De verhuizers hebben de verhuizing vakkundig afgerond. Ze waren ook beleefd en vriendelijk.
Goede communicatie. Attent en vriendelijk personeel.
Duidelijk, komen afspraken na, punctueel en personeel dat weet wat ze doen. Verhuizen is een gedoe maar deze mannen zorgden bij ons voor een goede transitie. Geen verrassingen en alles geregeld, blij mee.
De verhuizer hebben snel en goed onze verhuizing geregeld. Waren stipt op tijd aanwezig. Prima vakmensen Al te bevelen!!!!!
Uitstekende ervaring. Zeer vriendelijk en werken snel en nauwkeurig
Met liefde voor het vak en grote zorg voor de inboedel verliep de verhuizing geheel naar wens.
Zeer netjes en snel alles verhuisd, communicatie in aanloop naar de verhuizing verliep ook goed!
Mijn ervaring met Uw bedrijf is zeer goed en alles is zorgvuldig en netjes gedaan. Ik ben zeer tevreden.
Alles is goed en snel verlopen. De medewerkers van van 't Net dachten met ons mee en waren professioneel en vriendelijk. Onze meubels en spullen werden snel ingepakt. Wij hoefden niets anders te doen dan de heren te verzorgen met koffie. De verhuizing is prima en vlot verlopen. Dank voor de goede service! Het verhuisbedrijf van 't Net kan ik op basis van onze ervaring aanbevelen zij zorgen een snelle en een zorgeloze verhuizing. Dank
Perfecte verhuizing
Goede informatie/services, fijn geholpen zo was de verhuizing een fluitje van een cent
De afspraken vooraf rond de verhuizing werden zeer netjes schriftelijk gegeven en de prijs was zeker redelijk. De verhuizers waren zeer voorzichtig met de meubels en andere spullen. We hebben geen krasje gezien op de spullen of de woningen en dat allemaal terwijl iedereen rustig en relaxt werkte. We zagen vooraf erg op tegen de verhuizing, maar we zijn totaal ontzorgd door de verhuizers, groot compliment!
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Het is fijn om het zo aan jullie over te laten. Ik schrijf meestal geen reviews, maar ik ben zo tevreden over jullie dat ik dat graag deel. Het was best veel, en kostte al met al de hele dag. Ik had dan ook zelf niet beter gekund!
Toch ons inziens een verbeterpunt. Er waren heel veel slechte kapotte dozen. Een aantal onbruikbaar en een aantal hebben we zelf met plakband nog bruikbaar gemaakt. Dus de controle op de dozen mag beter. Hartelijk dank voor deze voorspoedige verhuizing die gesmeerd verliep. Tineke&Gerard van Haarlem.
Alles op tijd. De dozen met goede tips. Het inladen en ook weer uitladen. Het liep op rolletjes.
Goede organisatie (voor zover ik het kan beoordelen) Duidelijke schriftelijke instructies mbt. het inpakken.
Erg goede ervaring met het bedrijf en de mensen
Dit was onze tweede verhuizing met Van ‘t Net, ook dit keer ging alles weer super vlot en netjes. Op dag 1 hadden we een goed team verhuizers die heel netjes waren en zorgvuldig met onze spullen om gingen. Het team op dag 2 was helemaal een geoliede machine, wat een snelheid terwijl ze ook nog eens super zorgvuldig waren en meedachten met het plaatsen van onze spullen. De onderlinge samenwerking was echt geweldig. Ook dit keer zijn we weer super tevreden, hopelijk duurt het even voordat we weer verhuizen, maar zodra het zover is huren we Van ‘t Net zeker weer in.
de service was uitmuntend. De afspraken werden goed nagekomen; de verhuizers vriendelijk en professioneel.
Verhuizing helemaal naar wens verlopen.
Alles goed geregeld, snel en vriendelijk.
De heren van van 't Net zijn echte aanpakkers. De verhuizing ging super snel, en de heren hebben alles met zorg behandeld. Er is niks beschadigd tijdens de verhuizing. Ook hing er een goeie sfeer tussen de collega's onderling. Je merkt dat ze dit werk al jaren doen en met veel plezier. Voorafgaand word je ook netjes gebeld om de verhuizing door te spreken.
De gehele verhuizing ging zoals gehoopt. Team was op tijd, heel vriendelijk ontvangst, prima afstemming. Gingen meteen aan de gang, vroegen om input wanneer nodig. Werkten snel, deden een stapje extra waar gevraagd. Bovendien was het ergonomisch prima voor hen, goed gebruikmakend van hulpmiddelen. Echt een ontzorging voor ons in hectische tijd
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.