Wij zijn zeer goed geholpen door Van 't Net, vanaf de voorbereidingen tot aan de daadwerkelijke verhuizing. Onze spullen en woning zijn goed behandeld (geen schades), de heren waren behulpzaam en plezierig in de omgang.
Komen de gemaakte afspraken uitstekend na. Gaan zorgvuldig om met je spullen.
Uitstekende verhuizing van Amersfoort naar Den Haag. Zeer professioneel, op elkaar ingespeeld, verhuisteam. Demontage en montage van meubels zonder 1 enkele vraag, en ook nog eens gelijk op de goede plek in het nieuwe huis. Warm aanbevolen!
Zeer goed!
Tot nu toe loopt alles zoals afgesproken, op dit moment is alles opgeslagen bij van 't Net en hopelijk komt over een paar weken alles afgeleverd in het nieuwe huis.
Geen verdere toevoeging nodig!
Ik was er zelf niet bij, maar er is niets kapot gegaan. Alles schroeven ed zitten vast aan het meubel waar ze bij horen. Ben erg tevreden.
vlotte verhuizing
Zeer positief. Duidelijke uitleg vooraf, ruim op tijd dozen en ander materiaal. Verhuisdatum gewijzigd in goed overleg met planning. Op de verhuisdag een actief team, keurig op tijd. Opnieuw prima uitleg en snel gewerkt met respect voor mijn meubilair. Kortom: ontzorgd (zoals beloofd) en uitstekende service.
Prettige verhuizing alles snel ingepakt. Maar met veel zorg.
Al onze spullen zijn opgehaald, uit elkaar gehaald en ruim een week voor opslag mee gegaan. Daarna alles binnen no-time weer naar het nieuwe adres gebracht en in elkaar gezet. Beide keren zonder problemen en zeer vriendelijke mannen.
De verhuizing is goed verlopen, al zijn er wel 2 dingen gebroken tijdens de verhuizing. Nl de deur van de wasmachine en een pootje van de TV. Dit was binnen twee dagen opgelost.
alle afspraken waren duidelijk 3 heren werkten super efficiënt. elk zijn eigen rol, maar wel afgestemd klantvriendelijk, snel en zorgzaam werd gewerkt.
Alles zeer netjes geregeld. Mannen zeer netjes met de omgang van de spullen en vriendelijke personeel. Werken netjes wij hadden een lichte bank met stoel helemaal ingepakt . Zou jullie aanraden .
Verhuizers zijn op de afgesproken tijd aanwezig. Pakken alles zorgvuldig in.
Ik heb het ervaren als vlotte vakkundige gebeurtenis, met klantvriendelijke verhuizers.
Goede ploeg Komen op afgestoken tijd. Werken goed en professional
Zie boven
Mannen waren netjes op tijd. Waren zorgvuldig met de spullen deden hun werk netjes en snel. Was een zorgeloze dag voor ons. Ze waren ook nog gezellig was al met al een geweldige geslaagde verhuisdag
Snelle intake en levering inpakmateriaal . Op de dag van verhuizing stipt op tijd gekomen en de mannen hebben zeer snel gewerkt, en ook zeker hard gewerkt. Wat een zwaar beroep! Ook handig in het vinden van oplossingen. In een verhuizing zijn er altijd wel dingen die moeilijker gaan. Was een positieve en relaxte ervaring.
Mijn verhuizing ging uitstekend. Het verhuis team was op tijd . Hebben alles ingepakt en meegenomen. Ik heb geen omkijken. Helemaal top!
Een verademing om zo te verhuizen. Vriendelijk, persoonlijk, meedenkend en betrouwbare mannen. Inderdaad een verhuizing zonder zorgen.
Ben erg blij dat de medewerkers van Van 't Net mij volledig ontzorgd hebben. Zij waren vriendelijk en behulpzaam. Alle afspraken waren duidelijk en zijn op tijd nagekomen. Ik had er geen omkijken naar.
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.