Prima verhuizing. Normaal tarief. Aardige mensen. Aanrader.
Positief bedrijf.
Wij hadden voorheen een heel slechte ervaring met een verhuisbedrijf. Dit trauma is verholpen na onze recente verhuizing met Van ‘t Net. De service is super, van het opstellen van een offerte aan huis tot aan de perfecte inschatting qua dozen en ruimte in de verhuiswagen. Er ging iets kapot tijdens de verhuizing, maar dat is netjes en snel opgelost. We kunnen iedereen van ‘t Net aanraden!
Vriendelijke gezellige mannen zodat de verhuizing een feestje was.
Samen Sterk, was het moto ven de verhuizing.
Fijn dat er vantevoren iemand komt inventariseren. Op de dag van verhuizing: verhuizers waren op tijd, nette mannen, hard werkend en duidelijk ervaren. Zorgvuldige behandeling van de spullen. Wij zijn heel tevreden
Hebben gebruik gemaakt van de inpakservice en het verhuizen. Dit ging snel en effectief door een stel vriendelijke mannen
Aardige verhuizers, super snel klaar en erg meedenkend!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn verhuizing met ‘t net verhuizingen. Het is prettig dat er iemand vooraf alles komt inventariseren, zodat je geen nacalculatie krijgt. Ook op de verhuisdag zelf waren er fijne mensen aan het werk die met je meedenken en alles regelen!
Twee verhuizingen in één, door Van 't Net op een flexibele en vakkundige manier geregeld.
Ook nu weer liep de verhuizing op rolletjes. Alles volgens afspraak, goed voorbereid. Aardige verhuizers, en heel kundig. Doen voorzichtig met je spullen, bewegend in alle hoeken zonder ergens tegen aan te stoten. Maar vooral: verhuizers zonder stress, met aandacht, ook voor de mensen. Heel fijn. Dank jullie wel.
Heel professioneel en zeer goed in de omgang en weten wat ze doen
Komen afspraken na Komen op tijd een worden nodig alles wordt goed overlegd
Alles ging soepel en vriendelijk contact met elkaar. Vol bewondering gezien hoe ze hun lichaam beschermen en samen de zware dingen tillen. Ook na 36 jaar is onze ervaring weer zeer positief en blij dat we voor jullie gekozen hebben.
Geweldig, wat een verhuismannen. Correct en gezellig in de omgang
Onze boedel opgehaald voor opslag voor de verbouwing. Ik heb meteen gevraagd voor dezelfde crew voor het terugbrengen. Maar ook het contact met de verkoper was uitstekend. Niets was teveel, hij heeft twee keer verhuisdozen bij gebracht. Goede prijs-prestatie!
Meerdere keren verhuisd met Van ‘t Net en alle keren is het meer dan uitstekend geweest op alle vlakken!
TOP!!
Alles wat gevraagd werd is uitgevoerd en ook een kast die niet nodig was hebben ze afgevoerd. Vriendelijke en meedenkende verhuizers.
De communicatie verliep snel en efficiënt. De service werd zoals verwacht en zeer snel verleend.
Een verhuizing zonder tegenvallers of verrassingen. Goed gedaan en goed gegaan.
Snel en deskundig team
Het was heel prettig dat de verhuisadviseur bij ons thuis kwam om alle vragen te beantwoorden. Dezelfde dag nog ontvingen wij de offerte. De verhuizing kon plaatsvinden op de door ons gewenste datum. Alle verhuizers waren op tijd, vriendelijk, vakkundig, snel en gingen heel voorzichtig om met al onze spullen. Aan het eind van de ochtend stonden al onze meubels al in het nieuwe huis. Super!
Snel en vakbekwaam
Duidelijke communicatie vooraf. Tijdens de verhuizing waren de mannen ook erg kundig. Alles ging netjes en snel
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.