Vriendelijk; ruim optijd gestart; binnen een uur alles verplaatst!
Verhuizing is correct, vriendelijk en volgens afspraak uitgevoerd.
Zoals boven staat.
Zeer prima verhuisteam. Rustig, vakkundig, goed gehumeurd en op n beheerste manier doorwerkend. Goede communicatie en zorgvuldige omgang met alle spullen
Van 't Net heeft ond ontzettend goed geholpen. We gingen van de Betuwe naar het hoge Noorden, een verhuizing geeft al voldoende spanning op zich maar zij hebben deze 'last' volledig van ons over genomen. Van A tot Z werd alles goed verzorgd en het team van verhuizers waren ontzettend aardige en hardwerkende mannen. Het was gewoon gezellig! Enorm bedankt allemaal!
Vriendelijke mensen, op maat verhuizing. Opmerkelijk voor zo'n groot bedrijf
Super service van het team van Van 't Net. Totaal ontzorgd en veel gelachen, wat een humor hadden deze mannen! Dank voor de goede zorgen!
De verhuizing verliep snel en netjes. Medewerkers waren erg behulpzaam en professioneel.
Vriendelijke mensen,vanaf het 1e contact tot en met de uitvoeders van de verhuizing Allemaal zeer prettig . Verhuizen geeft toch wel wat stress. Dan is alle vriendelijkheid en goede service zeer welkom
De verhuizing is keurig gedaan met betrokken medewerkers.
In het offertetraject was van ‘ Net vriendelijk, vlot en flexibel. Voor mij was het een hele lastige dag, maar dankzij de mannen van van ‘t Net ging alles vlekkeloos. Vriendelijk en vrolijk gingen ze aan de slag, kasten en bedden gedemonteerd en in het nieuwe huis weer keurig gemonteerd. Alles op zijn plek. Hele goede ervaring.
De verhuizing ging precies zoals gehoopt. Vriendelijke verhuizers en alles ging vlot.
Jongens snel en netjes. Als je iets vraagt doen ze dat gewoon. Geen enkele twijfel over de keuze van 't Net.
Wij zijn verhuis richting Drenthe in 2 dagen door 3 geweldige verhuizers. Alles perfect geregeld en harde werkers die verhuizers. Toppie.
Een totale verhuizing, zonder gedoe, zonder dingen die fout gaan. Erg fijn contact met de mensen op kantoor van te voren maar zeker ook met de verhuizers zelf!
Zeer deskundig en uitermate behulpzaam
Je hebt altijd meer spullen dan je denkt, maar het in en uit laden ging zo efficiënt dat je het daar niet aan merkte! Het ging zelfs zo snel dat ik me achteraf wat beter had voor kunnen bereiden wat waar moest om het beter af te kunnen stemmen. Zelfs het bed wat echt maar net door het trapgat heen paste hebben ze netjes op zijn plek gekregen en ook alle kasten weer netjes in elkaar gezet. De handyman kwam vervolgens als finishing touch nog even de tv weer ophangen en alle lampen. Top gedaan allemaal!
Top verhuizer niets is te veel, te groot of wat dan ook. Harde werkers die weinig pauzeren. Goed humeur hebben en heel plezierig om mee om te gaan . Snel en efficiënt.
Heb dit bedrijf als meedenkend vlot en zeer vriendelijk ervaren. De mannen hebben heel hard en netjes gewerkt en niets was te veel. Fijn bedrijf.
Wat een harde werkers. Afspraken worden nagekomen. Ontzorgen en meedenken. Hele fijne ervaring.
Houden de klant precies op de hoogte van wanneer en hoe laat ze zullen arriveren
Goede service, snel en vriendelijk, professioneel.
Wij hebben een hele goede ervaring met deze verhuizer. Alkes goed voorbereid, heel professioneel aangepakt. Hele aardige mensen die er alles aan hebben gedaan om onze verhuizing goed te laten verlopen.
Uitstekend werk van deze verhuizers
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.