vanaf het eerst5e oriënterende gesprek - en direct de offerte ontvangen ! - t/m de laatste doos die in onze nieuwe huis werd binnen gebracht, alles prefect verlopen. Bovendien alles uitgevoerd met een prettig groep van verhuizers. Gewoon top.
Prettige, deskundige mensen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u onze verhuizers als prettig en deskundig heeft ervaren. Daar worden wij — en vooral de mannen op de wagen — altijd een beetje extra trots van. We hopen natuurlijk dat uw volgende verhuizing nog minder stress en nóg meer gemak oplevert. En wie weet… misschien weten we dan die 8 stiekem op te tillen richting een 9 of 10 — tillen kunnen we tenslotte als de beste Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben: u bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Uw medewerkers hebben ons op een, gezien de omstandigheden (regen, gladde ondergrond en beperkte parkeermogelijkheden) vlotte en zeer zorgvuldige manier van werken van Heeten naar Huizen gebracht. Ook in de omgang was men vriendelijk en ook nog humoristisch ondanks de zwaarte van het vak.
Hartelijk dank voor deze mooie 9 én voor uw uitgebreide terugkoppeling. Wat fijn om te lezen dat onze collega’s u, ondanks regen, een gladde ondergrond en een parkeeruitdaging waar menigeen grijs haar van krijgt, toch vlot en zorgvuldig hebben mogen verhuizen van Heeten naar Huizen.Dat ze daarbij ook nog vriendelijk én humoristisch bleven… tja, dat is precies de combinatie waar we als Van ’t Net trots op zijn: hard werken met een glimlach, zelfs wanneer Moeder Natuur niet helemaal meewerkt. We geven uw complimenten graag door aan het team — grote kans dat ze bij het lezen even stevig naast hun verhuiswagen gaan staan. Dank voor het vertrouwen en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van ’t Net Verhuizingen
De verhuizing is heel goed verlopen fijne mensen die de verhuizing hebben gedaan. Klein probleem met de linnenkast toch is het probleem opgelost kreeg een nieuwe kast de monteur van t’Net Richard heeft de kast zo nakeuring in elkaar gezet hij verdient een dikke pluim . Groet, Bertus.
Hartelijk dank voor deze mooie 10, Bertus! Wat fijn om te horen dat de verhuizing goed is verlopen en dat u zo tevreden bent over onze collega’s. En die linnenkast… tja, soms werkt een kast nét even anders mee dan wij zouden willen. Maar gelukkig hebben we Richard — onze eigen ‘kast-fluisteraar’. Dat hij hem weer keurig in elkaar heeft gezet, komt niet als een verrassing. Uw dikke pluim geven we absoluut aan hem door; grote kans dat hij er de hele dag van glundert. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van ’t Net Verhuizingen
Deskundig bedrijf. Snelle reacties op vragen en snel ter plaatse om het werk op te nemen. Op de verhuisdag zelf een team van 3 vakkundige mannen die alles perfect hebben geregeld. Bij binnenkomst even kort de situatie opnemen en vervolgens direct beginnen met het werk waarbij ieder afzonderlijk precies weet wat er gedaan moest worden. In alle stilte in 2 uur het huis leeg en op een vergelijkbare manier alles weer naar binnen in het nieuwe huis. Waarom dan geen 5 sterren ? Er moet altijd iets te verbeteren zijn, hoewel het in dit geval lastig is dat te benoemen Het geld dubbel en dwars waard en is zeer goed bevallen. een aanrader, mede door het verhuisteam.
Hartelijk dank voor deze prachtige 9 en uw uitgebreide toelichting! Wat fijn om te lezen dat u onze dienstverlening — van het eerste contact tot het werk van het verhuisteam — zo positief heeft ervaren. Het team zal zeker glimmen als ze horen dat ze “in alle stilte” binnen twee uur het huis leeg hadden. Dat is precies hun ideale werkdag: weinig praten, veel sjouwen en het liefste zo efficiënt dat de klant zich afvraagt of het misschien tóch stiekeme magie was. Dat u alleen geen vijf sterren geeft omdat “er altijd iets te verbeteren moet zijn”, kan het kwaliteitsmanager-hart natuurlijk alleen maar waarderen. We blijven er elke dag bovenop zitten om dat laatste sterretje in de toekomst toch nog te verdienen. Dank voor uw vertrouwen en uw mooie woorden — we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van ’t Net Verhuizingen
Fantastisch geheeld ontzorgt en zonder stress
Hartelijk dank voor deze prachtige 10! Wat fijn om te lezen dat uw verhuizing helemaal zonder stress is verlopen en dat u zich volledig ontzorgd voelde. Dat is precies het gevoel waar we als team elke dag hard voor werken. We waarderen het enorm dat u dit met ons deelt. Uw complimenten bezorgen de mannen gegarandeerd een goed humeur — en misschien zelfs een extra brede glimlach tijdens de volgende klus. Mocht u in de toekomst opnieuw willen verhuizen: wij staan graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van ’t Net Verhuizingen
De verhuisjongens waren TOP!
Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het vriendelijke compliment richting onze verhuizers — dat waarderen we enorm. Graag reageren we ook op uw opmerking over de stickers. Zoals wij zojuist telefonisch hebben besproken, zijn de witte etiketten die u op de meubels heeft gebruikt bedoeld voor verhuisdozen. Voor meubels gebruiken wij bij particuliere verhuizingen geen stickers; alleen bij grote projectverhuizingen worden speciale meubelstickers ingezet. U heeft van ons twee inpakinstructies ontvangen: – één bij de offerte, – en één bij het afleveren van de verhuisdozen. In de nieuwste versie, die u toen heeft gekregen, staat expliciet vermeld dat de witte etiketten niet op meubels geplakt mogen worden. Tijdens ons gesprek hebben wij u uitgelegd hoe u de stickers het beste kunt verwijderen: door de lijm rustig te verwarmen met een föhn en vervolgens met een warme vochtige doek de restjes weg te wrijven. In vrijwel alle gevallen komt dit daarmee netjes los. Mocht dit onverhoopt niet genoeg zijn, dan horen wij dat uiteraard graag — wij denken mee tot het is opgelost. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van ’t Net Verhuizingen
Prettige medewerkers en heel goed geholpen.
Hartelijk dank voor deze mooie 9 en uw vriendelijke woorden! Wat fijn om te horen dat u onze medewerkers als prettig, vriendelijk en vakkundig heeft ervaren. Dat is precies de combinatie waar we elke dag ons best voor doen. We waarderen uw feedback en het vertrouwen dat u als eerste keer klant in ons heeft gesteld. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens helpen bij een volgende verhuizing. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van ’t Net Verhuizingen
Wij zijn zeer tevreden, het verliep allemaal netjes zorgvuldig en snel. De verhuizers denken met je mee en hebben alles netjes ingepakt uitgepakt gedemonteerd en gemonteerd binnen 2 dagen zaten wij op ons nieuwe plek ze zijn ook erg vriendelijk en alles verliep volgens planning wat een ontzorging Top!
Hartelijk dank voor deze fantastische 10 en uw uitgebreide complimenten! Wat fijn om te lezen dat alles netjes, zorgvuldig én snel is verlopen — precies de drie woorden waar onze verhuizers spontaan extra energie van krijgen. Dat u binnen twee dagen volledig gesetteld was op uw nieuwe plek, zegt veel over uw eigen voorbereiding én over het teamwork met onze mannen. Inpakken, uitpakken, demonteren, monteren… ze doen het graag, zolang de schroeven maar niet wegrennen We geven uw complimenten met veel plezier door aan zowel het verhuisteam als de collega’s op kantoor. Mooi om te horen dat we u echt hebben kunnen ontzorgen. Dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van ’t Net Verhuizingen
Door hun houding hebben wij veel rust ervaren tijdens de verhuizing. Zij zorgden ervoor dat ons huis goed werd leeggehaald en wij konden al vrij snel na hun komst vroeg in de ochtend, naar ons nieuwe huis vertrekken. Tegen het middaguur kwamen zij aan met onze spullen, en werkte door tot een uur of drie, de volgende dag werd om 08.00 uur de 2e lading gelost. Het was fijn dat het in twee etappes verdeeld werd, ook het contact met de back office was zeer plezierig, al met al een klantvriendelijk en professioneel bedrijf.
Hartelijk dank voor deze fantastische 10! Wat fijn om te horen dat ons team zoveel rust kon brengen tijdens uw verhuizing. Dat is precies wat we willen: u mag alvast richting het nieuwe huis, wij doen het zware werk — en dat liefst vóór de koffie koud wordt Ook fijn dat u het contact met onze backoffice benoemt. Zij sjouwen dan wel geen banken en dozen, maar achter de schermen zorgen ze er wél voor dat alles strak gepland en soepel geregeld wordt — minstens zo belangrijk voor een stressvrije verhuisdag Nogmaals dank voor uw vriendelijke woorden en uw vertrouwen. We delen uw complimenten uiteraard met het hele team — dat zorgt altijd voor een glimlach op de werkvloer én in de verhuiswagen. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Fijne mensen en heel goed werk afgeleverd, alle twee de dagen.
Hartelijk dank voor deze prachtige 10! Wat fijn om te horen dat u beide verhuisdagen als zo prettig en professioneel heeft ervaren. Ons team doet elke dag zijn uiterste best om klanten met een goed gevoel achter te laten, en uw waardering is dan ook een compliment waar we trots op zijn. Dank u wel voor uw vertrouwen — we helpen u in de toekomst graag opnieuw. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Wij hebben inmiddels twee zakelijke verhuizingen door Van ’t Net laten verzorgen én nu recent onze privé verhuizing binnen Soest, inclusief inpakservice. Ook deze keer zijn we bijzonder tevreden. Vanaf het eerste contact tot nazorg werden we volledig ontzorgd. Dankzij de inpakservice hadden we de stok achter de deur om de woning helemaal leeg te maken — wat een rust gaf. De verhuisploeg was niet alleen uitermate vriendelijk, maar toonde ook veel flexibiliteit bij onverwachte wijzigingen. Kortom: de keuze voor Van ’t Net was helemaal juist — en we zouden hen zonder aarzeling aanraden!
Hartelijk dank voor deze prachtige 10 en uw uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u ons opnieuw het vertrouwen hebt gegeven — zowel zakelijk als privé — en dat dit wéér naar volle tevredenheid is verlopen. De complimenten over de inpakservice en de rust die dit gaf, zullen we met trots doorgeven aan ons team. Voor ons is het precies de bedoeling dat klanten tijdens de verhuizing zo min mogelijk hoeven te regelen, dus het doet ons goed om te horen dat u zich volledig ontzorgd voelde. Ook mooi dat u de flexibiliteit van onze verhuizers benoemt. Soms loopt een dag nét even anders dan gepland, en dan is het fijn dat het team kan schakelen zonder dat u daar last van heeft. Uw vertrouwen en positieve woorden betekenen veel voor ons. We staan uiteraard altijd weer klaar wanneer u ons nodig heeft — zakelijk of privé. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Nette verhuizers die zorgvuldig met de te verhuizen spullen omgaan. Alles goed geregeld.
Hartelijk dank voor deze mooie 10! Wat fijn om te horen dat onze verhuizers zo netjes en zorgvuldig met uw spullen zijn omgegaan en dat alles tot in de puntjes was geregeld. Dat is precies de service waar we elke dag ons best voor doen. We geven uw complimenten graag door aan het team — die waarderen dit soort feedback enorm! Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Van 't Net verhuizingen heeft op 3 november de inboedel van ons huis in hun depot opgeslagen omdat de oplevering van onze nieuwe woning een paar weken vertraging had opgelopen. Na een korte inventarisatie-ronde door het huis begon het team van 4 ervaren verhuizers aan de klus. Je staat erbij en je kijkt ernaar. Meubels en spullen die niet in een verhuisdoos passen worden vakkundig ingepakt. in no-time wordt de inboedel ingeladen in houten containers die in de vrachtauto staan. Zeer vakkundig worden die containers effectief ingeladen. Onze enige taak was het af en toe verzorgen van een "Bakkie" met koek :-) Je kijkt best wel op tegen zo'n verhuizing. Door de goede zorg van het team van Van 't Net (zowel in de voorbereiding als op de verhuisdag elf) liep het allemaal gladjes. We zijn erg tevreden over hoe die ochtend verliep. Rond het ` middaguur was de klus geklaard.
Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te lezen dat zowel de voorbereiding als de verhuisdag zelf zo soepel en zorgeloos zijn verlopen. Mooi om te horen dat ons team de inboedel vakkundig heeft ingepakt en dat de containers efficiënt en veilig zijn geladen. Daar steken onze verhuizers dagelijks veel zorg en ervaring in — en met een “bakkie met koek” erbij werken ze natuurlijk nóg prettiger We waarderen het enorm dat u aangeeft dat de verhuizing dankzij de inzet van het team zo ontspannen verliep. Dat is precies waar we het voor doen: klanten het gevoel geven dat alles onder controle is. Ook de collega’s op kantoor danken u voor uw vriendelijke woorden; zij werken achter de schermen hard mee om de opslag en planning soepel te laten verlopen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen. We staan in december uiteraard weer klaar om uw inboedel netjes naar Ede te brengen. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Van 7:30 uur tot 17.00 uur heel hard doorgewerkt! Alles keurig op zijn plaats zonder brokken.
Hartelijk dank voor deze geweldige 10! Wat fijn om te lezen dat ons team de hele dag zo hard heeft gewerkt en alles zonder brokken op de juiste plek is beland. Dat is precies de service waar we als Van ’t Net voor staan. Uw complimenten delen we uiteraard intern — zulke woorden zorgen altijd voor een goed humeur in onze loods, in de verhuiswagen en op kantoor Dank u wel voor het vertrouwen en voor uw positieve ervaring. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Zeer vriendelijk en netjes personeel. Dit geldt voor zowel de verhuizers als de contactpersoon (personen) Alles volgens afspraak, zelfs toen ik de ochtend van de verhuizing belde of het iets later kon, was dit geen probleem.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u onze verhuizers én onze collega’s op kantoor als vriendelijk, netjes en behulpzaam heeft ervaren. We streven er altijd naar om afspraken helder na te komen en met u mee te denken wanneer er iets verandert in de planning, dus goed om te horen dat dit naar wens is verlopen. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld en vinden het prettig dat uw eerste ervaring met Van ’t Net Verhuizingen zo positief was. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager Van ’t Net Verhuizingen
Vertrouwongwekkend
Hartelijk dank voor deze geweldige 10! Wat fijn om te horen dat u ons team als efficiënt en vriendelijk heeft ervaren. Daar doen we het voor. We zullen deze complimenten intern zeker delen — grote kans dat er straks weer een paar verhuizers extra rechtop lopen Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Prettige medewerkers, die van wanten weten
Hartelijk dank voor deze prachtige 10! Wat fijn om te horen dat onze medewerkers u zo goed hebben kunnen ontzorgen — precies waar we elke dag ons best voor doen. Ik geef uw complimenten door aan het team; grote kans dat ze morgen weer met extra frisse energie de wagen instappen Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Mijn ervaring met ondersteunend administratief personeel is prima, niets op aan te merken. Voor wat betreft de verhuisploeg vind ik het vooral lastig wanneer er heel jong en onervaren medewerkers in en aan mijn spullen zitten.
Dank u wel voor uw beoordeling en voor uw vertrouwen als terugkerende klant. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als betrouwbaar en snel heeft ervaren. Naar aanleiding van uw opmerking over de jongere medewerkers heb ik gisteren persoonlijk telefonisch contact met u opgenomen. Tijdens dat gesprek heeft u aangegeven dat er geen schade is ontstaan, maar dat u zich vooral afvroeg of het werk niet te zwaar voor hen zou zijn. Graag benadruk ik nogmaals onze werkwijze: jonge of minder ervaren medewerkers werken altijd onder directe begeleiding van zeer ervaren collega’s. Zware objecten zoals wasmachines en piano’s worden uitsluitend door onze ervaren krachten getild, en het inpakken van kostbare of kwetsbare items wordt altijd door een senior medewerker uitgevoerd. Zo waarborgen wij zowel veiligheid als kwaliteit. Dank u wel dat u dit met ons deelde — uw feedback helpt ons om deze uitleg nog duidelijker naar klanten te communiceren. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Prettig
Hartelijk dank voor deze mooie 9! Wat fijn om te horen dat u onze verhuizers als snel, zorgvuldig en prettig heeft ervaren. We geven het team uw compliment door — dat zorgt altijd voor extra brede glimlachen in de wagen Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Erg goede service en snel verhuisd, zou het zeker aanbevelen
Wat een prachtige 10, dank u wel! Geweldig om te horen dat de verhuizing zo soepel en snel is verlopen. Ons team wordt altijd blij van dit soort mooie woorden — het werkt bijna beter dan koffie Fijn dat u ons zou aanbevelen! Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Het bepalen van de hoeveelheid spullen en dus ook de prijs ging telefonisch door gewoon alles op te noemen wat ik wilde verhuizen en opslaan. Het verhuisteam was zeer secuur en erg vriendelijk.
Hartelijk dank voor deze mooie 10! Wat fijn om te horen dat ons team zowel secuur als vriendelijk te werk is gegaan — precies waar we elke dag op sturen. En complimenten over onze telefonische inventarisatie geven we met een glimlach door aan kantoor Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Keurig, vriendelijk en behulpzaam is de verhuizing 30 oktober jl. verlopen. Binnen 2 uur was het ene huis leeg en in het andere stonden mijn spulletjes e.d op zijn plek.
Dank u wel voor deze fantastische 10! Wat mooi om te lezen dat de verhuizing zo vlot en vriendelijk is verlopen — binnen twee uur van leeg naar ingericht is ook voor onze mannen een klein hoogtepuntje We waarderen uw enthousiaste feedback enorm. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Ze kwamen op tijd , werkten vlug en gezellig en aardig
Hartelijk dank voor deze prachtige 10! Wat fijn om te horen dat ons team snel, vakkundig én gezellig heeft gewerkt — die combinatie is precies waar we elke dag naar streven. We geven uw complimenten zeker door aan het team Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Het verhuisteam heeft keihard z’n best gedaan. Helaas moesten zij nog een andere verhuizing doen waardoor het inpakken pas om 18:30 gereed was
Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat het verhuisteam keihard heeft gewerkt en dat u tevreden bent over hun inzet en vriendelijkheid. Tegelijkertijd vinden wij het erg vervelend dat de starttijd veel later uitviel dan gepland. Dat hoort niet bij de kwaliteit die wij willen leveren. We hebben uw feedback besproken met onze planning en het team, zodat we in de toekomst voorkomen dat een eerdere klus uitloopt zonder tijdige communicatie naar de volgende klant. We waarderen het dat u dit heeft aangegeven — dit helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren. Mochten we u in de toekomst opnieuw mogen helpen, dan zorgen we uiteraard voor een planning die volledig volgens afspraak verloopt. Met vriendelijke groet, Kwaliteitsmanager – Van’t Net Verhuizingen
Weteringpad 2 E
3762 EN Soest
Welkom bij Van ’t Net Verhuizingen! Als Erkende Verhuizer met meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kleine (interne) verhuizing tot het overbrengen van complete inboedels en kantoren. Wij houden van uitdagingen en zijn er voor particulieren, bedrijven en overheden. In Nederland en het buitenland. Altijd | Persoonlijk | Betrouwbaar | Flexibel | Professioneel Verhuizen zonder zorgen doe je met de Van ’t Net verhuisgroep. Wij behoren tot de top 5 van zelfstandige verhuizers in Nederland, zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, ISO-gecertificeerd (9001:2015) en mogen het FAIMPLUS kwaliteitskeurmerk voeren.