Komen hun afspraken goed na!
Fijne en nette mensen, proffesioneel en zeer kundig. Alles netjes verpakt en vervoerd.
Drie mannen hebben mij in één ochtend geweldig verhuisd van mijn werkstudio, naar mijn thuisstudio. Superfijn. Dank jullie wel!
Vanaf het eerste contact een prettige ervaring, de opname verliep vlot en in informele sfeer, kreeg duidelijke uitleg en meteen bevestiging op vragen. Daarna flexibel in uitvoerdatum, we konden nog schuiven nadat we al een datum hadden aangegeven, en goed bereikbaar voor overleg. Ook op de dag zelf een goede ploeg over vloer die steeds correct en in overleg de zaken vlot en professioneel aanpakken en meedenken met je. Met Krijnen kan je zonder zorgen verhuizen.
Gaat altijd goed heb er al twee keer gebruik van gemaakt
Vriendelijke en goede service. Super!
De mensen van Krijnen hebben goed met ons meegedacht en zijn flexibel in hoe ze zaken uitvoeren. Ze gaan zorgvuldig met de spullen om, met respect voor huis en meubilair. Wij zijn zeer tevreden.
Deze mannen verstaan hun vak.
Vriendelijke verhuizers.
In 2 woorden: zeer tevreden!
De jongens van Gebr. Krijnen zijn erg prettig en zorgvuldig. Ze werken mooi als een team samen en hebben ervoor gezorgd dat wij met onze verhuizing ontzorgt waren. Ze geven duidelijk en vriendelijk aan wat de bedoeling is. Wij hadden op het laatst besloten om te verhuizing met een verhuisbedrijf en via via goede verhalen gehoord over Gebr. Krijnen. Mocht je nog twijfelen, dan zou ik zeggen doe het. Het geeft zoveel rust en het zijn prettige mensen om mee samen te werken.
Zeer tevreden over onze verhuizing door Krijnen. Alle medewerkers zijn slagvaardig, doortastend en super behulpzaam en vriendelijk. Ze zoeken steeds naar goede slimme handige oplossingen voor het inpakken en het transport. Zijn zeer flexibel als er gezocht moet worden naar andere oplossingen. We raden dit bedrijf van harte aan.
Heel goed en zorgvuldig uitgevoerd.
De verhuizing bleek gepland op de heetste dag van het jaar. We zagen er daarom tegenop. Ten onrechte want de medewerkers stonden stipt op tijd voor de klus klaar en klaarden die volkomen volgens afspraak. Prettig en professioneel. We kregen achteraf van de VVE complimenten over de zorgvuldigheid waarmee gewerkt is. Zelf waren we uitermate tevreden over de kwaliteit van de heren en de snelheid. Dit, ondanks de tropische temperatuur. Het verliep prettig en professioneel. Kortom een aanrader. Bas en heren medewerkers van de gebr Krijnen: een pluim voor jullie inzet en afhandeling.
De medewerkers dachten echt mee en gaven adviezen, heel fijn.
Alle meubels zeer vakkundig en met zorg verpakt, ingeladen en opgeslagen tijdens onze verbouwing. Belletje van tevoren over het tijdstip van ophalen en weer terugbrengen van de meubels, ideaal! We hadden nergens omkijken naar. Zeer aan te raden dit bedrijf!
Dit verhuisbedrijf komt zijn afspraken na, belt altijd terug indien nodig en werkt zorgvuldig en efficiënt.
Krijnen heeft mij verhuisd van een flat 4 hoog zonder lift naar een woonhuis. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering zeer correct en klantvriendelijk. Zijn flexibel en denken echt mee. Top bedrijf uit Malden.
We zijn zeer tevreden over hoe de verhuizing is verlopen. Hele aardige hardwerkende, meedenkende jongens. Ook de communicatie verliep goed, tijdens het hele proces. Geen enkel probleem om extra dozen te brengen, of tussendoor op te halen.
Wat een prettig bedrijf waarin alle medewerkers zeer dienstverlend zijn en goed aanvoelen en begrijpen wat de klant wil. Prettige club mensen die goed op elkaar ingespeeld zijn als team. Ook gaan zij voorzichtig om met spullen. Extra dozen en dekens vragen is geen enkel probleem, die worden snel geleverd. Inmiddels onze derde verhuizing met de Gebr. Krijnen uit Malden en alle keren top tegen een scherpe prijs!
We zijn correct, netjes en op tijd geholpen
Deskundige begeleinding bij het hele verhuisproces. Zorgvuldige behandeling van mijn spullen.
Het is allemaal heel rustig verlopen
Komen boed de afspraken na. Zijn op tijd en goed gemutst.