Wij vinden Hoekstra een zeer sympathiek en klantvriendelijk bedrijf. Allemaal toppers
Vakkundig en vriendelijk en netjes
Zoals andere keren, vriendelijke mensen, vakmensen, snel, goed en nauwkeurig!! Problemen bestaan niet en er is altijd een oplossing. Gewoon geweldig!!!
Vriendelijke mensen, vlotte werkwijze, prima overleg en niet te beroerd om alsnog iets te verplaatsen als blijkt dat het op verkeerde plek staat. Respect voor de wijze van werken. Met vriendelijke groet, Marianne
rustige jongens die flink doorwerken
Zowel de inventarisatie als de verhuizing watten uitstekend verzorgd. Het verhuis team was op tijd aanwezig en hebben netjes gewerkt. Zeer klantvriendelijk. Tot op het laatst al het werk afgemaakt. Fijn team ook onderling gezellige samenwerking.
Prima bedrijf. Denken goed met je me, zowel voor als tijdens de verhuizing
Goede ervaring. Prima geregeld
Vriendelijk, deskundig. Afspraak = afspraak.
Goed georganiseerd team van 4 man o.l.v. JP met een goed humeur!
Een prima team dat goed op elkaar was ingespeeld. Goed in overleg en elkaar bijspringen waar nodig. Vriendelijk, goed gehumeurd en prettig in omgang.
Zeer goed en behulpzaam
Super service
Zie boven
idem
mannen weten van aanpakken, achteraf blijk dat de trap beschadigd is hier melding van gedaan
Verhuizing ging heel goed, netjes gewerkt,afgedekt. Was er iets werd het uitgelegd Gezellig en vriendelijk 3 mannen .
Vriendelijk en beleefd personeel. Geweldige dozen service. Alles verliep gladjes. Ik kan hen iedereen aanbevelen.
Professionele organisatie met vriendelijke en behulpzame mensen die zorgvuldig zijn omgegaan met onze spullen. Wij hebben ook vooral de medewerkers als prettig ervaren in de omgang en ons geen moment zorgen gemaakt over de voorgang. In die zin een relaxte verhuizing! Overigens niet een moment opname maar de derde verhuizing door Hoekstra die wij meemaakten dit jaar. Na mijn schoonmoeder en moeder eerder dit jaar waren wij nu zelf aan de beurt! Ik zou de mensen die op de bewuste data voor ons aan het werk waren dan ook willen voordragen voor bewust belonen!
Kundig, voortvarend en netjes. Zeer tevreden. Aanrader als je een goede verhuizer zoekt.
Door mee te denken terwijl de opdracht al aangenomen was stelden we gezamenlijk vast dat op de dag van de verhuizing wel met een man minder gewerkt kon worden. Dat was prettig en zeer doortastend. Meer dozen, meer papier om in te pakken? Geen enkel probleem. Wilt u misschien ook nog extra stikkers voor de dozen? Ja natuurlijk. Op die manier is Hoekstra zeer klantgericht bezig. Op de dag van de verhuizing werd alles vlot en zeer zorgvuldig ingepakt. De iets kleinere vrachtwagen was precies groot genoeg. Bij het uit pakken ging het met de zelfde hoge snelheid en precisie. Fijn zoals er werd nagedacht over de procedure en zoals er werd overlegd. om 16.30 u waren we klaar. Moest er verder nog iets gebeuren? Nee dacht ik, alles staat op de plek die ik wil. De rekening viel door een man minder (en zelf mee aanpakken) alles mee. Zij telden alleen 91 dozen die ze vol achter lieten en wij tellen er achteraf 87. Maar daar komen we vast wel uit. Zeer aan te raden.
Vakkundig, correct en gewerkt conform afspraak.
Verhuizing is goed georganiseerd en met voldoende mensen uitgevoerd, alle spullen zijn correct en keurig overgebracht. Duidelijke lijnen en één aanspreekpunt.
Ondanks het slechte weer tot in de puntjes geregeld.
Schoenmakersstraat 8
8601WC Sneek