Geachte klant, wat spijtig dat u deze ervaring had. Uw aankoop viel precies in de korte periode van wijziging van rechtsvorm van ons bedrijf, waardoor er administratief inderdaad iets niet goed verliep. Dat heb ik rechtgezet en met u gecommuniceerd, evenals de vergoedingen volgens de tabel van de zorgverzekeraars en waarom wij ervoor kiezen om zonder contracten te werken. Uw zorgverzekeraar bepaalt uw vergoeding, onder aftrek van uw eigen risico. Mogelijk werd hierdoor uw vergoeding lager dan u verwachtte. U hebt bij uw aankoop een tevredenheidsverklaring getekend, dus jammer dat u dan deze onterecht lage waardering geeft.
Originele beoordeling
Hoorcentrum Westerkwartier is een zelfstandig audiciensbedrijf in Zuidhorn (GN). Eigenares Wilgis Schoffelmeijer mag zich -als enige in Nederland- tweevoudig 'Audicien van het Jaar' noemen. Kwaliteit, persoonlijke hoorzorg en heldere voorlichting staan hoog in het vaandel, onder het motto "U hoort bij ons!'. Het bedrijf geeft elke klant royaal de tijd om zelf te ervaren wat een goed hoortoestel kan betekenen in zijn of haar leven.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.