Je kan altijd binnen lopen
Goed advies, helder en duidelijk. Alle tijd nemen en afspraken goed nakomen
Geweldige klantvriendelijkheid, enorme betrokkenheid om het best passende montuur uit te zoeken. Ook de adviezen m.b.t. de meest geschikte glazen zijn top. Tamara Witkamp heeft mij ver boven verwachting geholpen.
Goede en vriendelijke medewerkers hulpvaardig
Jammer dat alles van te voren betaald moest worden als trouwe klant
Goed opgeleide medewerkers die rekening houden met 'niet standaard'.
Kom al 50 jaar ongeveer in de opticien winkel
- Al jaren klant bij de vorige eigenaar (deze zaak is overgenomen door Lens.) Lens was voorheen niet bekend bij ons. - Vriendelijk personeel (is overgenomen) - Deskundig - Goede service en nazorg
Deskundig personeel, denkt mee, adviseert.
Vakkundige en vriendelijke medewerkers, die ook goed kunnen luisteren. Goede adviezen. Bril was sneller klaar dan was afgesproken. Goede nazorg.
De advisering en service is prima.
Altijd goede service
Na de oogmeting heb ik deskundig advies gekregen m.b.t. het kiezen van nieuwe glazen voor mijn bril.
Deze opticien heeft een lange geschiedenis in Vianen. Van ooit zeer klantgericht is het, gelukkig maar een relatief korte periode, teruggevallen naar ehhh ‘anders’… ik werd er allerminst blij van in ieder geval en was naarstig op zoek naar een alternatief. Zéker niet de dienstverlening, maar alleen nog het product weerhield me van de definitieve switch naar elders. Nu, onder de noemer ‘Lens Vianen’ is er gelukkig weer ruimte voor klantgerichtheid. Zo’n beetje op het niveau van ooit, maar dat was bijna uitzonderlijk. Ga zo door!
Zie bovenstaande
De winkel medewerkers doen hun best goed naar de klant te luisteren. Ze gebruiken goede merken monturen en glazen. De meetaparatuur is nogal verouderd. Bij een complete bril werd een korting aangeboden.
Duidelijke communicatie en betrouwbaar
Klantvriendelijk . Makkelijk om even binnen te lopen
Deskundig, vriendelijk en met aandacht
Uitstekende service, klantvrienselijk.
Lenzen aangemeten en gekocht in een ander filiaal van Lens. Mijzelf daarna over laten schrijven naar Vianen, omdat dit dichterbij is. Vond de lenzen niet helemaal top, dus heb ik in Vianen gevraagd hoe lang ik dit aan moest kijken. Werd meteen een afspraak gemaakt en ik kon al na 2 dagen. Superfijn geholpen, alles opnieuw nagemeten. Er werd alle tijd voor mij genomen en er werden nieuwe lenzen besteld, met de opmerking als die niet goed waren, er verder gezocht werd totdat ik tevreden zou zijn. Dit was niet nodig, lenzen bevallen super.
Heb lensen en bril gekocht,dus veel geld kwijt . Zouden nog nabellen over hoe bril bevalt.niet gedaan Bril ligt al lang klaar.niet even bellen. Tig keer je ogen meten werd er niet goed van
Ze namen echt de tijd om een mooi en goed passend montuur te zoeken. In combinatie met het recept van de oogarts de juist sterkte van de glazen gezocht. Ik ben erg blij met deze bril
Toen ik op de eerder gemeten sterkte van mijn contactlenzen terugkwam, was dit geen enkel probleem. Er werd snel aangepast.