Blij met aankoop en service

Begin november 2025 een zeer nette SEAT Ibiza fr hier gekocht. Rijdt als een zonnetje, maar ik had een klein (zelf over het hoofd gezien) probleem met CarPlay. Dit “probleem” aangegeven bij Willem die mij zonder enig gemekker hulp aanbood, waardoor het probleem binnen de kortste keren was verholpen. Dit wordt enorm gewaardeerd!

zeer tevreden

Een mooie Mini Clubman gekocht. Zeer tevreden, over de auto en de gemoedelijke persoonlijke benadering. Heel transparant, geduldig en vakkundig. Zeker een aanrader.

mensen met kennis van zaken

Nieuwe winterbanden laten monteren en goede tips gekregen m.b.t. type banden en de bandenspanning voor mijn (bij Drive Unique gekochte) elektrische auto. Veel verstand van zaken bij Drive Unique. Aanrader!

Fantastische service!

Drive Unique heeft enorm snel gehandeld en een prachtige auto afgeleverd. 5 sterren!

Zeer goede service en klantgericht

Kom al jaren hier. Goed en betrouwbaar bedrijf

Mooie auto's en top service

Mooi samengestelde Mini's. Duidelijke communicatie, expertise en service.

Erg vriendelijk en flexibel om aan je volledige klantwens te voldoen

Erg vriendelijk en flexibel om aan je volledige klantwens te voldoen

Wat ze beloven doen ze ook en meer!

Dit jaar via Drive Unique een Mini clubman aangeschaft. Erg tevreden met de auto, de aflevering, service en de persoonlijke benadering. Helemaal niets op aan te merken.

Top service!

Ik ben helemaal dol op mijn MINI. Dank aan het team voor het helpen met mijn droomauto! De medewerkers zijn betrouwbaar, betrokken en vriendelijk. Ik heb echt een goede ervaring gehad!

prima mensen en leveren vakwerk

Goede ervaring met dit bedrijf. Wij brengen er regelmatig auto,s Goed werk tegen een goede prijs

Zeer prettige ervaring

Na lang zoeken naar een specifieke auto, kwam ik uit bij Drive Unique die een heel mooi exemplaar had staan. Sybren heeft me in de aanloop naar de koop zeer goed begeleid, geïnformeerd en geholpen. Ik heb het proces als zeer plezierig ervaren. Naast enkel informatie over de auto zelf, heeft Sybren mij ook op weg geholpen met andere autogerelateerde zaken. Ik raad Sybren, zijn team en zijn bedrijf van harte aan. (Nu moet de auto nog lang goed blijven rijden, aflevering is morgen...)

uitstekend

uitstekend

Vakmensen!

Wederom een prettige ervaring bij Drive Unique. Echte vakmensen en een persoonlijke vriendelijke benadering van de klant.

Zeer goed en professioneel

Erg prettig gesprek gehad, hele mooie auto gekocht. Sybren heeft absoluut kennis van zaken en is erg professioneel. Dank voor alles

top

Ik ben zeer tevreden over dit Drive Unique. De service is vriendelijk en professioneel. De afspraken worden nagekomen en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Ook de kwaliteit van het onderhoud en de reparaties is uitstekend. absoluut een aanrader!

Uitstekende service en kennis van zaken

Erg prettige ervaring bij Drive Unique. Ik ben goed geholpen en de communicatie verliep soepel. Fijn een bedrijf met persoonlijke aandacht ipv een chatbot.

uitstekend!

professioneel

Goed advies, snelle reactie en mogelijkheden tot inplannen.

goed gevoel en vertrouwen

Willem en Sybren bedankt voor de fijne gang van zaken en de auto die ik nu bijna een maand heb waar ik heel tevreden over ben. Jullie zijn auto specialisten en hebben verstand van zaken. Fijn ook dat de lak, bij aflevering, als service in de Gyeon coating is gezet. Ik zal jullie aanbevelen en als ik weer een andere auto zou willen weet ik jullie te vinden! Dank Hans uit Noordwijk

Perfect!

Een hele mooie Mini gekocht bij Drive Unique en mijn oude Mini voor een mooi bedrag kunnen inruilen. Erg tevreden! Erg fijn in de communicatie, eerlijk over wat ze verkopen en denken mee over mogelijke oplossingen! Ben meteen overgestapt om ook het onderhoud door van mijn Mini hier te laten doen!

Professioneel en betrokken team

Geachte heer Deuninck, Mijn complimenten en grote dank voor uw begeleiding bij de aanschaf van onze Mini. Uw passie voor auto's (Mini in het bijzonder) was merkbaar tijdens alle stappen in het proces. Transparant van 1e oriëntatie op de website tot en met het reguliere onderhoud in de toekomst. Het kopen van een auto kan dus ook gewoon leuk en vertrouwd zijn!

Ontzettend tevreden!!

Ik ben heel goed geholpen door Sybren. Hij nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen over de Mini en mijn vragen te beantwoorden. Ontzettend aardig en betrouwbaar. Ik heb mijn eigen auto kunnen inruilen, wat heel fijn was. De Mini kreeg nog een 360 graden check en werd voorzien van een keramische coating. Ik kon hem na een paar dagen al ophalen, erg snel! Het ophalen van mijn Mini voelde echt als een cadeau! Hij rijdt waanzinnig en ben heel erg blij met deze koop bij Drive Unique. Ik zou het iedereen aanbevelen!

Waanzinnig

Op marktplaats kwam ik een zeer mooie VW Up tegen. Deze bleek bij Drive Unique te staan. Vol enthousiasme belde ik naar ze, en werd op een zeer prettige vriendelijke manier te woord gestaan. Dezelfde dag kon ik nog langskomen voor een proefrit. Later op de middag ben ik naar Drive unique gegaan. Daar werd ik door de eigenaar zeer prettig en vriendelijk te woord gestaan. Na een korte proefrit was het voor mij wel duidelijk. Deze auto moet het gaan worden. Netjes een aanbetaling gedaan zoals men het graag wilde. Alleen een paar weken later veranderde er het een en andere in ons privé leven. Waardoor de auto / aankoop geannuleerd moest worden. Maar in het koopcontract staat de aanbetaling ben je kwijt als je de auto annuleert. En dat is uiteraard begrijpelijk. Je komt samen iets overeen waar je dan elkaar aan moet houden. Nadat de eigenaar het één en andere vertelde wat er privé speelde was zijn eerste reactie wat vervelend. Dat is echt zo verdrietig. Hij was oprecht en meelevend. Waarop ik een app later op de avond kreeg als ik de auto kan verkopen ga ik kijken wat qua kosten heb gemaakt en dat verschil stort ik terug op je rekening. Toen ik dit bericht kreeg was ik als wel mijn vrouw zo verbaast. Vandaag de dag zijn er maar heel weinig mensen die nog zo'n karakter / hart hebben. Ik moet echt oprecht zeggen wil je een goede auto kopen, het eerlijke verhaal, daar waar je tegenwoordig echt naar moet zoeken, ga dan naar Drive Unique. Zij zijn 100% echt, en verkopen het eerlijke verhaal. Ik en mijn vrouw hopen ooit, ooit bij Sybren een mini te kunnen kopen. Onze wens auto. Bedankt Sybren, juiste woorden weten wij voor even niet te vinden. Maar je hebt een hart van goud. En zijn blij dat jij zo menselijk bent.

genoten van het traject naar de koop van mijn huidige Mini,

Een empathische verkoper, Sybren, met affiniteit en kennis van de branche en kent de vragen en de behoeften en interesses die er bij mij leefden. Een heerlijk verkoop proces genoten zonder enige druk!! Ik koop niet elke dag, jaar een andere auto dus hoe fijn was het dat ik als klant het verkoopproces duidelijk/helder kreeg te horen waardoor het een feestje was om uiteindelijk met de nieuwe Mini weg te rijden met een goed blij en feestelijk gevoel.

Met recht een mini specialist

Na een lange zoektocht mijn eerste mini bij Drive Unique gekocht. Na een super uitleg gekregen te hebben van Sybren heb je bijna geen app of boekje meer nodig De onderhandelingen zijn geheel transparant ook als je nog een inruil auto heb. Mochten we ooit nog opzoek gaan naar een mini, dan gaan we dat zeker niet meer zelf doen en geven we de zoekopdracht aan Drive Unique, dan weten we zeker dat we weer een Unieke mini gaan krijgen. Kortom: super service, transparant, weet waar die over praat, waar voor je geld. Levert unieke mini's. Fijn bedrijf ook zijn medewerkers. En ook niet geheel onbelangrijk, na de aankoop kun je nog met vragen bij Sybren terrecht.

Mosterdmolenweg 1 B

3417XM Montfoort