Ellen neemt de tijd voor me en behandelt mijn gebit op de voor mij meest prettige manier. Zou bijna willen zeggen dat ik ‘graag’ naar de tandarts ga :-)
Zeer goed vooral als personeel weet dat je bang bent dat ze de tijd nemen en je uitleggen wat ze gaan doen
Ik ben iedereen x weer bang voor tandarts, maar bij Amalia wordt ik elke keer weer gerust gesteld( laatste keer stond het huilen mij nader, maar assistent en tandarts waren super vriendelijk. Dank jullie wel( P.s. Door depressie ben ik vergeetachtig en weet ik niet wie mij tandarts is( hij spraak gebrekkig Nederlands. Zouden jullie mij zijn naam via e-mail of schriftelijk door kunnen sturen?)
Het is altijd vervelend om naar de tandarts te gaan. De deskunidigheid en persoonlijke benadering bij de Amalia Kliniek zorgen er voor dat ik over de drempel blijf stappen. Rick is voor mij een erg prettige tandarts die niet vergeet dat er een mens in zijn stoel zit. De dubbele wortelkanaal behandeling was nog altijd geen pretje maar veel minder erg dan alle horror verhalen die ik hier vooraf over gehoord heb.
Vriendelijk personeel Kundige behandeling
Super tevreden
Deskundige tandarts die de tijd neemt
Fijne tandartspraktijk