Heel bijzonder

Als je voor het eerst op de tafel ligt denk je... nou zal dit helpen. Maar daar denk ik nu heel anders over. De behandelingen zijn echt goed.

• Osteopaat Barbara

Respect voor lichaam en geest

Er wordt in alle rust en met aandacht voor de mogelijkheden en onmogelijkheden stap voor stap gewerkt aan het gezond worden , blijven van mijn lichaam.

• Osteopaat Judith

Geweldige praktijk met zeer kundige osteopaten

Er wordt bij Cadena goed naar je geluisterd en een effectief en eerlijk behandelplan opgesteld.

• Osteopaat Judith, Barbara

Super goede behandeling. Geeft veel verlichting bij de klachten

Een hele fijne sfeer

Ik kom voor rugklachten. Alles wordt meegenomen om onderliggende oorzaken te vinden. Veel kennis en de behandeling helpt mij weer een tijdje vooruit. De sfeer is ontspannen en erg prettig.

Deskundig en (kind) vriendelijk

Barbara heeft onze kinderen heel fijn en liefdevol geholpen! Ze legt alles duidelijk uit en maakt goed contact met de baby.

• Osteopaat Barbara

Snelle reactie, warm contact, deskundigheid

Barbara heeft tijd vrij genaakt voor onze zoon, toen 1 maand oud. Dan heb je hart voor het vak en oog voor belangrijke zaken. Ze heeft ons eigenlijk al in 1 afspraak geholpen maar voor de zekerheid toch nog een afspraak gemaakt maar die was dus eigenlijk niet meer nodig. Wel ontzettend fijn dat het kon! Barbara is een fijne vrouw die deskundig overkomt en warm is in het contact. Ze is eigen en dat waardeer ik enorm in een therapeut. De adviezen waren waardevol en ze heeft mij als moeder weer zelfvertrouwen gegeven. Enorm bedankt!

Erg tevreden

Erg prettig geholpen door Barbara. Vanaf het begin meteen op mn gemak gesteld en zeer volledig en kundig behandeld. Mn klachten zijn enorm verminderd. Ik kan Barbara en collega's aanraden. Bedankt!

Snel resultaat

Sinds lange tijd erg last van mijn rechterbeen en van een pijnlijke uitstraling naar mijn onderrug. Ik ben nu twee keer behandeld door Eric. Hij nam de klacht erg serieus en dit zorgde voor vertrouwen. Daarnaast kreeg ik oefeningen mee om thuis uit te voeren en ik merk al duidelijk verschil.

Ontzettend tevreden en zeker de moeite waard geweest om vanuit Leerdam te komen. Resultaat na 1e behandeling al te merken . Super bedankt. Wij weten waar we terecht kunnen. Heel veel kusjes, Hulya & Rauf Ayaz

Super professioneel en geweldig lief voor mijn dochter Klaasje!!

Ik kwam voor mijn dochter Klaasje, die huilde nogal veel. Hoe professioneel en lief ze met haar aan de slag zijn gegaan, echt geweldig!! Lieve en eerlijke dames daar!

Verbetering van klachten!

Aansluiten bij wat een patiënt nodig heeft is een kracht en die heb ik gevonden bij Judith!

Zeer kundige en eerlijke osteopaat

Barbara is ten eerste een hele goede osteopaat. Mijn dochter was na 1e bezoek plotseling zindelijk in de nacht. Daarnaast is Barbara geweldig met kinderen, ze sluit moeiteloos aan op de behoefte van het kind, ook in de omgang. Ook is ze eerlijk, na een aantal bezoeken was er zo veel verbetering. De verbetering waar we nog naar zochten konden beter via een andere weg bereiken.

Tevreden over osteopaat Barbara die erg lief met onze baby omgaat en alles uit de kast trekt om het consult zo goed mogelijk te benutten (wanneer de baby huilt zoekt ze bijv. naar afleiding). Ze is goed bereikbaar voor vragen tussendoor en denkt mee. De praktijkruimte is ook fijn, rustig en licht. Voor onze baby waren twee behandelingen voldoende en was er direct verbetering te zien (met name minder spugen).

Ontzettend prettig behandeld!

Barbara van Loon heeft onze dochter van 3 maanden geholpen bij erge buikkrampen. Barbara is een ontzettende lieve, professionele osteopaat. Wij zijn ontzettend prettig door haar behandeld en zouden haar zeker aanbevelen!

Zeer vriendelijk!

Mijn zoontje van 4 maanden had last van reflux en spanning in zijn nek. Dit werd weer veroorzaakt door zijn middenrif dat op spanning stond. Barbara heeft ons hiermee geholpen, fijne behandelingen en goede tips om thuis te oefenen. Ze is zeer vriendelijk, rustig en professioneel! Zeer zeker aan te raden om naar haar toe te gaan als dit nodig is!

Geweldig zou het iedereen aanraden

Ik had al heel lang pijn in mijn buik dokter geweest ziekenhuis gestuurd v een echo verdikte aorta werd gezegd maar gijn niet over weer een echo konden niks vinden ik n d osteopaat mijn Klacht verteld ze zijn er mee aan de slag gegaan tot mijn grote verbazing na een behandeling was al de pijn weg ,waar ik zooooo lang mee heh gelopen

Ik ben heel blij dat we geweest zijn.

Barbara was super lief voor mijn dochter van 9 maanden. Ze nam alle tijd en had veel geduld. Je ziet dat ze veel ervaring heeft met baby’s. Na de eerste behandeling merkte we meteen verschil, onze dochter was rustiger, sliep beter en ging ook beter eten. Wij zijn super blij dat we uiteindelijk de beslissing hebben genomen om te gaan. Ik wou dat we het eerder hadden gedaan.

Hele fijne praktijk

Ik had last van mijn enkel na een verstuiking. Door mijn werk heb ik te lang en verkeerd doorgelopen. Judith heeft mij erg goed begeleid. Wat een lieve osteopaat. Haar inzet is bijzonder. Ze gaf goed advies en gaf ook oefeningen mee voor thuis. Topper is ze!

Fijne behandeling

Goede behandeling, heeft onze dochter goed geholpen.

Onze baby is heel goed geholpen door Barbara.

Onze baby was in het begin erg onrustig en huilde veel door zijn buikkrampjes. Na Barbara's lieve en zachte behandeling, in combinatie met de oefeningen die we zelf thuis konden doen, werd hij meer ontspannen en tevreden.

Kundig, professioneel en resultaat

Ik had al jaren last van pijn in mijn onderrug. Niks hielp. Na 2 behandelingen bij Cadena heb ik nauwelijks tot geen last meer.

Open, professionele praktijk. Heel fijn!

Jullie krijgen van mij 5 sterren vanwege : fijne, open, professionele praktijk. De integrale aanpak geeft mij vertrouwen. Dat werd versterkt doordat Anne, terwijl ze mij doelgericht behandelde en advies gaf ook luisterde naar de achtergrond van de klachten. Ik voel me gezien en geholpen.

Als herboren.

Al langere tijd last van mijn rug vanwege een zittend beroep. Bleek een verkeerde zithouding. Na een bezoek aan Osteopathie Praktijk Cadena en een eerste behandeling van Judith, was er direct al verbetering merkbaar. Nog wel een aantal behandelingen nodig om van alle klachten verlost te zijn Ik voel mij als herboren!

Schouderklacht is verdwenen

Na een val had ik erg last van mijn schouder. Judith heeft mij erg goed geholpen en na 3 behandelingen kon ik weer golfen. Ze gaf ook oefeningen mee voor thuis, dat was fijn.

Kritzingerlaan 45 A

3707TB Zeist