Fijne ervaring

Ik ben 2 keer bij Mirjam geweest ivm pijn in mijn buik en rug. Mirjam neemt echt de tijd voor je en dat schept vertrouwen. Mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen. Ik heb een goede en fijne uitleg gekregen en daarbij bruikbare tips voor thuis meegekregen. Al met al een enorm fijne ervaring.

• Osteopaat Mirjam

Fijne sfeer, behandeling is fijn.

Ben geweest voor spanningsklachten.

Fantastische persoonlijke ervaring!

Barbara neemt écht de tijd voor je. Ze heeft een persoonlijke en rustige benadering. Een hele fijne energie en handige praktische tips die ook nog eens écht werken! Ze is gepassioneerd over haar vak en dat is in alles terug te zien. Onze baby boy kwam met 10 weken oud bij haar voor een algehele check en nogmaals bij 6 en 12 weken voor nacontrole. Wij bevelen haar absoluut aan!

deskundigheid, aandacht, vriendelijkheid, effect

Na een amnese gaat Barbara intuïtief aan het werk. Het heeft mij enorm geholpen. Mijn klachten zijn praktisch verdwenen en ik heb meer inzicht in mijn lichaam en functioneren.

• Osteopaat Barbara

Hele fijne professionele praktijk met fijn resultaat voor onze baby

Onze dochter van 3 maanden had wat ongemakken, veel spugen, veel de hik, ongemak na voedingen en overdag wat lastig weg te leggen. Wij hebben 2 behandelingen bij de praktijk gedaan met een heel fijn resultaat. Onze dochter zit veel lekkerder in haar vel. Echt een aanrader voor alle baby's (en ouders) om heen te gaan als je denkt dat het nodig is. De benadering naar je baby is heel fijn, rustig en zacht. Totaal geen vervelende behandeling, wat een heel fijn gevoel geeft. Onze dochter spuugt veel minder, is veel relaxter en slaapt overdag nu ook veel lekkerder. Ik ben echt heel blij dat we hier geweest zijn, en de baby denk ik ook!

Effectieve behandeling

Barbara heeft de oorzaak van mijn (vage) klachten kunnen vinden en behandelen. Super fijn! Is daarnaast ook erg aardig

Top!

Barbara luistert goed en weet heel doeltreffend het probleem aan te pakken. Op een heel prettige, professionele manier. Dankjewel, Barbara!

Kundig en vriendelijk

Het is een fijne praktijk, kundige en vriendelijke mensen die met je mee denken. Nemen de tijd voor je en er wordt goed geluisterd naar je klacht.

• Osteopaat Judith, Barbara

Zeer goed!

Vooraf kregen wij een uitgebreide vragenlijst over onze baby, hierdoor weet de osteopate goed waar ze mee aan de gang kan. De behandeling verliep erg relaxt, de kleine vond het prima wat er gebeurde en er konden zelfs meerdere lachjes vanaf. Na de eerste behandeling al een heel ander kind, zat veel beter in zijn vel. Na de tweede behandeling zijn alle “problemen”(spugen, slecht slapen, zijn armen niet meer dan 45 graden kunnen buigen/strekken) zo goed als over. Heel fijn, wij hebben thuis nu een heel ander kind, vrolijk, gezellig en je ziet dat hij weer lekker in zijn vel zit! Ik zou het iedereen aanraden!

Erg goed

Aandacht voor mens, lichaam, met doorvragen, aanvoelen, behandelen: professionele en mensgerichte insteek. Je merkt dat ze zo goed mogelijk willen behandelen en mensen willen helpen. Dat is wat anders dan een " riedel afwerken", en dat merk je.

• Osteopaat Barbara

Prachtig, die focus op het verband tussen lichaam, geest en klacht.

Heel mooi om te ervaren dat je in een ontspannen sfeer zoveel spierspanning kan loslaten! Barbara bereikt door haar benadering zowel geest als lichaam en brengt ze in haar behandeling dit in evenwicht.

Hele fijne praktijk!

Zeer kundige en eerlijke mensen. Hebben ons top geholpen!

Snel resultaat

Na enkele behandelingen was er duidelijke verbetering zichtbaar in Joeps nek/mond flexibiliteit.

• Osteopaat Eric

Prima hulp voor onze kleine baby

Ik raad een osteopaat aan voor baby's als je tegen dingen aanloopt, en deze praktijk vond ik prettig, ik kon snel terecht en werd goed geholpen, prettig voor mijn kleintje en in het gesprek kwam nog veel meer 'eromheen' aan de orde wat prettig was.

• Osteopaat Eric

Zowel mijn baby als ik zelf zijn goed geholpen hier. Prettige interacties en goede oefeningen om zelf mee verder te kunnen. Aanrader!

• Osteopaat Eric, Barbara

Mijn baby is weer helemaal sen

Erg fijne behandeling gehad voor mijn zoontje. Na 1 behandeling zag ik gelijk verschil. Ik had dit echt eerder moeten doen.

Kundig en vriendelijk

Een informele fijne praktijk met kundige, vriendelijke mensen. Nemen de tijd voor je en luisteren. Wat ook fijn is, dat je op hun website zelf je afspraak in kan plannen wanneer het jou uitkomt. Kortom, een echte aanrader om je daar te laten behandelen.

• Osteopaat Judith, Barbara

Fijne begeleiding en hulp voor onze baby

Ik heb de osteopathie Cadena en met name osteopaat Eric als prettig ervaren. Ik kwam daar voor mijn 3 maanden oude baby. Eric is heel geduldig en heeft mijn zoon goed kunnen helpen. Hij hield het welzijn van mijn zoon goed in gaten en nam pauze wanneer het even teveel werd en er troost nodig was. Ook legde Eric uit wat en waarom hij wat deed. Na elke behandeling zag ik zichtbaar vooruitgang en na 3 behandelingen konden we afsluiten.

prettig geholpen

Aardige Judith met een vlotte intake en analyse probleem.

• Osteopaat Judith

Heel prettig en deskundig

Deskundig en het advies was ook erg prettig en fijn.

Dankbaar voor hun hulp!

Wij hebben met onze dochter al vrij kort na haar geboorte een afspraak ingepland bij Barbara vanwege flinke refluxklachten en een hoop onrust. Barbara heeft haar onwijs lief en rustig behandeld! Na een aantal behandelingen bij Barbara ook een behandeling gehad bij Eric en ook bij hem dit echt als onwijs fijn ervaren! Zou het iedereen aanraden om, als je er al aan denkt om naar een osteopaat te gaan, absoluut hierheen te gaan.

• Osteopaat N.v.t.

Gezellig en met kennis behandeld

Ik heb na mijn auto-ongeluk behandelingen gehad van Judith. Zij heeft mijn stramme rechterzijde van mijn lichaam in 4 behandelingen van "type plank" naar "type zachte spieren" kunnen brengen. Mijn buik en onderste ribben werden heen en weer gemanipuleerd en ik voelde ter plekke mijn rechterschouder in ontspanning komen. Magie! Judith heeft de gave om gezelligheid tegelijk met kennis en inzicht te brengen, waardoor er ook ontspanning komt. Ze is een betrouwbare behandelaar.

• Osteopaat Judith

Vriendelijk en vakkundig geholpen

We kijken er positief op terug, duidelijke toelichting en uitleg gekregen voorafgaande de behandelingen, wat was erg fijn.

Top ervaring

Ik vond het best spannend om met mijn dochter van 2 maanden oud naar de osteopaat te gaan. Ik werd direct gerust gesteld en alles werd heel goed uitgelegd. Super fijn! Mijn dochter kon flink tegen werken maar Eric bleef heel rustig en sprak haar positief aan, dat ervaarde ik als heel prettig. Na 1 behandeling merkte ik al veel verschil en hadden we een veel vrolijker meisje in huis. Uiteindelijk zijn 2 behandelingen voldoende en als ze toch behoefte lijkt te hebben aan een behandeling kan ik gewoon bellen.

Professioneel

Snel, professioneel en kundig