Prettig, warm en persoonlijk contact.
Beste Evelien, heel erg bedankt voor je review!
Voor ons was het op dit moment waarschijnlijk nog niet de oplossing, maar het was fijn om gehoord te worden!
Hoi Krista, Heel erg bedankt voor je review. Een luisterend oor is ook erg belangrijk vinden wij. Heel veel goeds gewenst voor de kleine en mocht er iets zijn weet je ons te vinden! Ook gewoon voor eventueel verder advies ben je altijd welkom, ook telefonisch. Hartelijke groeten! Barbara
Wij zijn ontzettend te spreken over Cadena. Het is een mooie, schone en rustig-ademde praktijk. Zowel ikzelf als onze zoon van 5 maanden is onder behandeling geweest van Barbara en dat heeft ons veel gebracht. Ze is meelevend, kundig en erg vriendelijk. Luisterd echt naar onze klachten waarvoor we komen en weet daarin door te pakken. Na iedere behandeling voelde ik al positief verschil. Ik kan niks negatiefs over haar bedenken en ik zou haar aan iedereen aanraden!
Ah wat een mooie beoordeling Suzanne, echt heel fijn! Dankjewel. Liefs, Barbara
Judith is een echt hele fijne osteopaat. Ze neemt de tijd en stelt het kind daarmee echt op zijn gemak. Is ook tijdens de behandeling goed in staat om het kind op de bank te houden en te behandelen. Gebruikt niet meer behandelingen dan nodig. Het is duur, maar echt wel een hele fijne ervaring met haar.
Dankjewel voor de review Kim! Is een mooi compliment waar ik erg blij mee ben. Op naar een mooi 2023
Judith wist naar aanleiding van de beschrijving van de klachten direct wat er aan de hand was, waar mijn huisarts me niet kon helpen. Na de eerste behandeling voelde ik me al stukken beter. Daarnaast is het een erg fijne sfeer, waarbij ik me op m'n gemak voel.
Hi Erik, heel erg bedankt voor de mooie woorden. Daar doe ik het voor! Groetjes, Judith
Na anderhalf jaar kwakkelen met steeds meer vage onbegrepen klachten, vermoeidheid en veel pijn in 1 gesprek oorzaak en verklaring boven tafel en passende behandeling gekregen. Klachten zijn na drie behandelingen en trouw de oefeningen doen, grotendeels verdwenen en als ze er weer even zijn, weet ik wat ik moet doen om het te doen afnemen. De uitleg was makkelijk te volgen en Judith liet zich zelfs filmen als ze de oefening voordeed zodat ik het later nog een keer goed kon bekijken. Judith luistert en neemt je klachten serieus en bekijkt je als geheel mens ipv enkel de pijnlijke of aangedane plek. Ik voelde geen enkele keer zweverigheid, druk of commercieel belang.
Een prachtig mooi compliment M., dankjewel.
Helaas van de afstand maar na jaren lang zoeken waar de klacht vandaan komt en er eventueel er wat aan te doen is , ben ik bijna klachten vrij na een aantal behandelingen
Hoi Kim, Dankjewel voor de mooie review en het vertrouwen om steeds de lange afstand te rijden om naar de praktijk te komen. Heel fijn om te horen dat we kunnen bijdragen! Groetjes, Mirjam
In het begin was ik een beetje bang dat het zweverig was maar na goede resultaten van collega's gehoord te hebben heb ik de stap ook gezet. Ik had Mirjam als behandelaar stelt je gerust leg alles goed uit het is ontspannend en de klachten verdwijnen. Ik raad Cadena aan en Mirjam ook natuurlijk . Ga zo door dames top.
Hoi Ron, Super bedankt voor deze prachtige review en je vertrouwen! Heel fijn om te lezen! :-) En super om te horen dat je tevreden bent over de behandelingen. Groetjes Mirjam
Mijn zoontje wilde niet goed aan happen met borstvoeding. Ik werd geadviseerd om hem bij cadena in consult te laten gaan. Daar zijn wij ontzettend goed en fijn geholpen door Judith. Een luisterend oor en advies en behandeling voor mijn zoontje. Twee consulten waren voldoende. En nu geef ik mijn zoon borstvoeding.
Hoi Kimberley, Heel erg bedankt voor je review. En ik ben zo blij voor je dat je nu borstvoeding kan geven. Geeft mij ook een voldaan gevoel. Prachtig. Heel fijn! Lieve groet, Judith
Barbara is hartelijk, begripvol, zorgzaam, legt uit wat ze doet en waarom ze dat doet. Je merkt duidelijk dat ze veel ervaring heeft met baby's. De praktijk is verzorgd, fijn dat er parkeerplaatsen voor de deur zijn.
Oh wat een mooie review Suzanne, dankjewel. Het is de leukste job van de wereld ;-) Fijn ook om te horen dat je de praktijk verzorgd vindt, ook niet onbelangrijk!! Hartelijke groeten, Barbara.
Barbara heeft zich met het maken van de afspraken en tijdens de afspraak ontzettend flexibel en meedenkend opgesteld. Ze heeft zich goed ingelezen in de medische achtergrond van onze zoon en probeerde hem en onze situatie goed te begrijpen. Ze nam zijn gezondheid zeer serieus en nam mij mee in wat ze deed. Het contact was erg prettig en duidelijk.
Hoi Daphne, ontzettend bedankt voor je prachtige review. Ik ben dankbaar voor je vertrouwen in de praktijk en in mij. Doet me goed dit te lezen. Hartelijke groet, Barbara
Mirjam is een heel empathische en kundige osteopaat. Door haar behandeling heeft zij er aan bijgedragen dat mijn herstel na een zware zwangerschap snel en soepel verliep.
Beste Susanne, Heel erg bedankt voor je review. Heel erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent geweest met de behandelingen. Hartelijke groet van mij.
Met zoontje van 6 weken naartoe gegaan, na met vorig zoontje (2,5 jaar geleden) ook met succes geweest te zijn. Barbara neemt de tijd, luisterd, en geeft goede adviezen. De behandeling zelf vond mijn zoontje prima en heeft zeker weer goed geholpen.
Hoi Marieke, Zo fijn om te horen dat je weer tevreden bent geweest :-) En ook zeker leuk dat je de weg naar onze praktijk weer wist te vinden met je 2e kindje. Top. Groetjes! Barbara
Met onze zoon hebben we een aantal behandelingen gehad bij osteopathie Cadena. Een hele fijne plek. Het is fijn te merken hoe zorgvuldig er naar onze zoon werd gekeken, naar zijn lijfje in het geheel. Met goede tips en instructies konden we thuis verder aan de slag. Een aanrader.
Hoi Saskia, Fijn, fijn, fijn om te lezen dat je tevreden bent geweest. Zeker ook goed om te horen dat je met de adviezen weer verder aan de slag kan. Teamwork. Groetjes, Barbara.
Ik ben hier al 2 keer geweest voor mijn baby’s. En bij beide was het resultaat gelijk te merken. Ik raad het iedereen aan!
Hoi Anissa, Dankjewel voor je review! Zo mooi om te lezen dat we kunnen bijdragen. Hartelijke groeten van ons. Judith.
Fijne en professionele behandelaar het voelt veilig en betrouwbaar
Dankjewel Shirleide, mooi om te horen dat je het als fijn hebt ervaren. Bedankt voor de review :-)
Ik heb goede ervaringen met deze osteopathie praktijk. Ze luisteren goed, denken met je mee en kijken naar het totaalplaatje. Daarnaast blijven ze realistisch en kijken ook naar de toekomst en hoe je daarin pijnvrij verder kan. Behandeling van kinderen wordt ook op zeer deskundige wijze uitgevoerd waarbij men goed kijkt naar hoe het kindje reageert.
Hoi Tessa, Dankjewel voor de review. Heel fijn! Hartelijke groet, Mirjam.
Hele warme, positieve en deskundige sessies gehad voor mijn babydochter van een paar maanden oud. Het contact met Barbara voelde gelijk heel prettig en ze maakt op een mooie manier verbinding met zo'n kleintje. Haar inzichten en aanbevelingen ondersteunen de ontwikkeling van mijn dochter heel goed. Fijne plek om te komen, absoluut een aanrader.
Myrthe, wat mooi om te horen! Dankjewel. Het is toch gewoon de mooiste baan van de wereld ;-) Groetjes, Barbara.
Zelf was ik altijd huiverig over osteopathie. Maar nu ervaring opgedaan met een baby'tje van 10 weken. De eerste afspraak hadden we staan met 5 weken. Ik ging met de klacht voor buikkrampen en moeilijke ontlasting naartoe. Ik heb de juiste tips en tricks mee naar huis gekregen en een ontspannen meisje. Er wordt de tijd voor je genomen en geen vraag is te gek.
Dankjewel Esmirelda, wat een mooie woorden.
Voel me altijd weer helemaal opgeladen als ik bij Barbara ben geweest
Dankjewel Tjeerd. Goed om te lezen!
De praktijk heeft een prettige ontspannen sfeer.
Hoi Wilma, dankjewel voor de review. We doen ons best :-)
Een warme ontvangst. Er werd goed geluisterd naar mijn lichamelijk ongemak. De behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde me ‘verwend’ met de liefdevolle aandacht en zorg. Er werd alle tijd genomen voor mijn behandeling elke keer (3x) dat ik kwam
Hoi Loekie, wat ontzettend aardig van je. Bedankt voor de review. Het gaat je goed!
Na een griep was mijn tinnitus ineens veel harder dan daarvoor. Ik raakte er zelfs van in paniek. Na de constatering dat dit met nekoefeningen iets verminderde, ben ik via een behandeling bij een manueel therapeut bij Cadena terecht gekomen. Ik wist niet wat ik precies kon verwachten, maar mijn verwachtingen zijn overtroffen! Ik ben geweldig geholpen en de behandelingen zijn op zich al een weldaad! Dank!!
Hoi Ilene, wat fijn he, zo blij dat ik je goed heb kunnen helpen! Ja, de samenwerking met onze manueel therapeut is top. Samen komen we tot een mooi resultaat. Dankjewel voor de mooie review.
Zelfs toen mijn zoontje er geen zin in had, nieuwe afspraak gepland. En na 1 behandeling flinke verbetering van de hulpvraag. Ik zou iedereen met een baby aanraden hier heen te gaan, al is het maar voor een algehele checkup. Echt goede ervaringen mee.
Hoi Marinka, klopt helemaal. Ik gun het elke baby. Fijn dat het goed heeft geholpen. En ja, als het nodig is, plannen we opnieuw ;-) Zo gaat dat met die kleintjes. Liefs, Judith.
De deskundigheid van Judith is zeer fijn. Ze behandelt adequaat en kent je verhaal. Bruikbare oefeningen en heldere uitleg, met voorbeelden. Ik ben zeer tevreden.
Heel erg bedankt voor de review Petra!
Kritzingerlaan 45 A
3707TB Zeist