Heeft een totaal van 414 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment98%
Over het geheel genomen beschrijven de reviews een warme en deskundige praktijk die gezinnen op hun gemak stelt. Het personeel wordt geprezen om vriendelijkheid, empathie en heldere uitleg. De behandelingen worden als effectief en zorgzaam ervaren, met bruikbare adviezen voor thuis. De algehele ervaring is positief voor zowel baby's als volwassenen.
Sterke punten
Zeer vriendelijk en empathisch personeel
Deskundige en zorgvuldige behandelingen
Duidelijke toelichting en praktische tips
Gebaseerd op 26 reviews
Heel fijn, heel goed.
Ik kwam bij Barbara en het voelde gelijk goed.
Ben nu een aantal keren bij haar geweest en door haar goede behandeling is er veel met mij gebeurd waar ik haar heel dankbaar voor ben. Ik ben nog niet klaar en blijf voorlopig nog bij haar komen.
13 September 2026
Heel fijn!
Ik ben heel blij dat ik bij Cadena terecht ben gekomen. Ik voel me ontspannen en veilig als ik op de tafel lig. Barbara is hartelijk en opgewekt van aard. Ze heeft veel kennis en ervaring, ook op het gebied van vrouwengezondheid. Dat is fijn voor mij als (jonge) vrouw in de overgang. Ze combineert die kennis en ervaring met voelen en intuïtie, waardoor de sessies diepgang hebben, precies op mij zijn afgestemd en mn lichaam en zenuwstelsel echt baat hebben bij de behandeling.
3 September 2026
Linda
Zeist
Ben van mijn klacht waarvoor ik kwam, af!!!
Goed uitziende en prettig ogende praktijkruimte. Goed bereikbaar en ook parkeerruimte.
Prettige behandelaar, met kennis van zaken. Empatisch, rustig.
Heb jullie praktijk al aan anderen aanbevolen
29 August 2026
Marleen
Bilthoven
Reactie van Osteopathie Cadena
Beste Marleen, Bedankt voor deze mooie review en fijn dat het nu zo goed met je gaat. Liefs, Marloes.
Barbara is ontzettend kundig en denkt heel fijn met je mee!
Barbara heeft mijn zoon 3x gezien, gecheckt en behandeld. Ik vond de consulten fijn. Barbara is communicatief vaardig en neemt je, als je daar behoefte aan hebt, volledig mee in de achtergrondinformatie. Ook zijn de oefeningen voor thuis heel goed toe te passen en zagen wij daardoor direct verbetering. Ik zou Barbara zeker aanraden als baby osteopaat!
Verzorgd
28 August 2026
Eva
Bilthoven
Reactie van Osteopathie Cadena
Hoi Eva, dankjewel voor je mooie review. Fijn dat de oefeningen baat hebben, dat je thuis verder kan met alle informatie :-) Toi toi toi en een knuffel aan je zoontje. Hartelijke groetjes, Barbara
Hele fijne en kundige behandelaar
Erg blij met de hulp van Barbara voor mijn zoontje. De ervaring en goed onderlegde behandeling maakt dat ik vanaf het begin vertrouwen voelde. Barbara maakt ook heel leuk en warm contact met mijn zoontje, ik kom graag terug als het weer nodig is.
13 August 2026
Anke
Reactie van Osteopathie Cadena
Ha Anke, Wat een leuke review, dankjewel :-) Fijn dat je het zo positief hebt ervaren. Hartelijke groetjes, Barbara
Zeer kundige en prettige behandeling
Barbara luistert goed naar onze hulpvraag. Sluit haar behandeling hier op aan. Neemt de tijd. Heeft ook eerder een plekje voor ons vrijgemaakt aangezien onze pasgeboren baby van 10 dagen oud nog niet aan de borst wilde drinken. Barbara legt goed uit wat ze doet en geeft praktische tips waar wij mee vooruit kunnen.
Professioneel
10 August 2026
Reactie van Osteopathie Cadena
Beste, Dankjewel voor deze review, ja het is zeker vervelend als een kleintje niet wilt/ kan drinken aan de borst, die zie ik graag zo snel mogelijk. Fijn dat ik jullie heb kunnen ondersteunen. Hartelijke groeten, Barbara.
Met volle aandacht wordt ik liefdevol behandeld. Na de behandeling voel ik mij weer herboren. Heel ontspannen zodst ik de hele wereld weer aan kan.
8 August 2026
Reactie van Osteopathie Cadena
Ah Winny, dankjewel voor deze lieve review! Het is teamwerk he :-) Hartelijke groetjes, Barbara.
The baby whisperer!
Een heel professionele en vriendelijke praktijk, met veel ervaring met baby’s. Voor ons kleintje was de behandeling enorm behulpzaam. Al na één sessie was er een duidelijke verbetering merkbaar.
5 August 2026
x
x
Reactie van Osteopathie Cadena
Beste, Dankjewel voor deze mooie review. Marloes en ik zien inderdaad veel baby's. Fijn dat het al zo snel wat verbetering heeft gebracht! Hartelijke groeten van ons, Barbara.
Heel fijn, kundig en vriendelijk!
Wij zijn met onze baby van 3 maanden bij Barbara geweest en zijn erg tevreden. We voelden ons meteen op ons gemak. Er werd heel professioneel en rustig met onze baby omgegaan en je merkt aan alles dat ze veel ervaring heeft met het behandelen van baby’s. Ze wist onze baby op een fijne manier te benaderen en nam echt de tijd voor de behandeling.
Daarnaast is ze ontzettend vriendelijk en betrokken. We kregen veel praktische en waardevolle tips waar we thuis mee aan de slag konden. Al in de eerste week merkten we duidelijk verschil. Je kunt met al je vragen terecht en er wordt echt met je meegedacht. Wij raden haar dan ook van harte aan!
30 July 2026
Swisa
Nieuwegein
Reactie van Osteopathie Cadena
Beste Swisa, Wow, wat een review! Ik ga bijna naast mijn schoenen lopen haha. Nee hoor, ik doe gewoon mijn best en met mijn volle hart/ overgave. Fijn dat jullie het als zo positief hebben ervaren, blij mee. Hartelijke groetjes, Barbara
Zeer kundige en holistische aanpak
Niet enkel de plek waar de pijn zit wordt aangepakt maar er vanuit de gehele werking van het lichaam en het samenspel van de verschillende gebieden gekeken en behandeld.
Schoon, Professioneel
23 July 2026
A.
Huis ter Heide
Reactie van Osteopathie Cadena
Beste A, Dat klopt helemaal. We kijken als osteopaat inderdaad naar het gehele "plaatje" en vooral de samenhang tussen de systemen. Dankjewel dat je dit hebt opgeschreven zodat andere review lezers dit ook kunnen lezen. Hartelijke groeten van mij, Barbara.
Hele fijne en kundige behandelingen gehad met Barbara
Met mijn baby van 10 weken voor het eerst bij Barbara geweest met krampjes en een voorkeurshouding. Met hele fijne tips en duidelijk merkbare veranderingen een hele blije baby van inmiddels 3 maanden!
8 July 2026
Josta
De Bilt
Reactie van Osteopathie Cadena
Hoi Josta, Wat een mooie review, dankjewel. Fijn dat ik heb kunnen bijdragen :-) Hartelijke groeten, Barbara
Hele lieve, prettige en kundige osteopaat is Barbara
Mijn zoon (6 jaar) is helemaal fan van Barbara. Ze gaat zo leuk met hem om!
Professioneel
11 June 2026
Kirsten
DB
Reactie van Osteopathie Cadena
Ahhh haha, wat leuk om te horen, dankjewel Kirsten (en zoon). Groetjes, Barbara.
Heel goed en prettig
Barbara doet het uitstekend. Goede ontvangst vanaf de 1e keer dat ik bij haar kwam, was het prettig. Ik kom er graag. Schouder voelt ook beter. Helemaal te gek.
5 June 2026
Reactie van Osteopathie Cadena
Hoi Winny, Wat een mooie complimenten, dankjewel! Klopt, we hebben het, naast de behandeling, ook nog eens gezellig. Fijn dat je schouder al beter voelt. Daar doen we het -samen - voor. Groetjes, Barbara.
Ontspanning bij m’n baby
Barbara ging heel lief en kundig met ons zoontje van 3 weken om. We zagen hem ontspannen bij haar en met de massages die ze deed. We hebben veel oefeningen en tips meegekregen voor thuis. Wij zijn erg tevreden met de zorg.
2 May 2026
Reactie van Osteopathie Cadena
Dankjewel voor de mooie review die je hebt geschreven!
Fijne sfeer en erg kundig!
Barbara is heel vriendelijk, empathisch, kundig en fijn in de omgang. Ik merk iedere keer wel dat een behandeling een positief effect heeft op mijn pijnniveau.
1 May 2026
Reactie van Osteopathie Cadena
Ha naamgenootje ;-) Wat een mooie review, dankjewel, super aardig van je. Hartelijke groetjes, Barbara.
Met veel respect voor het lichaam en persoon geholpen
Mijn eerste ervaring en gevoel was al gelijk goed. Ik kwam met mijn dochter van een aantal weken oud voor het eerst binnen en dat gevoel/vibe was gelijk fijn en vertrouwd.
Later ben ik daardoor ook voor mijn eigen klachten gekomen.
Ook hierbij heb ik veilig en vertrouwd gevoeld. Ik mocht mijzelf zijn en er werd geluisterd naar wat er gevoeld werd.
Mijn klachten (waarvoor ik kwam) werden snel verminderd en/of verholpen, heel fijn.
Volwassene, Baby - Kind
28 April 2026
Kim
Soesterberg
Reactie van Osteopathie Cadena
Hoi Kim, Wat een pareltje van een review....dankjewel. Warme groet, Barbara.
Barbara is GE-WEL-DIG! intens lieve vrouw met gouden handen
Mijn zoontje van 5 is hier onder behandeling bij Barbara omdat hij zn arm niet goed langs zn oren kon bewegen met de rugcrawl tijdens zwemles. Ze heeft super goed naar zijn lichaam gekeken en los gemaakt en gemaseerd. Na een aantal behandelingen zagen wij al veel verschil. Het gaat nu zelfs zo goed dat hij weer een badje verder is omdat hij nu de rugcrawl wél goed kan, whoepwhoep. Twijfel je of dit een oplossing is voor je kindje? Bel of mail naar Cadena! Wij vinden het de 45 minuten reistijd meer dan waard. Check ook je verzekering want je krijgt wellicht geld terug , wij in ieder geval wel.
Liefs Amanda.
25 March 2026
Amanda
Wijk bij Duurstede
Reactie van Osteopathie Cadena
Hoi Amanda, Jaaaaa, zo leuk dat N. zo goed kan zwemmen nu, toppertje. Ook door jullie eigen inzet hoor, we doen het als team :-) Dankjewel voor de lieve woorden, voor mij een mooi begin van de dag om dit te lezen. Jullie nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Cadena. Heel veel liefs, Barbara
Volledige aandacht
Barbara is een kundige vrouw, die oprecht geïnteresseerd is in de persoon die ze voor zich heeft. Je voelt je al gauw bij haar op je gemak. Ze weet wat ze doet en dat doet ze bijzonder goed! Je belandt in een warm bad en gaat altijd opgewekt naar buiten.
19 March 2026
Simone
Odijk
Reactie van Osteopathie Cadena
Hoi Simone, Heel erg bedankt voor deze mooie review. Het is erg fijn om te lezen dat je je goed op je gemak hebt gevoeld bij me; we hadden het inderdaad ook zeker gezellig ;-) Zo'n mooie review geeft mij altijd weer de boost en zekerheid dat wat ik doe gewaardeerd wordt, dus dankjewel nogmaals. Hartelijke groetjes, Barbara
Goed adres
Deskundig
Meedenkend
Betrouwbaar
Bereikbaar
18 March 2026
Beste X,
dank je wel voor deze mooie review!
Hartelijke groet, Marloes
Heel fijn!
Mijn zoon komt al een aantal jaar bij Cadena. Hij vindt het fijn om er te komen en hij heeft er altijd baat bij. Ook een fijne praktijkruimte en Barbara is erg vriendelijk.
16 February 2026
Linde
Reactie van Osteopathie Cadena
Ha Linde, Wat leuk dat je deze review schrijft. Ja wat een reis hebben we gemaakt hè, zo mooi om je zoon te zien groeien in elk aspect. (en je dochter trouwens ook langs de zijlijn ;-) Top team samen! Liefs, Barbara
Onwijs fijn & kundig!
Heel erg fijn, connect makkelijk met kinderen waardoor mijn dochterje zich snel op haar gemak voelde; doelgericht en in overleg.
6 February 2026
Annemiek
Reactie van Osteopathie Cadena
Hoi Annemiek, Dankjewel voor je mooie review, blij mee :-) Hartelijke groetjes, Barbara
Hele prettige ervaring
Door wat gedoe in het verkeer waren we wat later en gehaast. Barbara deed er niet moeilijk over was de rust zelve. Ze gaf ons meteen en fijn gevoel en was super leuk met ons zoontje.
Binnen een paar minuten typeerde ze hem treffend. Daaraan merkte we gelijk dat Barbara een osteopaat is met veel kennis en ervaring zeker ook voor baby’s.
We kregen genoeg tips mee om ons verder te helpen. Inmiddels gaat al beter met onze zoon.
31 January 2026
Martijn
Zeewolde
Reactie van Osteopathie Cadena
Hoi Martijn, Oprecht heel erg bedankt voor je mooie review! Ik kan het mij inderdaad nog goed herinneren; ik had een 'lekkere vibe' met jullie zoon ;-) Dank ook voor het feit dat jullie dit met andere mensen willen delen via deze review; het geeft andere ouders (hopelijk) een goed/ vertrouwd gevoel om bij Cadena eventueel een afspraak in te plannen. Hartelijke groeten, Barbara
Vriendelijk en veel kennks
Met onze baby zijn wij twee keer langsgeweest voor een 'APK'. Barbara geeft veel tips en verklaart waar bepaalde bewegingen of gedragingen vandaan komen. Fijne bezoeken gehad!
3 January 2026
Roos
Huis ter Heide
Reactie van Osteopathie Cadena
Hoi Roos, Dankjewel voor deze review! Fijn om te horen dat jullie de tips fijn vinden. Hartelijke groeten en wie weet tot een volgende APK ;-)
Ik voelde me met mijn klachten gehoord.
Deskundige vakvrouwen met hart voor de zorg. Professioneel& betrokken.
Marloes, Barbara
2 January 2026
Dorien Verhoeven
Den Dolder
Beste Dorien,
dankjewel voor deze mooie review! Hier zijn we blij mee!
Hartelijke groet, Barbara en Marloes
Goed overleg en snelle planning mogelijkheden
Een vriendelijk benadering. De mogelijkheden om snel te kunnen plannen om een afspraak te maken. Een prettige en veilige relatie zodat alles bespreekbaar is. Lichamelijk problemen word helder besproken en hoeveel sessies er nodig zijn
15 December 2025
Yael
Bunnik
Beste Yael,
wat fijn dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Dank je wel! Groetjes, Marloes
Review overzicht
Positief sentiment98%