Vakkundig werk! Goede behandeling. Personeel zeer correct.
als vaste klant kan ik zeggen dat ik al jaren vertrouwen heb in auto2000. ik heb het gevoel dat zij nooit meer doen dan noodzakelijk en als er een duur onderdeel vervangen moet worden pakken zij zeker niet de duurste optie. ik kom nooit voor verrassingen te staan bij het ophalen van de auto. vooraf altijd melding wat het gaat kosten.
We hebben onze auto's hier al jarenlang in onderhoud en hebben het volste vertrouwen in de betrouwbaarheid en deskundigheid van het personeel. Ook dit keer weer een positieve ervaring: de airco werkte niet en het zag er naar uit dat de pomp vervangen zou moeten worden. Een flinke kostenpost, maar we hadden hier al toestemming voor gegeven. De monteur vond echter toch een mogelijkheid om het defect te repareren zonder de pomp te vervangen. Dat scheelde ons een behoorlijk bedrag.
Garage Auto2000 heeft aandacht voor de auto en voor de klant. Het wordt goed uitgelegd wat er aan de hand is. Er is service bij noodsituaties, zodat je altijd terecht kan. Ook is er zo nu en dan een financieel voordeeltje. Prettige mensen die altijd vriendelijk zijn.
Auto gebracht voor grote beurt met apk, met al een paar opmerkingen van mijn kant. Alles is netjes nagekeken en ik werd tijdig gebeld om een prijsopgave te toen. Onderdelen moesten wel besteld even worden, maar de volgende dag kon de reparatie gelijk uitgevoerd worden. Nette service en altijd een eerlijk verhaal.
Kleine onderhoudsbeurt laten plegen aan de auto. De auto in de ochtend afgegeven, met de leenfiets naar kantoor gefietst en tegen de middag stond mijn auto alweer klaar om opgehaald te worden. Zeer snel geholpen en tussentijds goed op de hoogte gehouden door de jongens zonder er zelf achteraan te hoeven bellen. Goede service en wat mij betreft zeker een aanrader!
Al jaren onze drie auto's in onderhoud. Tot nu toe zeer tevreden over de service en vakkundigheid!
Hele fijne garage met klantgerichte balie en professioneel personeel. Ze denken goed mee en vervangen alleen onderdelen als dat echt nodig is.
Ik kom al bijna 6 jaar bij Auto 2000 met een al wat oudere auto en als er iets aan de hand is wordt dat op een goede manier en niet te duur opgelost. Ben nu haast 100.000 km verder en hoop er nog eens zoveel aan toe te voegen.
Mijn auto had een dringende reparatie nodig. Deze reparatie kon niet worden gepland binnen een maand. Ben naar de merk garage gegaan waar deze reparatie sneller kan worden gedaan.
Ik ben zeer tevreden, wordt op de hoogte gehouden mbt het uitvoeren van reparatie en duidelijk gemaakt wat ze uitvoeren aan reparatie en de kosten dáárvan. Uiteindelijk ook na alles doorgesproken te hebben de factuur goedkoper uitviel na het ophalen van de auto. Daar wordt iedereen toch blij van!
Ik kom hier al jaren en wordt altijd goed geholpen en eerlijk behandeld. Vertrouwen is goed, en dat is belangrijk als je zelf geen auto expert bent.
Op korte termijn een afspraak kunnen maken zodat we veilig met de auto op vakantie kunnen. Prima service.
Ze geven een prima service en proberen altijd een betaalbare oplossing te vinden.
Zeer kundig en vriendelijk personeel. Weet waar ze over praten en nemen de tijd voor jou probleem met de auto en wordt vakkundig opgelost tegen een schappelijke prijs. Echt een aanrader!!
Goede communicatie en er wordt op klant-niveau meegedacht.
Vriendelijk behulpzame mensen met veel kennis. Ik ben al jaren klant en de ervaringen zijn altijd prima.
Uistekende service vandaar 4 sterren heb nu alleen nog maar banden verwissled. Mochten er nog meer dingen aan men auto moeten gebueren misschien wel 5 sterren.
Super fijn om te weten dat er snel actie wordt ondernomen als de nood hoog is, indien mogelijk.
Ik kom al jaren bij Auto2000. Word altijd super vriendelijk geholpen. Service met een lach
Jarenlange goede service. Er wordt meegedacht, naar oplossingen gezocht en goed geadviseerd. Ik wordt altijd vooraf duidelijk geinformeerd over wat er gedaan moet worden aan de auto en wat de kosten zullen zijn.
Eergisteren heb ik mijn Golf station weggebracht naar Auto 2000. Reden: APK, kleine onderhoudsbeurt en een olielekkage ergens. Ik heb aangegeven dat als hij niet door de APK kwam de rest niet meer hoefde. Daar werd keurig rekening mee gehouden. "Uw auto gaat nog jaren mee, goedgekeurd voor APK." Netjes tijdig klaar en de prijs, tja redelijk voor zo'n oudje. John
Makkelijk om een afspraak te maken, netjes gebeld over wat extra bevindingen en keurig op tijd weer klaar
Personeel is vriendelijk en klantgericht. Je wordt netjes op de hoogte gehouden wat er gaat gebeuren met je auto Daarnaast voeren ze nooit reparatie uit zonder de klant eerst in kennis te stellen. En hen op de hoogte te stellen van de kosten. Personeel auto 2000 in hoofddorp is eerlijk, oprecht en zeer vakkundig. Dat is de reden dat ik er 10 jaar mijn auto bij jen in onderhoud heb
Goede service, vriendelijk personeel
Jacobus Spijkerdreef 28