Een heel warm afscheid, mede door de fijne begeleiding
Warme dame geeft het gevoel dat alles te benoemen is en geeft adviezen Wij hebben dit als heel fijn,prettig ervaren in zo een moeilijke tijd
Het voorgesprek was heel fijn met mijn inmiddels overleden moeder en ons. Op het moment van overlijden werd er snel geschakeld om haar laatste wens in vervulling te laten gaan. Ook alle dagen was er intensief contact, en was er aandacht voor ons. Danielle dacht mee en kwam met zaken waar wij zeker niet aan dachten. Zoals nog een vingerafdruk. Op de dag van de crematie was er een stroomstoring in het crematorium. Ook daar dacht ze mee, en had een back-up geregeld. We hoefde alleen maar ja te zeggen en het werd geregeld. Namens ons allen kunnen we alleen maar positief zijn. Onze dank is groot!
In zo'n verschrikkelijke situatie hoop je iemand te treffen waar je op kunt bouwen en vertrouwen en dat is 100% gebeurd.
zeer goed
Na het overlijden van ons geliefde familielid werden we bijgestaan door Kyra Koeman. We hebben haar hulp als bijzonder goed ervaren. In alle rust leidde ze ons door alles heen en was ook erg attent op de kleine details. Ondanks ons verdriet kijken we met tevredenheid terug op de uitvaart.
Altijd bereikbaar, respectvolle manier van communicatie en volle inzet voor onze wensen. Daarnaast werd de hele familie (vooral de kleinkinderen) betrokken bij het hele proces wat wij als heel prettig hebben ervaren.
Vanaf het moment dat Kyra binnen kwam voelde het goed. Ontwerp van de rouwkaart was uitstekend en ze voelde precies aan wat wij wilden. En dat gold voor de hele verdere gang van zaken.
Zoals ik hierboven al aangaf, was alles fantastisch geregeld en tot in de puntjes verzorgd. Overal was aan gedacht. Daisy gaf waardevolle adviezen en bood hulp waar dat nodig was. Ze denkt mee en weet precies hoe ze ondersteuning kan bieden. Alles bij elkaar was dit een enorme steun in deze verdrietige periode. Ik spreek hierbij ook namens mijn familie. Met vriendelijke groet, José Zuur-Schneider
Betrokken en aan alle wensen voldaan.
Ik had er eigenlijk boven willen zetten "Het is net familie" De begeleiding in dit geval door Daisy en Kyra is zo warm en persoonlijk en respectvol dat je ze als familie c.q goede vrienden gaat beschouwen. Ze nemen je echt alles uit handen als je dat wil en er is plaats voor een lach en een traan. Ook de door hen ingezette mensen voor de verzorging van de overledene zijn erg aardig en begaan Je wilt eigenlijk niets met ze te maken krijgen maar als alles eenmaal achter de rug is ga je ze echt missen. Ed en Ria van der Meer
Na het overlijden van onze moeder is de zorg voor de uitvaart ons uit handen genomen door Kyra. Door haar deskundigheid en lieve oprechte benadering heeft ze ons een goed gevoel gegeven. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zodat wij op een mooie manier afscheid van onze moeder konden nemen.
Voor de tweede keer heeft Day to Day een uitvaart voor ons begeleid. Aan alles wordt gedacht, volledige aandacht, niets is te gek, lieve begeleiding en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wij zijn ontzettend blij met deze lieve dames. Ga zo door.
er was alle tijd en aandacht voor onze wensen. zodat we terug kunnen kijken met een goed gevoel op deze verdrietige tijd.
Heel goed
Wij zijn zeer tevreden over jullie. Daniëlle heeft ons begeleid dat deed ze op hele relaxte manier. Vooral de kleine dingetjes die ze bij zich had tijdens de uitvaart ,het lintje met het houten hartje. Bij het eind gesprek een kaarsje waar je iets op kon schrijven. En met de kerst een kaartje. Het zijn de kleine dingen die het doen. Al met al zeer tevreden.
Goede begeleiding en luistert oor Danielle bedankt
We hebben heel goede ervaringen met Kyra, die prima met ons meedacht, ons volledig respecteerde in de keuzes die we maakten en ons in allerlei facetten heeft ontzorgd. Ze deed dit als ervaringsdeskundige geweldig en ik beveel haar van harte aan!!
Onze moeder was overleden en we wilden voor haar een heel mooi afscheid wat volledig is gelukt. Er is goed naar ons geluisterd zonder dat we het bewust in de gaten hadden. Er moest veel geregeld worden, er werd veel uit handen genomen maar we hadden verder een heel rustig gevoel want Daisy gaf duidelijk de stappen aan en bouwde rustmomenten in. Het was uiteindelijk een heel mooi afscheid geheel naar onze wensen.
Wij ervaren danielle als een zeer ervaren/professionele begeleidster. Ondanks dat het een verdrietige situatie was kijken we terug op een keurig verzorgde uitvaart waar geen vraag teveel was Dankjewel
Bij het overlijden van mijn vader en moeder heeft Day to Day Uitvaartbegeleiding alles prima verzorgd, zodat wij op een mooie manier afscheid konden nemen.
Fijne ervaring om met Kyra samen te werken aan iets wat heel verdrietig is en toch moet gebeuren.
Vanaf het moment van overlijden is de zorg voor de uitvaart ons uit handen genomen. Beide dames zijn op een oprechte manier meelevend. Ook is er goed nagedacht over details. De communicatie gedurende de hele periode verliep uitstekend.
De vriendelijke benadering en de rust heeft ons een zeer tevreden gevoel gegeven
Ondernemingsweg 234
1422 DZ Uithoorn