Mede dankzij Kyra Koeman is zowel de begeleiding na het overlijden van Peter, mijn man, alsmede de voorbereiding voor de uitvaartdienst, bijzonder prettig verlopen. Zij stond ons voortdurend bij met meedenken en regelen.
Kyra heeft heel erg met ons meegedacht zodat het voor ons makkelijker was om beslissing te nemen en ons geholpen met de kaart die ze zelf heeft gemaakt, iedereen was er vol lof over.
uitstekend
Wij zijn blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen. De hele periode zijn we zo fijn geholpen. Jullie waren steeds voor ons.
Hartverwarmend
Prettige communicatie, er werd goed meegedacht, altijd te bereiken en een luisterend oor.
Afscheid nemen van een dierbare is erg zwaar en moeilijk, maar toch heb ik ervaren dat de zeven naar de uitvaart vanzelf ging. Alles verliep waardig en rustig. Hoe moeilijk ook heb ik de begeleiding als fijn en betrokken gevonden.
We werden heel fijn in het gehele proces meegenomen. Kyra heeft ons enorm goed geholpen met alles en naar ons geluisterd. Het is een periode waar zo veel op je afkomt en je aan zo veel dingen moet denken. Zij zorgde ervoor dat er ruimte kwam voor ons om goed na te denken over alles. Tijdens de uitvaart zelf is het mooi begeleid. Er werd ingehaakt op wat wij zeiden. Het voelde vertrouwd.
Een superfijne warme persoonlijke uitvaart. We kijken er allemaal met een heel goed gevoel op terug. Zo knap hoe Kyra precies begreep hoe wij het wilden. Er was niets dat we achteraf anders hadden willen doen. Dankjewel!
De gehele periode van contact is heel erg prettig verlopen. Er was aandacht voor onze wensen en advies waar gevraagd of nodig.
Heel betrokken.en respectvol. Wij konden gebruikmaken van de familiekamer, dat was heel fijn Het contact met Kyra was heel prettig. De familie kan met een goed gevoel terugkijken op een mooie uitvaart.
alles in overleg ,luistert goed naar de wensen ,neemt er de tijd voor, veel waar voor je geld "'gewoon perfect,''
De uitvaart van mijn vrouw is begeleid door Kyra. Al vanaf de eerste ontmoeting waren wij heel erg onder de indruk van de doortastendheid en bevlogenheid. Kyra dacht met ons mee en liet ons zien wat er allemaal mogelijk is zonder ook maar op enige manier dwingend te zijn. Het contact was direct en waar nodig pakte zij direct dingen op, waardoor we zelf eigenlijk nergens mee bezig hoegde te zijn Voor Kyra is nee geen optie. Zij kijkt hoe ze dingen mogelijk kan maken. Omdat Kyra ook nog jong is kan zij zich ook heel goed in de kinderen verplaatsen wat echt heel fijn was.
Fijne ervaring met da to day
HEEL KUNDIG VRIENDELIJK.
Daniëlle stond ons vanaf het begin in alles terzijde waardoor wij volledig werden ontzorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld en konden ten alle tijde een beroep op haar doen. Zéér tevreden!
Day to Day ont zorgt tot in de puntjes. En wil je dingen zelf regelen dan is dat ook prima. Men raakt ook niet in paniek als je zelf op het laatste moment een presentatie van foto's aanlevert.
Wat een geweldige en empathische begeleiding gehad van Jeroen!! Echt een hele betrokken man die alles tot in de puntjes heeft verzorgd. Veel inlevingsvermogen en niets was onmogelijk. Ondanks al het verdriet in deze periode waren het fijne gesprekken! Een echte aanrader dus!
De begeleiding was enorm op ons aangepast. De begeleiding was zorgvuldig en liet veel ruimte voor al onze persoonlijke wensen. Bijzonder fijn was ook de scherpe blik voor de zorgen die mijn moeder nodig had. Daisy pakte daarin zorgtaken van ons over. Hierdoor bood ze ons de ruimte om zelf ook aan onze rouw toe te komen. Dat was erg fijn. De begeleiding was er continue en voelbaar, maar nooit op de voorgrond, het bleef ons afscheid.
Door goed te kijken en te luisteren kwam met Daisy suggesties die precies pasten bij onze ideeën over de uitvaart. En dat twee maal in heel korte tijd. We zijn onder de indruk van haar betrokkenheid, doortastendheid, aandacht, lichtheid en professionaliteit. En ze had nooit haast. We bevelen Daisy van harte aan!
Danielle was in de week voor de uitvaart heel betrokken bij onze familie. Op een rustige manier, met soms wat humor heeft ze ons fantastisch begeleid, zodat wij met elkaar op een mooie en waarde- en liefdevolle manier afscheid konden nemen. Day to Day is op zo'n moment écht van toegevoegde waarde!!
Erg warm en fijn goede begeleidingen mee denkend , Erg fijn is de huiskamer Aan alles is gedacht . Het is allemaal verlopen zoals wij het graag wilde we hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden en kunnen op een mooie tijd terug kijken ..
Vanaf het eerste moment tot en met het afscheid hebben wij de begeleiding heel positief ervaren.
Een ieder verwerkt het verlies van een dierbare op zijn of haar eigen manier. Day to Day uitvaartbegeleiding lukt het steeds weer op deze persoonlijke vorm van verwerking in te haken en maximale ondersteuning te bieden.
Super lieve mensen. Enorm goed geholpen en begeleid. 2 overlijdens in 3 maanden. Eerst mijn lieve moeder en daarna mijn vader. We wisten na het overlijden van mijn moeder, wat super goed geregeld was, dat we toen mijn vader overleed niet hoefde na te denken bij wie we moesten zijn. En ook hele fijne nazorg. Nogmaals dank.
Ondernemingsweg 234
1422 DZ Uithoorn