Leerzaam

Ik was op voorhand een beetje sceptisch over het volgen van een cursus via Zoom, maar niets is minder waar! Wat hebben we gelachen en veel geleerd. Ondanks dat je niet fysiek bij elkaar zit heb je wel het gevoel dat je deel uit maakt van een groep en lijkt het alsof je toch bij elkaar in dezelfde ruimte zit. Roy neemt je vol enthousiasme mee in zijn wereld van (rij)lesgeven. Wij kunnen als rij-instructeurs nog veel van deze man leren!

• naam rijschool Rijschool Elite

Prettig in een goede opzet.

De opzet stak goed in elkaar. Vooraf goede uitleg hoe zoom werkt en hulp bij installatie. Er werd door Roy op een prettige wijze lesgegevenen. Twee avonden les krijgen vond ik ideaal, na afloop ben je gelijk thuis. Ook tijdens de cursus kak je op deze wijze niet in. Maar t belangrijkste ben weer op de hoogte van de laatste veranderingen in het RVV. Succes Roy.

• naam rijschool N.v.t.

Geduld, passie en kennis maken het moeilijkste (...de leerling laten denken....) mogelijk...

Goede , fijne betekenisvolle dagen met kennis van mensen en hun leermogelijkheden. Dank je wel Roy!!

Helder en duidelijke uitleg.

Mooi dat de bijscholing bij Roy online kan. Zeer informatief en je wordt uitgedaagd om te blijven focussen en mee te blijven denken. Je mag "foute" antwoorden geven en dan komen we er samen wel uit. M.a.w. met het delen van ervaringen leren en blijven reflecteren naar je eigen functioneren! V.w.b. de toetsen en de zgn. Quiz mag het wel wat specifieker, per persoon, en niet te algemeen bespreken binnen de groep. M.a.w. niet te snel aangeven wat goed of fout is. Laat af en toe deelnemers maar eens discussiëren zonder tussenkomst van de gespreksleider. Maar al met al zeker een aanrader en heb de volgende bijscholing al weer gepland bij Roy! Zegt wel genoeg denk ik!

• naam rijschool In Controle, tevens h.o.d.n. LesGo

Roy zet je aan het denken en brand niemand af als iemand iets niet weet

Volgende cursus ben ik er weer graag bij

• naam rijschool Rean

Roy is een prettige bijscholingsdocent

Iedereen wordt er positief bij betrokken en je leert altijd wat nieuws.

• naam rijschool Autorijschool onetwodrive

Deze keer waar vierde bijscholing van mij, was echt leerzaam en fijn

• naam rijschool Maad

Topp

Leuke lessen maar soms met antwoorden even wachten of iedereen het antw.gehoord heeft en goed heeft

• naam rijschool autorijschool van der Molen

Goede interactie, duidelijke lesstof en structuur.

Mij eerste (online) cursus “lesplan maken” was zeker leerzaam en leuk. De 2e cursus was RVV en vond zeker het 2e deel van de cursus toch wel interessant en goed om bepaalde dingen toch weer eens te herhalen.

• naam rijschool N.v.t.

Ik vond fijn online les te volgen

In 1ste deel had ik wel problemen met mijn verbinding wat niet goed ging… en niet snel werd behandeld, waarschijnlijk ook nieuw was voor de docent.. uiteindelijk wel opgelost.. deel 2 was voor mij veel duidelijker daardoor..

Uitstekend echt een aanrader

Echt tevreden, uitstekende uitleg, veel bijgeleerd. Lekker thuis, geen reiskosten, geen saaie lessen.

• naam rijschool Rijschool Rijsnelweg

Een Top leraar , veel geleerd

Over 5 jaar wil ik alsnog bij Roy bijscholen

• naam rijschool Yaacoubi

Goede uitleg en betrokkenheid

Roy betrekt iedereen bij de lesstof en dat online knap heel goed gedaan en ben blij dat ik het op deze manier heb behaald

• naam rijschool Autorijschool KROON

Roy is een geweldig docent!

Roy kan goed uitleggen. Ik ben zelf ook een docent. Dus ik weet precies wat voor eigenschappen moet een docent moet hebben. Dat heeft hij zeker. Roy keep doing the good work! Krishan

• naam rijschool Theorie Snel Halen

Intéressant Opvriescursus heel veel geleerd

Waren goed lessen en veel interessante nieuwe regels geleerd .

duidelijk

ik vond de cursus duidelijk en leerzaam, ga er punten die genoemd zijn inplanteren en kijken of ze werken. Verder zou ik wel zeggen dat het iets strenger zou moeten zijn ten opzichte de regels die gehanteerd moeten worden. Je ziet dat men er niet altijd serieus mee omgaat. Bij sommige is het zelfs een moetje voor die 1ne laatste punt binnen te halen. Das jammer vindt ik.

• naam rijschool Rijschool Leon Loozen

Goed. Interactief en iedereen wordt meegenomen.

Leuke en leerzame bijscholing die enthousiast gegeven wordt. Mooi via de digitale weg waardoor geen verlof hoeft worden opgenomen of lessen geannuleerd moeten worden. Lekker interactief en iedereen wordt betrokken in de bijscholing. Voor mij ideaal om op deze manier de bijscholing te doen.

Goed les opbouw

Iedereen bij betrokken

• naam rijschool U rijschool

Kwaliteit

Zoals altijd prima verzorgd.

Roy, weet heel veel en weet het heel goed uit te leggen en iedereen er goed bij te betrekken dat online knap, dat is ervaring top ! Ik zeg doen

• naam rijschool Kroon

Een online cursus, met een gepassioneerde opleider, maar wel veel deelname

De eerste avond vond ik door de vele deelnemers die veel vertelde over hun eigen ervaringen in de praktijk niet echt waardevol, gelukkig was de tweede avond beter en had toen ook het gevoel dat ik wat van deze cursus heb opgestoken.

Nvt

Nvt

• naam rijschool Autorijschool Anass

Geen vlakke tijdvulling, maar actieve tijdsbesteding!

Roy houd je bij de les, activeert je als het ware door zijn enthousiasme. Je hebt te maken met een vakidioot in optima forma en dat werkt aanstekelijk. Zeer interactief en interessant. Roy is geen saaie en plichtmatige verteller, maar iemand die jou meeneemt in het proces, laat vertellen, ruimte biedt voor reflectie en je aanzet tot meedenken. Kortom, anders dan gewoon even de tijd vullen met informatie om de benodigde punten binnen te halen, maar echt een goede invulling van de tijd en daarmee een investering in jouw toekomst. Hier heb je iets aan! Roy bedankt, je bent een topper!

• naam rijschool Gelderblom Rijopleiding | LESN

Roy is een fijne man, die je bij zijn lessen betrekt

Ik ken Roy al wat langer, daarom ben ik ook bij hem de RIS gaan doen. Hij helpt je graag en staat ook open voor feedback, waardoor je wederzijds respect ontwikkeld. Door de inzet van Roy om nieuwe dingen te leren en die aan ons over te dragen ben ik weer een sterkere rij docent geworden. Wat mijn doel ook was toen ik aan deze opleiding begon. Aangezien hij het ook weleens over zijn vrouw Mieke heeft, is het ook heel leuk dat we haar ook hebben ontmoet. Om er vervolgens achter te komen dat ze dit samen doen. Wat ook weer voor een fijne sfeer zorgt. Nogmaals heel erg bedankt Roy en tot de volgende cursus!

• naam rijschool AutoRijschoolSmits

Heel leerzaam interactieve opleiding

Een ervaren docent leert in een vriendelijke sfeer de nieuwste methode bij een rijopleiding.