Was vlot aan de beurt en dit keer geen gezeur alleen duurde het even voor de tandarts kwam maar geen probleem
Мне все понравилось
Keurig in de breedste zin van het woord. Dus contact via mail, aan de balie en tijdens voor onderzoek
Voor afgesproken tijd al geholpen.
Keurig en hele goede behandeling.
Vlotte behandeling fijne mensen om je heen
Mijn man en ik hadden om 8.00 uur en 8.20 uur een controle afspraak. Nadat ik was geholpen hebben we tot 8.45 uur gewacht en ons vervolgens maar weer gemeld aan de balie. Ze waren de afspraak van 8.20 uur domweg vergeten. 1 andere klant is tussendoor geholpen. Het is ook niet fijn dat er iedere afspraak een andere tandarts is
Kon na aanmelding klachten snel geholpen worden. Ingreep is zonder complicaties verlopen. Allen de toegezegde nazorgbrief is NIET per mail verstuurd en ontvangen.
Geen lange wachttijden, vriendelijk personeel, met respect behandeld, voor mij was alles volgens plan verlopen
Prima.
Overgestapt van een andere tandarts waar ik niet tevreden was. Fijne eerste tandartsbezoek gehad, vonden de kinderen ook. Fijne tandarts en assistente.
pijn na de wortelkanaalbehandeling bij spoedarts. Dit is nog eens grondig nagespoeld is en vulling is opnieuw geplaatst Pijnvrij!
Neemt ondanks de drukte alle tijd voor een uitgebreide behandeling. De beoordeling over de vaak wisselende tandartsen en hun vakbekwaamheid is een stuk minder goed.
Goede service, mooi bedrijf, professioneel en komen de afspraken na
De eerste keer is eerst een beetje vreemd. Digitaal werd mij de weg gewezen. De kennismaking verliep vlot en het gebit nauwkeurig gecontroleerd. Leuke vriendelijke artsen. Direct maar een vervolg afspraak gemaakt in het volgend jaar en een selfie van mijn gebit achtergelaten ......
Tandarts was duidelijk en gaf mij een aantal keuzes met de prijzen erbij. Kon daardoor de goede keuze maken! Erg tevreden.
Samenwerking tussen tandarts en assistente indrukwekkend!Het maken van een afspraak uitsluitend digitaal is uitermate klantonvriendelijk. De afspraak is aan de balie gedaan dat ging vlot en klantvriendelijk.Wij missen de telefonische mogelijkheid,want de afstand naar de locatie is 25 km!
Vanaf het moment van info en inschrijven tot aan mijn eerste behandeling bij de mondhygiëniste zonder meer blij dat ik ben overgestapt naar PUUR mondzorg. Heb alle vertrouwen in de verdere behandelingen.
Heel goede ervaring
-Prima behandeling. Vriendelijk personeel. -De behandelkamers zijn te klein. Dit vind ik wel een behoorlijke minpunt.
Ben prima geholpen door een mondhygiëniste. Precies op de tijd die was afgesproken. Heel aardig en vriendelijk.
Vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen
Al jaren bij Puur in Stadskanaal. Voor zover mogelijk een deskundig en vertrouwd adres voor alle gebitsproblemen.
Assistant stelt zich niet voor. Begint direct op haar computer te werken en vraagt als eerste welke medicatie ik heb. Sorry maar ik ben toch niet bij de dokter. Weet nog steeds niet wie ze is. In een jaar drie tandartsen lijkt mij ook geen ideaal.
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal