Het nadeel van deze tandarts vind ik dat er vaak gewisseld word van tandartsen. In 2 jaar tijd heb ik 3 x een andere tandarts gehad, zonder dat je er van op de hoogte word gebracht. Ik vind deze tandartsen ook erg duur. Verder kwa behandeling vind ik het redelijk. Toch ga opzoek naar een andere tandarts denk ik.
??????
Hele goede begeleiding en uitleg over de behandeling en helemaal geen pijn gehad. Personeel is heel vriendelijk en stelt je op je gemak.
Ik vind het een prettige praktijk en laagdrempelige houding. Er wordt veel aandacht besteed aan de mondhygiëne en de klachten/behandelingen. Er wordt eerst een behandelplan opgesteld en aangegeven wat de opties zijn voor verbetering van het gebit
zeer goed en WARM aan bevolen
De behandeling werd op het afgesproken tijdstip begonnen. Vlotte behandeling. Alleen ze waren een foto kwijt, beetje amateuristisch. Verder vriendelijke medewerksters
Goede behandeling,en uitleg wat er gebeurt
Ik ben goed voor bereid , gingen goed met mij om .
Ik heb goede ervaringen bij PUUR mondzorg. Als er iets is, wordt ik altijd goed geholpen.
Moest wat lang wachten (terwijl de afspraak om 8uur was in de ochtend). Dit kwam volgens mij door ziekte en dit kan natuurlijk gebeuren. Top tandartsenpraktijk wat mij betreft.
Uitstekende sfeer en leuk personeel
Ik ben goed geholpen en geadviseerd door zowel de mondhygiëniste als de tandarts.
Vriendelijke tandarts en assistente. Super geholpen.
Prima niks mis mee
Snel en aardige mensen