Correct geholpen.
Vriendelijk en beleefd
Positief
Nvt
Door een heel pijnlijk verleden door toedoen van een andere tandarts heb ik heel lang niet niet heen durven gaan. Op dat punt mag er nog wel wat verbeteren. Want ik werd indirect toch nalatigheid verweten, maar een diepliggende angst heb je niet onder controle. Dus wat meer begrip voor mijn situatie was wel fijn geweest. Maar de verdere hele traject waar ik nu in zit word als heel positief ervaren door mij. Ze luisteren naar als ik iets pijnlijks ervaar, en adviseren mij over de kosten wanneer iets goedkoper kan, en toch een verbetering word voor mijn gebit. Mijn totaal beeld is dus dat ik met minder angst naar de tandarts ga, en dat ik ontspannen ben. Mijn complimenten voor de tandarts en zijn vriendelijke en lieve assistentes
Ik kreeg op een fijne manier uitgelegd wat er was gebeurd en hoe het opgelost werd.
Doen er alles aan om hun werk goed te doen, in dit geval gaat het om een kunstgebit.
Hilde is een goede tandarts met veel geduld en oog voor de patiënt.
Alle communicatie geautomatiseerd afspreken, bevestigen, herinneren. Prima geregeld. ´s Avonds afspreken, geen probleem. Ontspannen sfeer in de behandelkamer. Komt professioneel over.
De laatste keer dat ik heen moest was een snelle en pijnloze behandeling. Ik ben ook tevreden over het resultaat!
Om dat er het een en ander is mis gegaan kan ik nog geen volledig oordeel geven , maar het een en ander zou hersteld worden.
Altijd vriendelijk en fijn en goede uitleg
Goede begeleiding met uitleg waarvoor het nodig is.
Snel aan de beurt, ze plaatsen wel hele dure vullingen
Als er iets is nemen ze de tijd voor je. Leggen uit wat er aan de hand is. De benadering is rustig. Verder maken de tandartsen, mondhygieniste en assistenten een professionele indruk. Wat mij vooral opviel de eerste keer dat de benadering heel vriendelijk en rustig is. Dat werkt rustgevend op de patient die toch altijd enigzins gestresst is. Alleen de namen van de tandarts ken ik niet allemaal van naam. Dus de naam die ik aan het eind ingevuld heb kan fout zijn. Heb ik gegokt.
bekwame behandeling
Alle medewerkers zijn vriendelijk
Nadat ik helaas afscheid moest nemen, (niet gepland), diverse tandartsen gehad. Elke keer het gevoel dat er iets mis is met mijn gebied. Ben wel dik in de 50 naar had bij mijn tandarts die ik ruim 40 jaar had een beter gevoel.
Ik kwam oa voor mijn spalken. Maar de tandarts wist niet wat daar mis mee was terwijl ik tijdens de controle hier een afspraak voir moest maken
Tijdens laatste bezoek, was er een erg deskundige vrouwelijke tandarts. Ik heb een naam ingevuld maar weet niet zeker of zij dit is. Ook de assistente deed erg leuk en goed haar werk. Zouden graag haar als vaste tandarts willen, zo tevreden erover !
Ben vrij angstig voor tandartsbezoeken, dit keer toch redelijk snel op m'n gemak. Alles werd rustig uitgelegd en had het gevoel dat mijn verhaal serieus genomen werd.
Aardig personeel/tandartsen.
Goed ?er wordt goed geluisterd na wat je te zeggen hebt . Tot nu ben ik super tevreden met de uitvoering van alle behandelingen
Ik ben heel goed geholpen
Helemaal goed en correct
Hoofdstraat 50 A