Ik had een dubbele afspraak, zowel met de mondhygiënische als met de tandarts. Tijdens mijn afspraak bij den mondhygiënische kwam de tandarts langs voor mijn half jaarlijkse controle. Daarna hervatte de mondhygiënische haar werk weer. Beide namen alle tijd en ik had erg veel vertrouwen in hen. Dus eigenlijk zoals altijd weer een goede ervaring gehad bij PUUR mondzorg
alles paletty nog even prettige kerstdagen en een voorspoedig hopelijk corona vrij 2022 toegewenst vanaf deze zijde m.v.g. geert met de hond uut bunermond
De tandarts verontschuldigde zich dat hij de 4e tandarts bij 4 bezoeken.
vriendelijk en goed gecommuniceerd .
Duidelijk in wat er staat te gebeuren, aardig en luisteren goed wat ik nodig heb
Vriendelijk, afspraak op tijd. Kundig personeel
Prettig en rustig een behandeling gehad.
Vakkundig en goed georganiseerd
Samen met mijn zoontje controlebehandeling gehad. Rustig te woord gestaan, vriendelijk en geruststellend voor mijn zoontje die het toch allemaal wel spannend vond. En de tandpasta in de kerstboom was een succes!!
Goed geholpen
Ik heb een angst voor de tandarts en daar is de tandarts goed mee omgegaan
Prettige tandarts, vooral voor de kinderen
Ik vond het bij de tandarts prima. Maar bij de mondhygiënist minder!
Rustige en duidelijk uitleg gevende tandarts. Gaat voorzichtig om met mensen met angst voor de tandarts zodat je je toch redelijk snel op je gemak voelt.
Ben blij dat ik uiteindelijk de overstap heb gemaakt naar deze tandarts. Word vaak geholpen door dezelfde man, die me altijd perfect uitlegt wat nodig is, wat het beste is, en zelfs tijdens de behandeling uitlegt wat hij aan het doen is.
Goede zorg.Daar rij ik graag een paar kilometer voor. Ben top geholpen
Hectisch slecht
Klein plekje achterzijde voortand. Weggehaald en gerepareerd. Vroeg met of zonder verdoving. Mijn vraag is dit nodig. Antwoord valt meestal mee. Geen verdoving en het deed geen pijn. Dus het viel reuze mee.
Keurig bedrijf en zeer kundig en vriendelijk personeel.
Is goed,
ik vond het allemaal te lang duren
Vind het een klant vriendelijke praktijk. Ze denken met je mee en zijn zeer zorgvuldig in hun werk.
Ik ben vriendelijk benaderd en ze vertelde stap voor stap wat er ging gebeuren.
Ik ben prima geholpen, net als de vorige keren
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal