Super goed geholpen...
op 22/12/21 gemeld dat mijn vulling uit een voortand gevallen was. Zou binnen 48 uur bericht krijgen. Op 06/01/22 maar eens gebeld. Vriendelijke baliemedewerkster. Werd ingepland voor 12/01/22. De nacht na de reparatie van mijn tand viel de nwe. vulling uit mijn voortand. De volgende ochtend meteen gebeld en kan nu op 22/01/22 voor herstel. Wordt niet gevraagd of schade aan voortand te zien is. Lijkt mij met een voortand wel zo gewenst m.b.t. 1e indruk bij contacten. Kreeg bij behandeling zo'n beugel in mijn mond, er werd niet gevraagd of ik daar bezwaar tegen had. Uit ervaring ( heb zelf jaren lang regelmatig een t.a. geassisteerd) weet ik dat niet zozeer het openhouden van de mond een probleem is, maar juist de tong in de weg zit. Ondanks dat ik bezwaar maakte tegen die beugel, werd deze toch aangebracht.
Snelle service, goed en snel afspraken maken, fijne behandeling
De ervaring met personeel is goed. Aardige mensen, kundig en leggen alles uit. Helaas laat de techniek hen in de steek waardoor er geen mailberichten zijn ontvangen voor de afspraak.
Het was mijn eerste keer als patiënt van PUUR Mondzorg, ondanks dat ik benieuwd en nieuwsgierig was, vond ik het wel spannend om na 40 jaar een andere tandarts te krijgen. Ik vond de behandeling en het contact met de tandarts van Puur Mondzorg prettig. Voelde als vanouds
Na de telefonische afspraak kon ik snel terecht. En zeer tevreden over de goede en vriendelijke behandeling. Bij mijn vertrek miste ik de receptioniste om wat te bespreken.
Wel een hele kleine behandelingsruimte
Zou graag dezelfde zorgverlener weer hebben
Prima communicatie, vlot afspraak kunnen maken. Prima behandeling.
Mijn hervaring bij tandarts puur is zeer tevreden met wat ze met je gebit doen en het behouden ervan
Ik heb het niet als professioneel ervaren. Het gereedschap zat niet goed vast en daar deden ze lollig om. En de concentratie was er op een gegeven moment ook niet helemaal.
Ze nemen de tijd voor je en stellen je op je gemak en natuurlijk vakwerk
Ik moest echt aandringen op het niet nemen van foto's
Eerste kennismaking met deze praktijk. Kwam rommelig over er liepen steeds mensen (personeel) achter langs de behandelkamer. Ik kreeg het gevoel dat de tandarts niet wist waar ik voor kwam, en dat er al foto's waren genomen bij de vorige tandarts.
Maar de ervaring leert dat de wachttijd vaak lang duurt terwijl je een afspraak maakt .De mensen die je helpen zijn prima .
Geen klachten
Goed geholpen en behandelplan uitgezet.
Sommige dingen zijn nog te verbeteren
Mijn ervaring vind ik Zeer Goed.
Er word besproken wat er gaat gebeuren en ik voel me zeer goed op m`n gemak
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal