Vriendelijk, professioneel, serieus, schoon.
Vriendelijk,goede uitleg.
Deze keer goed
deze tandarts was vrij hardhandig en luistert niet heb aan gegeven dat ik mijn mond niet zo ver open kan ivm medisch aandoening en ik vond het niet fijn dat hij zich niet voorstelde en mijn gegevens niet controleerde naar mijn idee verkeerde kies gevuld ik kom van praktijk strömme voelde me hier een nummer dus moet nog eerst bedenken of ik hier blijf afspraak was 12 jan 1300 uur
Ik ben vanaf kleins af aan al gewend om naar stromme te gaan. Helaas is hij met pensioen. Hij vertelde altijd wat hij ging doen en legde alles heel goed uit. Ook nam hij de tijd en was heel rustig en zacht. Dit was nu niet het geval. Ben nooit bang geweest voor een tandarts en liet altijd alles maar gebeuren. Vanaf het moment dat ik in de stoel lag is er niks uitgelegd. Hij ging gelijk bezig. Verdoving was nog niet ingewerkt en er werd al geboord. Ook vind ik dat hij ruig bezig was. Heb achteraf wondjes in mijn mond. Heb nog nooit een slechte ervaring gehad dit was mijn eerste. Op dat moment durfde ik niks te zeggen maar ben huilend naar huis gegaan. Ik kom ook niet weer. Ben ondertussen op zoek naar een andere tandarts. Het is bij jullie voor mijn gevoel lopende bankwerk en er word geen tijd voor je genomen. Er ligt een levend persoon in de stoel niet een 1 of ander object.
Nvt
Ik had een afspraak voor controle. Was verkeerd ingepland. Zat in “verkeerde” stoel en moest dus nog een keer terugkomen
Zeer goed geholpen in een mooie ruimte waar ik mij erg op mijn gemak voelde.
Het was een vriendelijke meid alleen jammer dat ze niet veel con doen voor me ze legte mij rustig wat dingetjes uit en rade me aan om eerst naar de tandarts te gaan om dan een besluit tenemen die is ook snel gemaakt ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt om naar deze praktijk te gaan
Lieve tandarts gehad die goed luistert en oprecht wil meedenken/helpen!
Goed!
ben prima behandeld zowel tandarts als assistente
Mijn beoordeling is gebaseerd op, dat ik tot nu toe dezelfde tandarts heb gehad. In de afgelopen 6 jaar vaak verschillende tandartsen gehad, is niet fijn.
positieve indruk, vriendelijke ontvangst, kundige tandarts, is mijn indruk
Keurig op tijd en correct geholpen
Wij vinden de tandarts super leuk. Ook de combinatie met de mondhygienist is goed geregeld . Wij zijn erg tevreden
Goed geholpen en begripvol alleen moest om 16.40 er zijn en werd pas om 17.05 geholpen
Keurige ontvangst, snel en uitstekend geholpen. Vriendelijke mondhygieniste en tandarts, Uitstekende controle.
Mijn huidige tandarts Stromme is gestopt met zijn praktijk, en we zijn overgezet naar mondzorg Puur. Alleen heb ik daar nooit geen bericht van gehad van Puur, wat ik wel slecht geregld vind zeker omdat ik bij toeval er achter kwam dat ik hier naar toe ging als patiënt. En wat mij stoorde, dat er na de behandeling niet iemand aanwezig was op de receptie om, eventuele vragen te beantwoorden. En wat ook storend is dat de automatische deur de hele tijd open en dicht gaat als je bij de receptie staat.
Ik ben heel tevreden over Puur Mondzorg. Vriendelijke personeel. Goed behandeld.
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal