Moet wennen.

Het is allemaal zo anders dan bij m.n vorige tandarts. De eerste keer voelde ik me net als een kat in een vreemd pakhuis. Met de huidige tandarts Ali heb ik nog niet zoveel ervaring gehad. dat komt nog op 16 en 24 februari. Wel met Joy de preventie assistente. Daar ben ik heel positief over. Bij haar voel ik me op m,n gemak. Vroeger als kind een enorme tandarts angst/trauma beleefd, wat dan ook resulteerde in een vlucht uit de tandarts stoel. Haar zou ik ook dolgraag willen houden bij eventuele volgende bezoeken.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) (preventie)assistent
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Eerlijk en vriendelijk, goed advies

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Goede ervaring. Deskundigheid is goed. Minpuntje. Vervelend om elke keer een andere tandarts te krijgen.

Viel me mee

Na 32 jaar een vaste tandarts te hebben gehad waar ik zeer aangehecht was(angst voor de tandarts) viel het me reuze mee. Natuurlijk is het allemaal anders en kun je het niet met elkaar vergelijken. Maar ik ben weer blij zoals hij mijn probleem heeft opgelost.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja

Slecht

Heb na 15 minuten wachten gevraagt of ze mij waren vergeten, ik werd vanzelf geroepen was het antwoord. Nog eens 10 minuten later werd ik gehaald en heb ik mijn ongenoegen uitgesproken. Ook gezegt dat als je zelf door overmacht het niet red op tijd te zijn dat er gelijk gezegt word ja dat word wel in rekening gebracht en ik mag dit niet uitspreken dan is het antwoord, dan zoek je toch een andere tandarts en je mag nu ook weer gaan hoor. Ooit zijn we naar deze praktijk gegaan omdat mijn vrouw goeie ervaring had die vanwege haar werk met cliënten komt. Maar er is veel veranderd in de loop der tijd. Heb moeite met steeds wisselende tandartsen was geen probleem, alleen bij ziekte kon het een keer anders zijn. Maar ook nu niet mijn eigen tandarts, dit was wel een aardige man hoor. Maar die vrouw hoef ik niet meer weet alleen niet haar naam.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, en uitloop werd niet gemeld
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? nee

Super geweldige mensen

Altijd bang voor de tandarts geweest. Maar toen ik noodgedwongen toch naar de tandarts moest hebben ze mij zo op mijn gemak kunnen stellen dat ik met plezier naar ze toe ging. Ze hebben de rust, energie en ze nemen de tijd voor je, ik vindt het geweldig.

Goed en rustig geholpen.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Eindelijk een vaste tandarts die bevalt. In het begin kreeg ik steeds iemand anders en vond het geen fijne praktijk. Nu is het prima en de tandarts Rens verstaat zijn vak, is rustig en vriendelijk. Jammer dat de mondhygiëniste steeds veranderd want vind het niet fijn dat ik steeds iemand anders krijg. Als het goed is krijg ik nu ook steeds dezelfde en deze bevalt ook prima.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Goed geholpen. Vriendelijke en attente bejegening. Wel prijzig.

Altijd vriendelijk ontvangen

Vriendelijk ontvangen. Het valt me wel op dat de receptie vaak is verlaten, soms lang wachten.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, maar uitloop werd gemeld
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Ben tevreden over de behandeling en vriendelijkheid

Positief verrast eerste ervaring

Perfecte planning communicatie Na decennia's bij dezelfde tandarts enthousiast door jong team van mondzorg

Vriendelijk en duidelijk

Ontvangst was vriendelijk en de uitleg (instructies) waren duidelijk.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Er wordt naar je geluisterd!

Het is voor mij, nooit de fijnste bezoekjes. Hier wordt rekening mee gehouden. Ik vind het alleen jammer dat er geen dentaloog verbonden is aan de praktijk.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Goed geholpen, vriendelijke personeel!

Altijd vriendelijk personeel. Keer andere tandarts, maar hij was erg vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Vond hem fijn als tandarts, nergens bang voor te hoeven zijn.

Geen pijn gehad

Ik heb 2 gaatjes laten vullen zonder verdoving en zonder pijn. Ik zeg altijd naar omstandigheden kom ik hier graag

• het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Weer een goede controle gehad.

Elk half jaar controle. Helaas deze keer niet gelukt door omstandigheden. Bij controle wordt gelet op diverse dingen. Maar ook als ik iets aangeeft wordt dit nagekeken.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? ja

voldoende

Ik was voor de eerste keer in de praktijk, doordat mijn tandarts is gestopt. Iets meer aan uitleg over de praktijk zou wenselijk zij geweest, maar ivm corona begrijp ik dat dit niet mogelijk was. Bij het invullen van dit formulier kon ik niet tandarts Ali aanvinken.

Teleurgesteld

Ik kom bij de tandarts en ik heb in 3 jaar tijd al 6 tandartsen gehad Nu kom ik bij de tandarts en heb weer een nieuwe tandarts Ali Ik heb altijd in begin aangeven dat ik mijn gebit getrokken wilde hebben boven is vorig jaar gedaan en nu wilde ik onder ook laten doen maar dat heb ik weer een tandarts die geen tanden wil trekken, want Ali wil geen beschadigingen aanbrengen. Na heb al benoemd dat hij in 3,5 jaar de 7e tandarts is die mij ook voor het laatst heb gezien. Bijna aan het eind van het gesprek komt er een receptioniste met de mededeling dat er telefoon voor Ali is. Ik dacht wacht even ik heb een consult met de tandarts dus die telefoon die kon ook 5 minuten later met terugbellen. Ik heb toen gezegd ik ben klaar ben ook weg gegaan. Ik heb aangegeven dat ik een hulpvraag heb dat ik een tandarts zoek die mijn ondergebit wil trekken Want niemand luistert naar mij ze willen wel kronen plaatsen maar dat wil ik niet. Dus ik vraag Mondzorg zoek een tandarts (een leerling) die wel gebit wil trekken en die niet zo gewatteerde houding heeft. Ik heb aangegeven dat ik niet maanden ga wachten, maar ik kreeg al het gevoel dat ik beter mijn hijl ergens anders kon zoeken.

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.) N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Zeer cliënt gericht.

Vriendelijke benadering. Er wordt steeds uitgelegd wat men ging doen en wat men kan verwachten. Info dat tandarts wat uitliep (10 min) vanwege drukte met excuses daarvoor.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Een fijne praktijk om daar patiënt te zijn.

Meer dan 40 jaren dezelfde tandarts gehad in Oude Pekela en geen klachten gehad. Hij heeft goed voor mijn gebit gezorgd. Doordat hij met pensioen ging adviseerde hij mij om dichter bij huis een tandarts te zoeken gezien mijn leeftijd. Zo ben ik bij Puur Mondzorg Stadskanaal beland en het bevalt me uitstekend.

Was goed

Na veel ellende in het beging is alles weer goed gekomen .

Hoofdstraat 50 A

9501 CM Stadskanaal