Iedereen binnen Puur Mondzorg is vriendelijk en er wordt zorgvuldig en efficiënt gewerkt. Zo efficiënt zelfs dat het een beetje een 'lopende band-werk' gevoel geeft, maar ik heb niet de indruk dat hierdoor de zorgvuldigheid afneemt.
Altijd super vriendelijke tandartsen en assistenten. Nemen goed de tijd en doen alles secuur. Top!
Voor de eerste keer geweest omdat mijn tandarts met pensioen is gegaan. Zal wennen zijn. I
Geen! Ik kan niet na 1 bezoek vertellen over mijn ervaring.
Prima.
Ze gaan goed om met iemand die angst heeft voor de tandarts
Ben altijd erg bang maar voel me altijd weer op mijn gemak.
Heb nu nederlandse artsen wat ik gewoon veel prettiger vind.ben niet rasistisch maar met al die buitenlanders die er eerst waren was de communicatie gewoon niet goed
Prettig en passend geholpen
Mijn ervaring ervaar ik al erg prettig. Ik hoefde niet lang te wachten. En alle handelingen werden duidelijk verteld. En er hing een positieve, serieuze en relaxte sfeer.
Bij zowel de mondhygiëniste als de tandarts werd mij van tevoren voldoende informatie gegeven over de behandeling en het vervolg. Ik heb dit als zeer prettig ervaren
Je voelt je direct op je gemak bij hun. En medisch heb ik alle vertrouwen in hun en geven goed advies en bespreken alles met je. Top mensen Hilde, Kim en Joy!
Mijn zoon met verstandelijke beperking voelde zich niet happy bij de tandarts met een buitenlands accent. Hij verstond er niets van. Samen met de telefoniste naar een andere mogelijkheid gezocht. Ze had alle begrip voor de situatie, een hele fijne ervaring. Samen met haar een goede oplossing gevonden. Mijn zoon was met een begeleider dus ik kan niet de onderstaande vragen beoordelen.
Erg tevreden over Rens Antonissen. Na een vervelende/voor mij traumatische ervaring bij de mondhygieniste durfde ik daar niet meer naartoe. Rens heeft me over mijn angst heen geholpen en nu ga ik zonder angst braaf weer naar de mondhygieniste toe. Ook de tandartsafspraken bij Rens zijn altijd fijn.
Doordat mijn vorige tandarts stopte ben ik (noodgedwongen) overgestapt naar Puur. Het voelt nog niet vertrouwd. In mijn vorige tandarts, die ik als ruim 25 jaar kende, had ik een rotsvast vertrouwen. Dat heb ik nog niet in puur. De eerste kennismaking was met een jong persoon (tandarts of assistent?) die van oorsprong uit het buitenland kwam. Niets mis mee. Maar het voelde gelijk commercieel gedreven omdat er direct een doorverwijzing naar de mondhygienist moest worden gepland, terwijl mijn klachten niet voorbij waren. Het vertrouwen moet nog groeien. En het zou helpen als de behandelaar in kwestie, tandarts of assistent, een ervarener uitstraling zou hebben. Luisteren naar de patiënt is daarbij belangrijk. Wel aanbevolen, voordeel van de twijfel. Was ook absoluut niet onprettig ofzo.
Mijn complimenten, zeer vriendelijk personeel.
Zie bovenstaande, uitgebreide uitleg.
Zoals mijn beoordeling Prettig personeel en behandeling Vakwerk
Ik ben altijd tevreden. Maar had nu voor mij een nieuwe tandarts. Ze was bot, kortaf en snauwde op haar assistent. Heb meteen aangegeven dat ik beslist niet weer naar haar toe wil!
Je word daar goed puur is heel goed
fijne tandarts, rustig legt alles goed uit, en de assistente helpt de tandarts vakbekwaam. niemand komt graag bij de tandarts, maar bij deze is angst niet nodig.
Had kiespijn en m'n kies moest worden getrokken ,maar toen ik op m'n afspraak kwam was m'n tandarts ziek,maar wat is het dan fijn dat er een andere tandarts voor mij klaarstond.Wat n vakvrouw helemaal geweldig!
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal