Hangt een fijne sfeer in de praktijk, de tandarts en mondhygiënist waren vriendelijk en legden alles goed uit.
Erg jammer de tandarts is prima, helaas was mijn dubbele afspraak ineens een enkele afspraak waardoor ik opnieuw moet plannen voor een behandeling.
allemaal vriendelijk personeel zowel de tandartsen als assistentes en balie personeel
Bijna pijn ga je altijd lopen malen wat gaan ze er aan doen en hoe gaat het dan verder. Het wordt duidelijk uit gelegd wat ze gaan doen en wat daarna nog met gebeuren.
Ik moest nogal lang wachten, iedereen werd naar binnen geroepen behalve ik, mijn tandarts was Yuan Liu ,ze had een totaal andere behandeldmethode dan ik mijn hele leven gewend ben. Ze ging niet door met boren en slijpen totdat het klaar was, maar deed het steeds in kleine stukjes, ze vroeg of ik een verdoving wilde, maar meestal vraag ik of dat nodig gaat zijn, aangezien ik dat hele vervelende pijnlijke prikken vind. Ze gaf aan dat ze dacht dat het wel meeviel,ik heb helemaal niets gevoeld. Mocht het wel zo zijn dan mocht ik mijn linkerhand omhoog doen. Ik vond het het wachten meer dan waard en heb gelijk aangegeven dat zij mijn vaste tandarts mocht worden. Misschien dat deze info ertoe kan leiden dat ook de Nederlandse tandartsen het op deze manier kunnen gaan doen, zodat de angst voor de tandarts af kan nemen.
Omdat na meer dan 40 jaar mijn tandarts met pensioen ging en hij mij het advies gaf om dicht bij huis een tandarts te zoeken ben ik bij PUUR terecht gekomen. Dat is een prima keus geweest. Ik voel me op me gemak en de behandeling is super.
Snel en vakkundig geholpen.
Duidelijk, aardig en goed.
Graag altijd door de zelfde personen behandeld worden als afgelopen keer.
Zeer prettig, vertrouwen in zijn kundigheid.
De tandarts luistert naar mijn wensen en klachten. Stopt wanneer het vervelend is en neemt mij serieus.
Rustige afspraak waarbij goed gekeken wordt en duidelijk uitgelegd wordt wat er moet gebeuren.
Goede controle van gebit, heldere uitleg en adviezen over verbetering gebied en actief meedenken over combineren van een aantal vervolgstappen.
Nemen de tijd voor jou
Snel en professioneel ipv met een krabber nu hogedruk
Goed en snel geholpen
Vriendelijke ontvangst. Op de afgesproken tijd geholpen. Goeie voorlichting over de behandeling zowel van de tandarts als de mondhygieniste.
Mijn dochter verheugt zich altijd op de bezoekjes bij de tandarts. Altijd vriendelijk ontvangst en de tandarts en assistente zijn vriendelijk, geduldig en voelen de kleine patiëntjes goed aan. Uitleg is goed en duidelijk.
Verder geen Vragen of antwoorden
Goed ontvangen en een goede uitleg gehad. er waren geen problemen met het gebit, ik was dus snel klaar.
Ieder half jaar is er een andere tandarts, die op zijn of haar manier werkt. Daarom krijgen we vaak wisselende informatie.
Ik begrijp het tot zover.. Dat er tandartsen uitvallen, ziek en op vakantie zijn, maar het is niet bij te houden hoeveel verschillende tandartsen ik heb gehad. Als je een tandarts krijgt toegewezen dan zou deze voor 90 % je tandarts moeten zijn. Bij elke controle weet men van elkaar wat de staat van je gebid is, zeg maar je bouwt een vertrouwensband op. Nadeel: Je moet elke keer maar afwachten wat de tandarts er van vind, zeker als je ouder wordt en er soms radicale beslissingen worden genomen.
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal