Toffe mond hygiënist
Klein nadeeltje is dat ik terug moet komen voor extra reiniging bij mondhygiëniste. Had het liever in 1 keer gehad
Ik ervaar één grote commerciële bende. Het gaat niet meer om de persoon die in de behandelstoel zit, maar alleen om het geld. Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn gebit en bij PUUR mondzorg zit ik ineens 3 kwartier in de stoel. Er wordt op een onverschillige manier in mijn tandvlees geprikt wat al aan het bloeden is. Er wordt geen rekening gehouden met eventuele pijn tijdens de behandeling. Ook wordt er niks gezegd of gevraagd. Kortom een slechte en onpersoonlijke ervaring.
zeer tevreden met deze tandarts praktijk
Vriendelijk, doen goed hun werk. Zijn duidelijk, luisteren goed naar de patient.
vriendelijk
Uit bronnen heb ik gehoord dat ik niet naar jullie moest gaan. Het zou niet goed zijn. Maar ik ben iemand ga mensen een kans geven en ben eigenlijk dik tevreden. Heel aardig personeel en vakkundig. Naast de controles vind ik de mondzorg heel erg goed. Kom voor de kerst nog voor tandsteen
dat ze mij vertellen wat het beste is voor bij vind ik best maar kom bij mij niet over van je moet dit je moet dat anders zijn jullie bij mij aan het verkeerde adres zeg dan het is beter als je dit gaat doen en het is beter als je zo gaat doen
idem
Tandarts niet aardig
Vriendelijk personeel.
Ik vind de behandeling op zich heel goed. Duidelijke uitleg zodat je weet wat ze doen en waarom. Minpuntje vind ik het online maken van een afspraak. Die vragenlijst die er aan gekoppeld is, wat een onzin.
Wanneer ik langskom is iedereen zeer aardig vind het alleen lastig dat ik altijd een andre tandarts heb of niet altijd goed verstaanbaar is
Zoals hier boven vermeld. Zeer deskundig. Altijd vriendelijk.
Tandarts was een Chinees vrouwtje
Kreeg het idee of is het wel nodig was om foto's te maken van mijn gebit, Na gesprek bleek het nog niet "ëcht" noodzakelijk te zijn . Ik heb geen gaatjes maar zou wel onzichtbaar aanwezig kunnen zijn onder de vullingen. Weet nog niet of ik bij de volgende afspraak wel of niet noodzakelijk is om foto's te laten maken van mijn gebit????
Elke x als je een afspraak hebt dan krijg je altijd weer een ander tandarts en dat moeten ze veranderen wij willen gewoon een vaste tandarts dan weten ze ook wat er met je aan de hand is is vaak geen wonder dat mensen dan op zoek gaan naar een ander tandarts.
Ik ben verwend met een tandarts die mij al 30 jaar behandeld en weet wat ik aan hem heb en hij aan mij. Dus voor een nieuwe tandarts een hele klus om mijn vertrouwen te winnen. Dit was een nieuwe tandarts en voor mij een vervelende ervaring. Mede door de onbekendheid aan elkaar maar ook door het lawaai in de ruimte. Hierdoor verstond ik niet veel ( mijn probleem maar wel vervelend) terwijl ik gewend ben alles te weten voordat er iets gebeurd. Toen de behandeling klaar was had ik een groter gat in mijn mond dan dat ik voor mijn gevoel had. Dit zou na drie dagen wel wennen. Nu een week later nog niet aan gewend en meer pijn bij eten. Erg vervelend
Het aantal herinneringen v.w.betreft de afspraak kunt u rustig beperken tot 2. Verder goede indruk van behandeling
Nvt.
Prima behandeling, geen wachttijd.
Prima.
Hoofdstraat 50 A