Ik heb mijn bezoek aan de tandarts als fijn ervaren
Schriftelijke begroting stel ik zeer op prijs
Naar de tandarts gaan was altijd een drama. Maar hier gaat het goed en lig ik er niet onnodig wakker van.
Ontstoken afgebroken stiftand
Sinds ik client bij jullie ben heb ik na de tandarts direct de mondhygiëniste. (Niet mijn keus, maar gezien het tandplak wel noodzakelijk) Deze keer was ik nog geen 5 min binnen en stond weer buiten. Geen gaatjes. Gelukkig, maar nu kan ik dus nóg een keer naar Stadskanaal voor enkel de mondhygiëniste... Waarom is dat de ene keer erbij, de andere keer niet.
Prima behandeling en geen wachttijden.
Direct ontstane probleem opgelost, dat is heel erg fijn.
Was snel weer weg dus top afpraak
Voor mij helemaal prima!
De mondhygiënist nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Dit was zeer prettig. Ook regelmatig vragen of alles nog goed gaat was fijn. Complimenten.
Goed bereikbaar, makkelijk om afspraken te maken en te verschuiven. Afspraken vinden plaats op de afgesproken tijden. Alles gaat zoals het hoort te gaan
x
Nvt
goede tandarts, super vriendelijke en er wordt rekening gehouden met de conditie van de patiënt.
Vlot, netjes en vriendelijk geholpen.
Goed behandeld door de mensen
Goede zorg voor me gebit, fijne dan de mondhygiëniste en tandarts samen kunnen op 1 afspraak zodat je niet weer een keer terug hoef te komen.
Goed geholpen. eerst gekeken of de afgebroken kies met een vulling was te behandelen. Helaas niet, dus getrokken en dat geeft een aantal dagen ongemak.
Houd rekening met je wensen. Altijd duidelijk en vriendelijk:).
Prima behandeling. Een en al lof
Ze geven heel rustig uitleg wat ze gaan doen en vragen regelmatig of je geen pijn hebt en of het nog gaat. Mijn angst was gelijk bij de eerste behandeling weg.
Ik voelde mij een kip op een lopende band. Liggen, mond open, lamp uit klaar. Pijn aan 1 kant werd gekeken. De rest werd niet naar gekeken moest ik maar nieuwe afspraken voor maken. Werd alleen naar pijn kies nummer 1 gekeken. Achteraf werd me ook ff gezegd dat ik niet met een klacht moest komen. Want ik was geweest en hij had gekeken. BELACHELIJK!!!! Ik heb me ingeschreven bij een nieuwe tandarts
Onze meiden gaan graag mee naar de tandarts en dat zegt wat
Er werd de tijd voor mij genomen, er heerst een ontspannen, maar professionele sfeer.
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal