Op tijd aan de beurt vtv herinnering per mail, vriendelijke ontvangst, zorgzaam, vragen of er iets is veranderd aan je gezondheid, medicatie en vertellen wat er gaat gebeuren, tijdens de behandeling informatie wat ze aan het doen zijn en geven advies om het gebit in goede conditie te houden.
Mijn gevoel: klant is koning.
Alles was goed en ik hoef pas over een half jaar terug te komen
Te vaak worden afspraken verzet door afwezigheid medewerkers.
Eerste keer bij deze tandarts, andere werkwijze dan dat ik was gewend. Maar beviel wel. Tandarts geeft vertrouwen. Wel wat rumoerig in de praktijk
goed; alleen het moment tot de afspraak duurt te lang.
Zeer tevreden. Fijn dat tandarts en gebitsreiniging in een afspraak is.
Tevreden
Geven aan wat ze gaan doen, of het een gek geluidje gaat maken, pijn gaat doen oid. Geven aan dat je aan moet geven als je even wilt stoppen en doen zelf af en toe afstand om je te laten slikken oid.
Korte wachttijd, duidelijke uitleg.
Prims
Vriendelijk en correct
alles 100%
Kan vrij snel terecht met een probleem
Vriendelijk, hygienisch en alles wat ze doen wordt uitgelegd. Ook wordt duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen als er een nabehandeling nodig is.
Wel een goede doorstroming, in de wachtkamer
Jammer dat er iedere keer een andere mondhygiënist is die mij helpt Dat is weer iedere keer wennen.
Prettig geholpen, en begrip voor fout mijnerzijds.
Altijd aardig op tijd. Iedereen is vriendelijk en geven duidelijke uitleg. Prima team
Ik heb heel snel een afspraak kunnen maken, en goed geholpen.
Het is elke keer weer spannend.
Ik heb mijn bezoek aan de tandarts als fijn ervaren
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal