De ingreep (extractie) is technisch goed uitgevoerd. Echter de taalbarriëre is nogal groot. Tandarts is volgens mij van oorsprong grieks en kent de taal (nog) onvoldoende om zich goed verstaanbaar te maken. Maar met hulp van assistente is dit uiteindelijk wel gelukt.
Ze zijn heel vriendelijk .maar erg gehaast .daar bedoel ik mee de laatste keer dat ik er was .werdt ik geholpen en in de zelfde tijd ook een ander .dus die tandarts ging van mij naar daar heen .plus dat ik bij stromme gewent was dat die alle tijd voor je neemt dat is hier echt niet het geval .en hij zij tegen mij het was verwaarloost terwijl ik altijd bij stromme twee keer in het jaar heen ging .en die zij altijd ik had een goed gebit .dus de mannier is niet fijn .en ze lijken mij heel erg duur .moet nu voor 3 lek in gaatjes over de 4 honderd euro betalen .volgens mij heb ik dat bij stromme nog nooit zo veel hoeven betalen .en de vraag is dan ook of we de tandarts op den duur wel kunnen blijven houden .naar goed alles met alles vindt ik het niet zo fijn dus.en aanbevelen zou ik ze nooit dus .
geen vaste tandarts .als je binnen komt eerste wat er gezegd word is dat je naar de mondhygiënist moet. {Standard bij meerdere mensen nagevraagd} en er word van uitgegaan dat je alles maar kan betalen, niet kijken wat noodzakelijk is of wat misschien volgend jaar kan, en dan gewoon vergoed word. communicatie is gewoon slecht.
Niet alleen aanhoren van je klacht maar opvolging door actie en afspraak maken. Resultaatgericht.
Snel een afspraak kunnen maken terwijl het weekend was.
Vriendelijke en zorgzaam
de tandarts van de gebit die gemaakt is was goed alleen vind de verwijzing naar een ziekenhuis matig je moet lang wachten 4 maanden terwel je gebit al klaar is wat jammer is en verder willen je ze ook niet helpen als het sneller kan
Ga graag naar deze praktijk. Had een combi afspraak,zijn altijd vriendelijk en leggen je goed uit wat ze gaan doen en wat er gebeurt
Fijne tandarts die alles uitlegd en goede raad geeft. Ben zeer tevreden en wil hey liefst allen naar Natasha vooe behandeling. De mondhygiëniste deed haar werk ook goed.
Top tandarts, kundig en geduldig Bij de balie wel 15 minuten gewacht voor we een afspraak konden maken, toen iemand gevraagd of er een secretaresse was. Schijnbaar was het pauze, geen belletje oid zodat je even aan kan geven dat je (lang) wacht
Als prettig ervaren
Shirley die mijn gebit onderhoud, heeft een goede ervaringen , en een luisterend oor. Een goede mondhygiëneste en waarden vol persoon.
zeer goed
Fijn dat er tandartsen zijn die geduldig, rustig en vriendelijk zijn voor hun vaak toch wat angstige patiënten. Zo goed als pijnloos ook nog!
Ze hebben mijn goed behandeld ,
Goede controle
Superfijn
Plezierige behandeling
Prina
Prima tandartspraktijk
Ik moest nd mondhygiënist en zag er best tegenop. Maar wat een zorgzame jongeman. Hij is heel goed. Vorige keer was een ramp met heel veel pijn. Nu voelde ik haast niks. Heel tevreden.
Ik word altijd goed geholpen.
Er werd gevraagd of het nog ging Mond werd tijdig uitgezogen, er werd tijd gegeven om te slikken!!
Prima, viel me op dat er weer nieuwe tandarts was.
Wat een lieve, fijne mensen!
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal