Je wordt er vriendelijk ontvangen en daarna door de deskundige geholpen met uitleg en zorg.
Voor zover ik kan beoordelen een prima controle beurt.
Goed en rustig en duidelijke uitleg wat er ging gebeuren.
Tot u toe ben ik tevreden met de behandelingen die hebben plaatsgevonden.
Zit wel verschil in de tandarts die je krijgt. De een heeft duidelijk meer ervaring dan de ander
Ik ben als de dood voor de tandarts, is ook bekend, maar hier wordt geen rekening mee gehouden, er wordt alleen maar in medische termen gesproken die ik niet begrijp en ik ben uit de stoel gerend torn ze pockets wilde gaan opmeten tijdens een controle afspraak.
Er wordt goed geluisterd en goed advies gegeven
Zowel de tandarts als de mond hygiënist hebben mij prettig geholpen , zie hielden ook rekening dat ik gauw slijm krijg in de mond en dat ik dan wat benauwd krijg. In ieder geval vond ik ook de sfeer erg prettig zodat bij mij de stress voor de tandarts wat afnam. Ook werden mijn vragen duidelijk beantwoord en ik had het gevoel dat er tijd voor mij genomen werd. Dus geen af rag werk. Tandarts heeft controle uitgevoerd. Er zijn ook foto's van mijn gebit gemaakt.
Zoals altijd goed
Goed en volgens afspraak, korte wachttijden.
I.v.m. afgebroken kies smorgens gebeld en kon om 11 uur al terecht. Zeer vakkundig en vlot geholpen. Vriendelijk te woord gestaan en goede adviezen gekregen
Ik had een dubbele afspraak, zowel bij sw mondhygiëniste als de controle bij de tandarts. Eerst de behandeling bij de mondhygiëniste gehad, voor mij was dit een nieuw gezicht maar ze was heel vriendelijk en vroeg regelmatig of het ging. Toen kon ik even blijven zitten en kwam de tandarts zijn controle doen. Vond het een fijne ervaring zonder verassingen deze ronde
geen wachttijd, vriendelijk, rustig en goede uitleg
Elke x krijg je bij deze tandarts een ander en daar word ik flauw van en je moet te vaak terug komen kteeg een plaatje voor 1 tand moet je 3x voor terug komen terwijl je smorgens moet gipshappen en smiddags klaar is maar nee pr x terug komen sta er sterk over te denken om me uit te schrijven helaas
Je wordt vriendelijk behandeld en er wordt duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is en wat de vervolgstappen zijn
ik had een afspraak met de mondhygieniste en zeer vriendelijke en vrolijke dame. ze beantwoorde mijn vragen goed en legde goed uit.
Super goed.
Goed.
Tandarts en mondhygiënist zijn oke en vriendelijk. Maar is iedere keer maar weer afwachten, want heb iedere keer bijna andere mondhygiënist en tandarts. Ze werken niet meer op een avond, en daarom was ik naar deze praktijk gegaan. Bij weg gaan zat er niemand bij de balie en moet ik er nu appart achter aan bellen om een vervolg afspraak te maken. Rond uit slecht.
Afspraak gemaakt voor kies die afgebroken was bij een tandarts waar ik alleen door geholpen wilde worden. Kom ik daar krijg ik een hele andere tandarts die ik zeer zeker niet wilde blijkt ook nog dat ze iets heel anders in de planning hadden staan dan waar ik voor kwam. Maar goed dacht ik ben er toch en moet toch klaar. Nou achteraf had ik weg moeten gaan want de behandeling was ruig/gehaast en onprofessioneel. Ik denk dat het meer om geld draait dan om kwaliteit leveren. Nu maar op zoek naar een andere tandarts hier kom ik niet weer.
Mijn ervaring is dubbel, omdat ik over het controle bezoek ,de controle zelf, tevreden ben, dat is zorgvuldig gedaan. Echter er werd genoemd dat een bezoek aan de mondhygiëniste goed zou zijn. Daarover werd mij onvoldoende het doel en de reden daarvoor uitgelegd: het gaat voor uw gezondheid mevrouw. Wat de consequenties zijn van het wel of niet laten verzorgen door de mondhygiëniste is niet uitgelegd. Ik heb gezegd dat ik een afspraak met de mondhygiëniste wel érg duur vind en daarvan dan de noodzaak niet direct zie. Er is mij niet verteld welke problemen ik met mijn gebit, dan wel mijn gezondheid zal krijgen wanneer ik niet zou gaan. De dames waren alleraardigst en begripvol maar échte uitleg heb ik dus niet gehad....
Dat ze je verplichten om naar de mondhygienist te gaan, ik vind dat niet kunnen
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal