Ik was iets later aan de beurt dan, dat ik ingepland stond. Nou melde ik mij ook om 1 á 2 minuten voor mijn afspraak pas bij de balie, dus ga ik er vanuit dat dit daar vandaan komt. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas heb ik wel een behoorlijke poos moeten wachten tot mijn eigen tandarts bij mij kon komen. Ik had gelukkig alle tijd dus was de verder geen probleem voor mij, hoewel dit lastig had kunnen zijn mocht mijn planning anders zijn geweest. Over het algemeen zeer tevreden.
Behandel periode duurde te lang
Goed geholpen nadat ik erachter kwam dat er een stuk van mijn kies was afgebroken. Duidelijk uitleg wat er ging gebeuren.
Advies: doe wat aan de wachttijden in de wachtkamer. Werkelijk nog nooit op tijd geholpen terwijl ook ik de moeite neem op tijd te komen. Ik snap dat het lastig inschatten is en afspraken kunnen uitlopen, maar vind het gewoon respectloos dat ik minstens 20 minuten te laat geholpen word en dit telkens weggewuifd wordt onder het mom van "ja de vorige afspraak liep uit" of "ik heb ook geen pauze nu". Daar kan ik niks aan doen en mijn tijd is ook kostbaar. Dan moeten jullie de afspraken ruimer inplannen. Het gebeurt ook als mijn afspraak de eerste van die dag is. Zou het dus kunnen waarderen als jullie slechte planning niet mijn probleem is. Verder (dit geldt voor de laatate afspraak, maar mijn mening wordt gevraagd aan de hand van die laatste ervaring door jullie zelf); mooie verbouwing en zeker goede toevoeging die uitbreiding van wachtkamers maar in de wachtkamer was de lucht niet te harden. Dat maakt te lang wachten op je afspraak extra vervelend. Bouwvakkers die heen en weer sjouwen terwijl je in die stoel ligt met je mond wijd open is ook niet heel tof. Helukkig greep de assistente in. De zorg zelf is goed, de medewerkers hebben verstand van zaken en lezen je dossier. Foto's maken wordt overlegd. Als je vergeet een nieuwe afspraak te maken, wordt er even telefonisch contact met je gelegd. Ruime openingstijden, prima locatie met genoeg parkeerplekken in de buurt (er zelfs voor indien slecht ter been).
Vriendelijke mensen
Alle medewerkers zeer vriendelijk. Kundige tandarts en mondhygiënist.
Je wordt correct geholpen. Er wordt geluisterd naar je en er is goed overleg mogelijk.
Met aandacht voor de cliënt wordt op een ontspannen manier een carie opgelost. Verdoving werd gevraagd. Op mijn verzoek niet toegepast. Tandarts gaf aan wat hij deed tijdens de behandeling.
Vriendelijk en goed
Mijn ervaring met puur mondzorg Stadskanaal is heel goed. Je krijgt veel aandacht en je gebit wordt heel goed nagekeken.
Zeer goede behandeling.
Ik word om 19:30 gebeld, of ik de volgende ochtend kan langskomen voor een kleine controle. Eenmaal aangekomen blijkt er van alles niet goed te zijn en moet ik terugkomen voor 100 dingen. Als in; je moet preventief je kies er uit halen want je kan er ooit last van krijgen. Het zijn geldwolven en niets meer dan dat. Geen wonder dat ze nog zo laat bellen om ‘nieuwe’ klanten binnen te harken. En als kers op de taart is ook nog mijn spalkje er af na verwijderen tandsteen op die plek
Over het algemeen ben ik best tevreden, jammer dat ik nog niet in aanmerking kom voor implantaten in de bovenkaak. En dat terwijl ik al 50 jaar een volledige gebitsprothese heb. Waarschijnlijk zal hier de zorgverzekeraar een rol in spelen?!
Professionele, zorgvuldige, en persoonlijke mondzorg!
Blij met moderne aanpak van een jong team vriendelijk vrolijk
Het was onze eerste keer jij tandzorg Puur. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Zowel aan de balie als door de tandarts.
De mondhygiënist behandelde mij pijnloos en goed, tanden zijn erg schoon en glad
Goede uitleg en altijd vriendelijk
Leuke meiden, met gevoel voor humor, zodat de nadruk niet zo op je gebit komt te liggen, daarbij een goede uitleg over het waarom
Goede behandeling en informatievoorziening
Ik ben wel tevreden met de gang van zaken bij Puur mondzorg.
De binnenkomst ( balie en wachtruimte) is prima. De behandelkamer is erg klein. Benauwd. De assistente is vriendelijk. De tandarts is kundig. Helaas werd er maar weinig gesproken en dat geeft een onprettig gevoel. Ik hou van transparantie. Vooral als het om mijn gebit gaat.
Kom de volgende keer terug
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal