Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.
ik was snel aan de beurt en werd vriendelijk geholpen
mijn ervaring met mondzorg tot op de dag van vandaag is perfect en ik zal met je doorgaan als je met hetzelfde werk en hetzelfde vertrouwen doorgaat
Prima geholpen en geadviseerd
Reeds de vorige keer geconstateerd dat er waarschijnlijk iets op stapel staat. Deze keer bevestigd. Foto's zijn genomen en de afspraak tot verdere uitleg en behandeling is duidelijk uitgelegd en daarna gemaakt. Er wordt tijd voor je genomen.
Voor het eerst bij jullie geweest super lieve tandarts en assistente Blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen
Bij de mondhygiënist geweest voor tandvlees, kon nu niks aan gedaan worden maar verder wel alles goed schoon gemaakt. Ik zou nog weer gemaild of gebeld worden over het tandvlees maar niks meer van gehoord
Uitstekend geholpen door mondhygiëniste Tanacha. Ze vertelde alle handelingen voor het uitvoeren goed en nam de tijd! Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug!
De behandeling duurt gelukkig niet zo lang en er werdt ook rekening gehouden voor eventuele kwaaltjes. Ik ben heel netjes behandeld en de tandarts was natuurlijk heel vriendelijk bedankt hier voor.
Mijn zus wordt met respect behandeld, alles wordt haar uitgelegd en er wordt steeds toestemming gevraagd om een bepaalde handeling te mogen doen. Mijn zus mag met een spiegel meekijken en daar wordt een heleboel angst mee weggenomen. Complimenten!
Snel en goed geholpen
Goed en netjes
Was niks aan 't handje dus was met 5 minuten weer buiten. Top geregeld zo.
Goede adequate behandeling
Tandarts stelt cliënt op zijn gemak. Gemakkelijk toegankelijk . Uitnodigend
na 30 jaar dezelfde tandarts te hebben gehad was ik wat huiverig voor een groepspraktijk maar het is mij 100% mee gevallen je krijgt zo veel mogelijk de zelfde tandarts. Door ziekte heb ik de tandarts dit jaar vaak gezien maar ze waren super aardig en meedenkend.
Iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Ik vind het niet fijn dat ik telkens een andere tandarts krijg, eerder had ik telkens Rodney en die beviel mij echt goed ,een fijne tandarts
Geen ellenlange wachttijd, wat overal zo vaak gebeurd. Aangegeven wordt wat men waarom doet. Wel vaak een andere tandarts, maar allen zijn even kundig.
Nette praktijk, vriendelijke en vakkundige mensen.
Goed zoals altijd
Na het weekend met (lichte) pijnklachten de praktijk gebeld, ik kon de volgende dag terecht. De tandarts was vriendelijk, geruststellend en deskundig.
Mijn ervaring wad goed: de vrouw van de tandarts vertelde duidelijk wat ze ging doen. Ook gaf ze aan dat ik bij kies wel een gaatje had zitten en dat ik daar geholpen aan moext worden. Mondhygiëniste vertelde duidelijk wat ze ging doen, zo wist ik wat ik kon verwachten. Aantal keren vroeg ze of het gevoelig was of dat het allemaal ging. Ze stelde je echt gerust!
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal