Goed overleg gehad wegens bovengebit beetje lastig te verstaan maar we zijn eruit gekomen ben erg bang voor tandartsen maar ben wel goed begeleid
Vlot aan de buurt rustige behandeling tijdens verwijdering tandsteen. Alleen tandarts slecht verstaanbaar. Dit is jammer.
Goed luisterend oor, alle geduld en uitleg
Zorgvuldig, deskundig en heel vriendelijk! Ontzettend tevreden.
Mooie praktijk, weinig klachten. Kom er al jaren. makkelijk in het maken en aanpassen van afspraken. De tandarts ben ik tevreden over. Rustig in omgang en naar mijn inzien goed advies.
Vriendelijk,rustig en alle tijd voor de cliënt.
Soms balie niet bezet.
Ik kom vaak bij puur mondzorg vandaan en vind het niet prettig dat er niet gewoon nederlands gesproken kan worden. Het brengt hierdoor geen prettig contact met de tandarts. Hopelijk gaat hier wat in veranderen.
De ontspannen en vriendelijke contacten en ook de wijze van behandeling maken de gang naar de tandarts gemakkelijk.
Eigenlijk altijd een top ervaring, had tot en met heden top vaste tandarts. Helaas gaat deze weg een gemis! We gaan bij de volgende controle weer zien, maar heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.
Natuurlijk verschilt het per tandarts in deze praktijk maar de ervaring overhet algemeen is prima! Ook de assistentes zijn zorgzaam en geduldig.
Ik werd vriendelijk en rustig geholpen
Maar als je een afspraak maakt, en je wordt gedwonnen!!! Dat je eerst naar een mondhygiënist moet , voordat je bij de tandarts terecht kunt, vind ik schandalig.
Goede service en professionele medewerkers
Je wordt op een vriendelijke & professionele manier behandeld.
De behandeling en uitleg zowel door de implantoloog en de tandarts waren uitstekend. Ik ben hier zeer tevreden over.
Nu voor de tweede keer op controle bij dezelfde tandarts.
Niet alleen een behandeling maar ook duidelijke uitleg over preventie. En fijn overleg over vervolgbehandeling.
zeer snel en goed geholpen,
Ik heb verschillende tandartsen gehad en dat vind ik niet prettig.
Prettige en deskundige benadering. Duidelijke en open communicatie. Vriendelijk personeel en correcte benadering
Heel vriendelijke medewerkers en geven goed advies
Hallo, De wachtruimte ziet er netjes en schoon uit. Ook de behandelkamer oogt schoon en professioneel. De arts, assistente en mondhygiëniste zijn zeer vriendelijk. Ik vind het zelf onprettig als mensen in mijn aura komen, bij deze praktijk heb ik hier weinig last van ervaren. Men nam namelijk de tijd, ik kreeg geen ongemakkelijk/opgejaagd gevoel. Ik ben slecht in namen, ook in de mail kan in niet terug vinden wie ik precies gesproken heb. Deze vragen heb ik dus ingevuld als: Nvt. Bedankt en tot over 6 maanden. Met vriendelijke groet, Yoshri Degelink
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal