Goed geholpen door n jonge dame. Die was gelukkig ook tevreden over mn gebid.
Prima, vlot en open qua wat er gedaan wordt.
Voor een relatief klein probleem kon ik snel terecht
Tot drie keer toe werd afspraak verzet , erg vervelend . Hoop dit in Bellinwolde niet mee te maken vandaar dat ik overgestapt ben.
Goed geholpen. Deze tandarts nam echt de tijd er voor. Alhoewel ik het wel vervelend vind, dat je steeds een andere tandarts hebt. Dit is al de derde. En zelfs de assistent, is steeds een andere.
Nette praktijk met moderne apparatuur
Tandarts bezoek is voor mij nooit leuk.Maar het viel me deze keer mee.
Gewoon goed
Uitstekend voor iemand met angst voor de tandarts
Zoals altijd vriendelijk en goed behandeld
Wist niet dat het zo pijnlijk en gevoelig was, een implantaat plaatsen in de onderkaak. Maar dat is mij ervaring misschien is dat bij mij wel wat gevoeliger.
Mijn behandeling werd netjes uitgelegd. De mondhygiënist wist me erg opgemak te stellen. Vond fijn samenwerking.
Fijne praktijk.
Vriendelijke mensen,
Mondhygiëniste was prima de behandeling met verschillende tandartsen ging zeer moeilijk behalve met mevrouw Roos dat ging goed .uiteindelijk naar alle behandelingen en een hoop geld heb ik geen boven gebit .
Ruim voldoende
Vriendelijk personeel, goede uitleg over de behandeling wat nodig zou zijn.
Duidelijke uitleg, alle tijd en rust.
Je wordt er goed behandeld,en wordt duidelijk Uitgelegt wat ze gaan doen
Op tijd aan de beurt vtv herinnering per mail, vriendelijke ontvangst, zorgzaam, vragen of er iets is veranderd aan je gezondheid, medicatie en vertellen wat er gaat gebeuren, tijdens de behandeling informatie wat ze aan het doen zijn en geven advies om het gebit in goede conditie te houden.
Mijn gevoel: klant is koning.
Alles was goed en ik hoef pas over een half jaar terug te komen