Nadat ik mijn afspraak in juli moest afzeggen duurde het 2 maanden voor ik weer aan de beurt was, dat is wel een lange tijd ertussen.
klorte wachttid
Wel aardige mondhygieniste , andere dan ik gewend was en was ook binnen 10 min klaar. Ik had het gevoel dat ze weinig had gedaan. Als het de volgende keer weer zo snel gaat, dan ga ik dit niet twee x per jaar doen . 1 x lijkt me dan ook voldoende
Duidelijke controle
Goed bedrijf nooit klachten over
hele goede ervaring.
Nog nooit met spoed naar een tandarts gemoeten maar uitstekend geholpen door de medewerkers van Puur Mondzorg.
Prettig dat ik dezelfde tandarts had als de vorige keer, eerder wisselde dit nogal.
Was vlot aan de beurt en dit keer geen gezeur alleen duurde het even voor de tandarts kwam maar geen probleem
Мне все понравилось
Keurig in de breedste zin van het woord. Dus contact via mail, aan de balie en tijdens voor onderzoek
Voor afgesproken tijd al geholpen.
Keurig en hele goede behandeling.
Vlotte behandeling fijne mensen om je heen
Mijn man en ik hadden om 8.00 uur en 8.20 uur een controle afspraak. Nadat ik was geholpen hebben we tot 8.45 uur gewacht en ons vervolgens maar weer gemeld aan de balie. Ze waren de afspraak van 8.20 uur domweg vergeten. 1 andere klant is tussendoor geholpen. Het is ook niet fijn dat er iedere afspraak een andere tandarts is
Kon na aanmelding klachten snel geholpen worden. Ingreep is zonder complicaties verlopen. Allen de toegezegde nazorgbrief is NIET per mail verstuurd en ontvangen.
Geen lange wachttijden, vriendelijk personeel, met respect behandeld, voor mij was alles volgens plan verlopen
Prima.
Overgestapt van een andere tandarts waar ik niet tevreden was. Fijne eerste tandartsbezoek gehad, vonden de kinderen ook. Fijne tandarts en assistente.
pijn na de wortelkanaalbehandeling bij spoedarts. Dit is nog eens grondig nagespoeld is en vulling is opnieuw geplaatst Pijnvrij!
Neemt ondanks de drukte alle tijd voor een uitgebreide behandeling. De beoordeling over de vaak wisselende tandartsen en hun vakbekwaamheid is een stuk minder goed.
Goede service, mooi bedrijf, professioneel en komen de afspraken na
De eerste keer is eerst een beetje vreemd. Digitaal werd mij de weg gewezen. De kennismaking verliep vlot en het gebit nauwkeurig gecontroleerd. Leuke vriendelijke artsen. Direct maar een vervolg afspraak gemaakt in het volgend jaar en een selfie van mijn gebit achtergelaten ......
Hoofdstraat 50 A
9501CM Stadskanaal