Goede behandeling gehad. Zit weer prima
Geen mening
Ik ben inmiddels al jaren patiënt bij puur mondzorg. Er word altijd naar de wensen van de klant geluisterd. En er word samen gezocht naar een oplossing die aansluit bij die wensen. Gewoon goede zorg.
Alles wordt goed gecontroleerd, behandeld en schoongemaakt. Meestal is er ook nog wel tijd om gezellig te praten.
Makkelijk inchecken, mooie schone wachtkamer. Ondertussen genoeg informatie op scherm.
Afspraak om 8 uur met de mondhygiënist. Na een kwartiertje terug naar de wachtkamer om op de tandarts te wachten. De tandarts zag binnen een minuut wat het probleem was en ze besloot mij door te verwijzen naar de tandtechnicus. Vlot tekende ze voor mij hoe zij de nieuwe steg voor op mijn implantaten voor ogen had. Eén dag later viel de goedkeuring voor de behandeling al bij mij op de mat.
Eigenlijk zoals altijd een goede ervaring. Duidelijke communicatie, en nette praktijk.
Ik ben heel enthousiast over deze tandarts, ik wil haar graag als mijn vaste tandarts, verzoeke mijn complimenten over te brengen.
Duidelijke uitleg en behandelplan
Deze keer was de mondhygiëniste zeer zorgvuldig, maar dat was voorheen eel vaak wat minder. Vandaar 4 ipv 5 sterren
Deur open/dicht is erg vervelend en koud in de wachtkamer. Behandelstoel is te klein voor lange mensen
Fijne tandarts
Prima tandarts
Probleem direct opgelost.
goede uitleg
Ik kon er snel terecht en ben vriendelijk geholpen.
Goed en vakbekwaam geholpen
De tijdstip was goed aangehouden, personeel is ook goed vriendelijk.
De behandeling werd heel rustig gedaan
Goede uitleg, vriendelijk en betrokken
Ik kreeg opnieuw een nieuwe tandarts. dit blijft vervelend. Maar wel fijn dat ook deze tandarts je goed uitlegt wat er aan de hand is en wat er gebeuren gaat. Ik hoop in elk geval, dat er de volgende keer ik een melding krijg wanneer mijn tandarts veranderd.
de mondreiniging gebeurde pijnloos. de controle van de tandarts was kort maar duidelijk.
Goede behandeling en aardige medewerkers
Ik kan niet plat liggen ivm benauwd heid . Ze hebben er goed rekenschap mee gehouden
Hoofdstraat 50 A
9501 CM Stadskanaal