Ondanks mijn angst ga ik toch 2 X per jaar naar deze tandarts. Ze stellen me op mijn gemak en leveren top werk.
Je wordt netjes en vriendelijk behandeld
Je gaat er met een gerust hart naartoe
Prettig
Goede tandartsen praktijk
Kwam voor het eerst in deze prakrijk. Eigen tandarts was mee verhuist. Kreeg korte uitleg over de overname van eigen tandartsen praktijk naar Puur Mondzorg organisatie. Wat ik als prettig heb ervaren. De behandeling was vertrouwd doordat het onze eigen tandarts en assistente betrof.
Voor mij was het de eerste keer en het contact met de tandarts was prima. Toen ik klaar was zat er niemand bij de balie en werd gezegd dat ik na het koffiedrinken gebeld zou worden voor een vervolgafspraak. Dit is waarschijnlijk vergeten en zal ik zelf volgende week contact opnemen. Wilde dit toch even kwijt. Met vriendelijke groeten Dineke Loupatty
Weinig woorden nodig was gewoon goed!
Opmerking: de naam van mijn tandarts is niet vermeld in het keuzemenu. En er is geen ruimte voor het maken van een algemene opmerking.
Een wortelkanaal behandeling, geen pijn meer.
Dit was mijn eerstse keer bij Puur mondzorg Spoorbaan. Ik vind de behandelkamer ongezellig/kil. Hiervoor zat ik bij tandarts Versluis en daar straalde de behandelkamer meer "gezelligheid" uit. Misschien iets op het plafond creëren voor afleiding van de patienten Ook de regel dat je 2 werkdagen van te voren moet afzeggen anders worden er kosten in rekening gebracht vind ik in deze tijd met Corona niet kunnen. In mijn geval met een afspraak op Dinsdag moet je dan al op Vrijdag afzeggen... De behandeling door Peter Versluis was net zo vertrouwd als altijd. Bij aanbevelen heb ik ja ingevuld. Dit omdat ik door mijn "eigen" tandarts geholpen ben. Kan dus nog niet oordelen over andere tandartsen van puur mondzorg.
Sabine is een top hygieniste! Persoonlijk, betrokken en verstaat haar werk gewoon erg goed.! Echter staat dit in zwaar contrast met de wisselingen bij de tandarts. Dit ervaar ik als erg onprettig. Tevens overwegen wij daarom naar een andere tandarts te gaan
prima geholpen
Had namelijk mijn eigen tandarts.
Prima geholpen bij jullie in de praktijk.
Goede zorg en nazorg altijd weer! Vragen worden beantwoord.
Oprecht belangstellend, op m’n gemak voelen en goed werk verricht betreft m’n gebit, waar ik zuinig op ben. Het deed mij goed een compliment te hebben gekregen voor het onderhoud van mijn gebit.
Vriendelijk, persoonlijke aandacht, geduld en het juiste advies!
We werden op tijd geholpen, alles ging vlot. Prima ervaring
Prima. Duidelijke uitleg.
Wij komen van kleine, gemoedelijke praktijk met een warme gezellige sfeer. Wij moeten wel heel erg wennen, de praktijk is groot, minder persoonlijk en heel steriel.
Het is de eerste keer voor heen tandarts versluis
Plezierig Vriendelijk, namen de tijd, netjes
De laatste periode regelmatig onverwachts problemen met mijn gebit gehad. Direkt de tandarts gebeld en werd ook snel allemaal behandeld. Zeer fijne tandarts !
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam