Nieuwe omgeving voor mij ,effe wennen
Fijne tandarts, bekwaam en aandacht voor de patiënt als mens. Super assistente, weet wat ze doet. Dank Helaas weet ik de namen vd assistente en tandarts niet meer. Ik was er donderdag jl om 10.45
De angst voor tandarts blijft.maar verder gaat alles goed.
Vriendelijke mensen, goed te woord gestaan
Prima behandeld, zie onder.
Erg prettig
Goed advies gehad
Er werden naar mijn idee veel foto’s genomen, terwijl eerder in Delfzijl dit ook al was gedaan. Daarbij was vastgesteld dat 1 tand was ontstoken. Nu werd alles opnieuw gedaan. Dit brengt dubbele kosten met zich mee
Totaal geen last gehad bij het trekken van de verstandskiezen, een erg aangename ervaring al met al
Goede ervaring. Mijn dochter mocht ook mee en die werd leuk ontvangen en ze hielpen haar goed met het kennis maken van de tandarts
Ben goed ontvangen. Controle werd rustig en volgens mij deskundig uitgevoerd.
Goed behandeld en duidelijke uitleg.
Werd goed geholpen door vriendelijke mensen echt super
Na vervelende situatie bij een andere tandarts ben ik hier terecht gekomen. Hier word er naar mij geluisterd en heb ik 1 tandarts waar ik bij ben. Terwijl er meerdere zijn. Mijn vrouwelijke tandarts maakt grapjes en er word gelachen...werd zelfs bedankt voor gezellig half uurtje.
Ben alleen even langs geweest om ergens naar te laten kijken.
Goede uitleg. Nu een schoongebit.
Hele goede ervaring zoals altijd. Vriendelijk en persoonlijke aandacht. Enige wat jammer is is dat de bruine koffieaanslag op de tanden niet is weggehaald, dat was vorige keer wel zo (weet niet of ik er specifiek om moet vragen).
Goed contact met de behandelende artsen.
Mevr. Klaske werkt uitstekend en is altijd erg vriendelijk.
Ik heb een vreselijke angst voor de tandarts, maar bij Puur Mondzorg Spoorbaan doen ze hun uiterste best om mij op mijn gemak te stellen. De angst die ik heb ligt ook zeker niet aan de dames die mij behandelen.
Ik had een afspraak staan voor mijn periodieke controle en werd tot mijn verbazing ook behandeld door de mondhygiënist, terwijl ik hier naar mijn weten geen afspraak voor had staan. Hier kreeg ik later ook de rekening voor, veel hoger dan vooraf verwacht. Dit werd mij niet verteld.
ik heb verder geen klachten, ik vind zo goed
Ca. 50 jaren was mijn tandarts te vinden aan Prof. de Blecourtstraat in Appingedam. En nu voor het eerste mocht ik plaatsnemen in de tandartsstoel aan de Spoorbaan. Ook op de Spoorbaan was het ontvangst prima en de aandacht en zorg van de tandarts als van ouds. Het was mooi dat "mijn" tandarts mee is verhuisd. (Dhr. Versluys)
Prima geholpen
Controle afspraak bij de heer Versluys, en de mondhygiëniste, zoals gewoonlijk heel tevreden
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam