Uitstekend, alles geregeld
Ontspannen behandelt door de tandarts. Aangezien het onze 1ste bezoek was op deze.locatie waren we blij onze vaste tandarts te zien.
Heel fijn dat ik zo snel terecht kon
Super geholpen
Goed en snel geholpen
goede ervaring met tandarts Versluijs
Ik goed
Zeer professioneel en goed geholpen. Marynthe is een leuke meid en zeer kundig.
Mijn ervaring is goed,waar ik verbaasd over was is de enquête,van een tijdje terug. De leeftijd grens die er in vermeld wordt ,daar wordt ik niet blij van De leeftijd die er wordt genoemd n.l 18 t/m 60 jaar. Ben 67 jaar ,dus hoor er niet meer bij,maar ben toch heel blij dat ik nog mijn eigen gebit heb.
Hebben de afgelopen jaaaren goede ervaringen met praktijk Versluys gehad. Nu andere locatie, even wennen, maar dezelfde vertrouwde mensen in de praktijkruimte! Maakt dus eigenlijk geen verschil!
Zeer goede ervaring met deze tandarts,
Heel anders dan mijn vorige tandarts.
Vanwege een afgebroken stukje tand aangemeld werd ik snel en uiterst correct geholpen.
1e x bij Puur Mondzorg: even wennen aan de nieuwe manier van werken. Maar zeer vakkundig behandeld! Bleek 1 gaatje te hebben....ivm zieke dochter die in april levertransplantatie moet ondergaan kon gaatje vullen op korte termijn. Toen ik buiten stond werd ik geroepen: er was over een 1/2 uur ook tijd voor mij! Dank voor jullie meedenken! Prettig, rustig en zeer vriendelijk iedereen! Na jaren, tot grote tevredenheid, bij mw Versluys onder behandeling te zijn geweest, is Puur Mondzorg een goed vervolg!
Klaske is een geweldige tandarts en de preventie arts die wij afgelopen x hadden ook. Mijn enige nadeel is dat ik bijna nooit een afspraak kan maken. Wij zijn deze week geweest terwijl wij vorig zomer de 1ste afspraak hadden. Elle x als het verplaatst moet worden duurt het weer 3 maanden. Dus al met al een leuke en goede tandarts die ook perfect voor mijn zoontje is maar slecht agenda.
Fijne tandarts en medewerkers. Locatie goede bereikbaar.
Heel goed ben zeer tevreden
Vriendelijke, kundige medewerkers. Geen lange wachttijden. Goed advies. Goed om op tijd herinnerd te worden aan de afspraken. Tot nu toe geen ervaring met acute pijn of zo dus daarover heb ik geen oordeel. Tandartsstoel zou makkewlijker liggen als er een bruikbare armsteun zou zijn. In de wachtruimte ligt geen lectuur en de beide laatste keren was er ook geen beeld op de tv.
Goed en vriendelijk geholpen.
Zoals altijd een zeer goede ervaring
Ik moet wennen. Ik ben meer dan 60 jaar bij de praktijk van Peter Versluijs en voor Versluijs bij tandarts Linde geweest en dan is dit heel anders. Meer een kliniekje. Gelukkig kan ik wel dezelfde behandeling krijgen als voorheen zoals het maken van 2 afspraken met een week tussen ruimte, vooral vanwege de stress die ik heb als ik naar de tandarts moet. Daarom ga ik nog altijd braaf 2x per jaar naar de tandarts. Hopelijk blijft dat in de toekomst zo.
het was oke. ik weet de naam niet van de tandarts, maar het was een jongeman. hij ging heel zorgvuldig te werk vondt ik. Het enige minpuntje wat ik achteraf vindt, is dat de kosten niet zijn besproken, voor de rest was alles goed in orde.
Fijne ervaring!
Spoorbaan 1