Gewoon goed
Netjes geholpen
Goed en netjes geholpen
Alles was prima. De kinderen misten alleen wat speelgoed in de wachtkamer. Ik denk dat dit momenteel in de huidige situatie met COVID wel weer moet kunnen.
Ik word altijd vriendelijk en op tijd geholpen door zeer vriendelijke mensen.
De tandartsen en assistenten zijn gewoon goed.
Tevreden met de behandeling
Peter heeft aandacht voor zijn patiënten en levert een goede service
Ok
Als je al leuk ontvangen word, zegt dat genoeg over de rest van je bezoek.
Ze zijn zooo aardig, en vooral voor de kinderen! Ze gaan met plezier heen! Dat is zoveel waard. 1 Assistente ken ik vanaf kind af aan al en het is gewoon gezellig om naar de tandarts te gaan :) Goede uitleg en heel ontspannen!
Zelfde tandarts in nieuwe lokatie, was goed ,is goed.
Ik was blij dat de mondhygiëniste mij bekend is. De steedscwisselende tandartsen vind ik persoonlijk niet fijn.
Ze stellen je gerust ze praten de spanning eraf bv afleiding. Ze leggen alles goed uit.
Moest wel ongeveer 10m wachten tov afgesproken tijd. Maar verder prima.
Wel geruststellend
Mijn ervaring met PUUR Mondzorg zijn goed; men is patiënt/klant vriendelijk en men geeft duidelijk uitleg; tandtechnisch deskundig; afspraken worden tijdig per e-mail bekend gemaakt en de e-mails zijn vlot en duidelijk toegankelijk. Bij "tand" problemen en/of pijnklachten wordt je vlot geholpen. Kortom ik ben best tevreden. !!!
Ik word elke keer goed behandeld
Wij zijn al jaren een hele tevreden patiënt
Okshoofd
Tevreden en ze is klantvriendelijk en je krijgt goed uitleg over de eventuele behandeling
xx
Geduldig met patiënten die angstig zijn,doen niets wat jij niet wilt,..ik ben voor een groot gedeelte van mijn angst af en ga nu weer elk half jaar voor controle.
Deze keer geweest voor controle en kleine behandeling. Zoals altijd prettig en goed geholpen.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam