Vriendelijk, prima geholpen, goede voorlichting.
Het is nog steeds niet de leukste afspraak maar dankzij mijn tandarts en haar team ben ik een stuk minder bang. Ze stellen me gerust, denken mee en het resultaat is geweldig!!
Ik was geen patient. Halve kies was afgebroken, binnen 3 uur geholpen en opnieuw opgebouwd. Zowel balie als tandarts prima.
Ben direct dezelfde dag nog geholpen en heel vriendelijk en goedbehandeld
Snel en goed
In tegenstelling tot eerdere keren nu een heel goede ervaring.
Alles was heel goed
Geweldig, begripvol
Zijn allemaal erg vriendelijk en je wordt serieus genomen er wordt naar je geluisterd. Ze nemen tijd voor je. Ik ben zeer tevreden
Zie bovenstaand
Ben altijd bang geweest, maar sinds ik bij Spoorbaan ben is het echt een heel stuk minder. Echt lieve dames die je op je gemak stellen
Hoef ik niet te schrijven dat zeg ik elke keer als ik er ben! Wat een lieve mensen( marynte, Danielle, en twee nieuwe dames ) Top team!!!
Er werd vooral de nadruk op gelegd wat er allemaal goed was. Dit heb ik als zeer positief ervaren.
Mijn ervaring met puur mondzorg is gewoon goed en naar tevredenheid!
Er is geen mogelijkheid om tandarts en mondhygiënist in te vullen
Erg vriendelijk, kundig, goede uitleg.
Prettig
De specialisten zijn altijd vriendelijk en behulpzaam!
Vlot geholpen, hoefde nauwelijks te wachten. Eerst naar de tandarts en binnen een paar minuten daarna naar de mondhygiënst. Tussendoor een nieuwe afspraak voor over een half jaar kunnen maken. Binnen een half uur weer buiten staan. En ik weet dat ik de volgende keer een oude metalen vulling laat vervangen. Ik hoef dan geen twee keer te komen, wel zo prettig.
Ze stellen je op je gemak
Goede afspraken en goede behandeling, ook de bijbehorende communicatie. Tevreden dus.
N.v.t
Rustig en duidelijke uitleg over mijn behandeling
Tot zover ern goede kennismaking. Onderzoek verliep goed.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam