Ben goed geholpen
Zeer goed geholpen
Mondzorg heeft mij keurig netjes behandeld. Alleen toen mijn tandarts nog zijn eigen praktijk had vond ik alles wel wat persoonlijker.
Wordt geen rekening met kinderen gehouden een kind is een kind en geen volwassene!! Zou meer geduld moeten worden getoond en meer naar oplossingen moeten worden gezocht bij een kind. Geen leuk gedrag getoond tegen over mijn kinderen.
Ze zijn zeer kritisch en geven goeie advies.
Fijne pratijk
Fijne sfeer. Prima contact. Deskundig personeel.
Ben zeer tevreden over de mondhygiëniste
bijzonder plezierig in contact en deskundige indruk
Altijd prettig geholpen, jammer dat tandarts versluijs gaat stoppen. Maar wens hem alle goeds. Bedankt voor alles.
Professioneel, meelevend kortom fantastisch
Uitstekend. Wel wat lang gewacht. Was erg druk.
Keurig op de afgesproken tijd geholpen en vriendelijke behandeling, top!
Goed als altijd
Wachtruimte verbeterd door tijdschrtiften. Vriendelijke assistentes. Goede vakkennis - voor zover ik het kan beorrdelen - van tandarts en mondhygiëniste. Goed en duidelijk overleg. Geen lange wachttijden. Enige punt,maar dat ligt aan mijn fysieke klachten, is het gemis van leuningen aan de stoelen in de wachtruimte.
Zeer goed geholpen. Ze overleggen uitstekend
Goed geadviseerd,
Gebruik maken van de moderne technieken
Een dikke tien.
We zijn zeer tevreden over het taem .toppers
Prettige ervaring fijne tandarts goede samenwerking met de assistente. Alles goed uitgelegd mijn tand blijft gespaard. Mevrouw bij de balie heeft mij ook heel vriendelijk te woord gestaan. 2x gebeld of de kroon plaatsen door kon gaan. Ik ben heel erg tevreden over deze praktijk.
De mondhygiënist en tandarts waren beide vriendelijk, en luisterden erg goed.
Tandarts was zoals altijd oke, alleen verbaasde het mij dat ik een mondhygieniste in opleiding kreeg. Ik heb nog nooit pijn gehad maar had dat nu wel. Had toen ik thuiskwam ook niet het prettige gevoel van echt gladde tanden. Verder echt de hele avond pijn in mijn mond gehad. Voor een volgende keer wil ik gewoon mijn eigen mondhygieniste weer die ik altijd had.
Behoeft geen nadere omschrijving
Spoorbaan 1