In vind het erg spannend, maar kreeg opnieuw duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren. Ook vind ik het erg fijn dat ik de behandeling + vervolg op papier uitgelegd meekreeg.
De tandarts en mondhygiëniste waren vriendelijk en namen mijn klachten serieus en hebben dit professioneel aangepakt. De tandarts kon me daarnaast ook geruststellen.
Prima. Deskundig, vriendelijk en geeft goede informatie. Jammer dat deze tandarts weggaat en zijn assistente ook.
Zie bovenstaande
Goeie tandarts
Heel klantvriendelijk en er wordt tijd voor je genomen voor goede uitleg voor de behandeling
Helemaal goed
Vriendelijke mensen die duidelijk zijn.
Ben heel tevreden. Ook altijd geweest!
zorgvuldig en vriendelijk begeleid
Prettig
Er heerst een vriendelijke, persoonlijke en professionele sfeer in deze praktijk. Ik kom er graag en zonder angst en dat is toch bijzonder voor een bezoek aan de tandarts ! Je merkt en voelt dat ze voor jouw gezondheid bezig zijn en dat is natuurlijk waar het om draait. Vandaar de hoogste score die ik kan geven. Ga zo door Marynthe en Miranda !
Ik ga al een aantal jaren naar puur mondzorg. Ik vind een nadeel dat ik niet steeds dezelfde tandarts heb en nu weer een andere mondhygiëste. Dat heeft niet mijn voorkeur.
Het is altijd leuk om naar de tandarts te gaan. Vaklui die er voor zorgen dat angst niet meer een probleem hoeft te zijn. Behandelingen zijn voor mij zeer goed verlopen.
Ervaring in de tandarts stoel is perfect, het maken van een afspraak via de website geen wat moeizaam, moest wederom terug bellen om tot een afspraak te komen.
Ik ben tevreden over de deskundigheid van de tandarts die me de afgelopen jaren heeft behandeld. De toegankelijkheid van de praktijk is lastig als je te maken hebt met een rolstoel of rollator. De stoep bij de parkeerplaats om naar de ingang te gaan is niet rolstoelvriendelijk. En de drempel bij de ingang is wat verhoogd waardoor je lastig met de rolstoel naar binnen kunt komen.
Ik ben 30 jaar bij dezelfde tandarts geweest. Hij gaat binnenkort met pensioen. Ik had verwacht mijn laatste afspraak bij hem te hebben. Dit was niet het geval en is van te voren niet aan mij gemeld dit had ik wel op prijs gesteld.
Een leuk jong team van jonge kundige tandartsen,ontvangst altijd heel prettig,ook de assistenten.Ik houdt van de persoonlijke benadering!
Vriendelijk personeel,direkt aan de beurt
Je weet niet meer we je tandarts is .en lopen ver uit.
Was er voor het eerst,geholpen voor de laatste keer door Peter Versluis. 30 jaar mijn tandarts geweest. Hij was tevreden, was er 5 jaar niet geweest voor de jaarlijkse controle,had ik mijn reden voor.
26 okt heb ik een nieuwe vulling gekregen
Fijne tandarts en assistentes ze stellen je op je gemak, leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je. Ook tijdens de behandeling vragen ze hoe het gaat.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam