beetje jammer deze keer dat de ingeplande afspraken, eerst mondhygiëniste en aansluitend tandarts, niet op elkaar aansloten... ergens een foutje in deze 2 afspraken geslopen
Wordt altijd snel en goed geholpen
Everything went absolutely fine, no complaints
Positief. Er werd rustig gewerkt en er was tijd voor beantwoorden van vragen.
word prima geholpen. word vooraf uitgelegd wat de bedoeling is
Zijn nog maar 1 keer geweest maar dat was prima.
Uitstekende tandarts; vertelt wat ze doet en is zeer duidelijk en voorzichtig. Over een vraag hieronder. Er wordt gevraagd wie de behandelend tandarts was. Het te selecteren overzicht is niet meer actueel. Zo is Peter allang niet meer werkzaam.
Er bang en angst voor de tandarts. Maar deze tandarts stelde me erg op men gemak. Waardoor mijn angsten op de achtergrond verdwenen
Altijd tevreden, afspraak is meestal redelijk op tijd. Vriendelijk en kundige mensen!
geen klachten
Ik word altijd goed geholpen door leuke assistentes en tandartsen. Ze vertellen precies wat ze gaan doen. Alle lof mijnerzijds
Eerst naar de mondhygiëniste geweest die altijd mij uitmuntend behandeld. Daarna controle tandarts wat ook uitstekend was
Nog geen problemen voor
Fijne tandarts, professioneel, kundig en vriendelijk. Prettige benadering met persoonlijke aandacht.
Je wordt vriendelijk behandeld en er wordt goede zorg geleverd.
Zie hiervoor
Vriendelijke en vakkundige mensen die er werken.
eerst behandeling bij mondhygiëniste en meteen aansluitend halfjaarlijkse controle tandarts in dezelfde ruimte. prima
Wordt vriendelijk ontvangen, en snel geholpen...goeie ervaring
Ik ben prima opgevangen
Prettig geholpen, aardig tandartsen