prima tandarts en mondzorg. blij mee.
Aldoor maar de afspraak verzetten
Het bleek dat de afspraak met de mondhygiënist niet door ging voor het hele gezin. Dit is echter al de tweede keer. En wij zouden hier over gebeld zijn, wat niet zo was.
Goed behandeld. Rekening gehouden met de houding in de stoel
Vriendelijke medewerkers,goed behandeld
Prettig
Werd weer professioneel geholpen,
Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en zorgvuldig!
Uitstekend. PRAtijk ziet er netjes en verzorgd uit. 1 klein aandachtspuntje , de zitting van de behanddlstoel zit een beschadiging / gat in.
Zeer goed geholpen en op zeer korte termijn.
voldoende tijd en uitleg.
Ik ben heel erg bang voor de tandarts. Heb 2 nare ervaringen met een tandarts. Hierbij Puur mondzorg ging het goed.
Ik ben goed geholpen !!
zorgzaam vriendelijk
Van binnenkomst tot vertrek heel goed begeleid en behandeld. En alles met een glimlach.
Prettige ervaring
Goed geholpen door tandarts Daniëlle en door de receptioniste / telefoniste.
Voor ik bij mondzorg kwam had ik een eigen tandarts, die kwam ook bij mondzorg , nu krijg ik steeds iemand anders en vind het persoonlijk vervelend om steeds weer een ander te krijgen, heb liever een vaste tandarts. Waar ik een vertrouwd gevoel bij heb .
Heel erg fijn hoe ik serieus genomen wordt. De tandarts en assistente zijn erg fantastisch
Vriendelijk Correct Professionals
Prima ervaring
Twee keer geweest, eerste keer kies gevuld, een half jaar last van gehad. Tweede keer mijn probleem gemeld. Volgens mij is de aanpak nu heel goed geweest. Ook heel netjes gedaan. Even afwachten of de problemen nu ook helemaal weggaan
Vriendelijk personeel, leuke praktijk!
wordt bij noodgevallen meestal nog dezelfde dag geholpen prima geregeld.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam