Netjes geholpen met aandacht.
Goede en effectieve behandeling.
Ik ga twee keer per jaar voor controle en als er reparatie is nog vaker mij is een keer gevraagd om gebruik te maken van de mondhygiëniste daar heb ik ja opgezegd omdat ik er geen ervaring mee had ,(in het verleden werd tandsteen gewoon door de tandarts verwijderd.) dit is mij slecht bevallen en heb aangegeven dat ik hier geen gebruik meer van wil maken. nu schetste mijn verbazing dat dit ineens bij de halfjaarlijkse controle een standaard is geworden zonder dat je hierover werd ingelicht. ik wens hier wederom ook geen gebruik meer van te maken
deskundig, op tijd
Ze gaven duidelijk aan. Wat ver aan de hand was. En wat ze eraan gingen doen. Zelf toen de de kies gingen trekken. Gaven ze duidelijk aan Wat ze gingen doen en hoe. En ze stellen je er op je gemak
Ik mocht zelf de muziek uitzoeken, een lang gekoesterde wens. Dat lijkt me een unique selling point! :)
Altijd met een lach, op tijd en kundig! Top.
Klantvriendelijk
Een goede ervaring, persoonlijke aandacht en dat is voor mij erg belangrijk.
Alleen maar goede ervaringen, en het personeel is altijd vriendelijk.
Prettige praktijk waar je goed en vriendelijk wordt geholpen. In de vakantieperiode geholpen door een vervangende tandarts maar hopelijk de volgende keer weer bij de eigen, voelt toch vertrouwder.
Iedere keer goede uitleg en zorgzaamheid, ook voor bijzaken. En humor!
Vriendelijk, alle tijd.....geduldig
Wordt goed verteld wat de tandarts gaat doen, en ze waren zorgzaam
Ze doet haar werk zeer goed. Ze heeft bij mij een kroon geplaatst.
Zie boven.
altijd bang geweest deze tandartsen zijn super lief
Erg tevreden
Beter ontvangst kan niet.
Fijne tandarts, vriendelijk en goede werknemers. Top.
Mijn eigen tandarts was door omstandigheden verhinderd. Er kwam een invaller uit Hoogezand. Het kwam bij mij over als een haastklusje. Geen uitleg, geen tijd en nogal ruw in zijn behandeling. Aan het eind van de middag al weer terug naar de praktijk omdat het niet netjes was afgewerkt. Door de eigen tandartsen super snel en vriendelijk geholpen en probleem opgelost. Deze keer dus een slechte ervaring. Voorheen altijd positief.
Vriendelijk en erg gemoedelijk
Spoorbaan 1