Veel aandacht voor het neerdalen van de stoel wegens mijn ziekte en het weer opkomen. Ze nemen rustig de tijd om mij weer goed op de been te helpen en zoeken ook zelf voor een goede oplossing. Mijn dank hiervoor.
ik kom al enkele jaren bij Mondzorg voor de halfjaarlijkse controle e.d. en tref altijd mensen die mij goed behandelen en er heerst een aangename, ontspannen! en leuke sfeer. kortom , ik ga graag naar deze tandarts en mondhygiëniste toe. ik ervaar het als een hele fijne club mensen!!
met de kinderen naar deze tandarts, hij neemt echt de tijd en legt de kids eerst alles uit , hierdoor is hun angst als nooit geweest. ook bij mij zijn er eerst wat foto's gemaakt en aan de hand daarvan nu een plan van aanpak ( wat nodig is als je een behoorlijke tijd niet naar de tandarts gaat) ook mij word alles rustig en duidelijk uitgelegd . erg fijn
Strak tijd schema precies volgens afspraak en zeer vriendelijk en vakbekwaam
Mijn ervaring was wel prima bij hun . Was best zenuwachtig maar het viel daarna wel mee
Alles weer gemaakt
Een goede keus met de overstap . En het is vertrouwd door dat ik daar ook schoonmaak Margriet
Vriendelijke receptioniste die haar best deed om te helpen.
Ik word altijd goed behandeld
Goed en erg snel geholpen.
Zoals altijd een zeer goede behandeling
Vakkundig en aardig mensen
Ik word altijd goed geholpen door de mensen die mij behandelen
Was op de afgesproken tijd aan de beurt. Werd, zoals altijd, vriendelijk begroet. Duidelijk geïnformeerd over de behandeling. Ruimte voor een kwinkslag. Vriendelijk. ik zou haast zeggen: ' Ik kom graag terug', maar ja....... Het is wel de tandarts. Dus... als het nodig is blijf ik vol vertrouwen komen.
zeer goed !!!
Altijd een vriendelijke ontvangst en efficiënte, bekwame behandeling. Makkelijk parkeren. Hulp bij het herinneren van de afspraak.
Ik vind de mensen allemaal zo lief, dat de afspraak niet zenuw slopend is. Geweldig
Prettig
Heel erg tevreden door de rustige en zeer zorgvuldige wijze van werken.
Ben erg tevreden over mijn mondhygieniste ook al moet ik ieder half jaar van Zuilaren naar Appingedam rijden!
Snel en correct geholpen, vriendelijk
Goede ervaring, ze gaan zachthandig met je om en zijn vrolijk en toegankelijk
...
Goede behandeling.