Ervaring bij de tandarts is wel goed, goede uitleg bij de behandelingen en je gebit wordt goed verzorgd.
Aardige, vakkundige mensen die goede tandheelkundige zorg leveren.
Altijd gezellig, fijn team en zeer deskundig. Ook wordt er goed meegedacht om je niet op kosten te jagen.
Ontvangst is vriendelijk. Geen wachttijd. Behandeling zeer goed en ook erg vriendelijk. Kortom zeer tevreden.
Correcte afhandeling van de gemaakte afspraak
Vriendelijk, goede uitleg
Wij komen hier al jaren,eerst bij tandartsen van Leeuwen en nu hier.Prima tandarts,lieve assistentes.
Goede ervaringen bij PUUR Mondzorg. Vriendelijk geholpen, uitleg vooraf aan de behandeling en begrip voor de patiënt.
Zie voorgaand bericht , lijkt me genoeg
Wordt altijd netjes te woord gestaan, goede uitleg over behandeling. Punt van aandacht zijn de deuren die zijn geplaatst tussen behandel ruimtes, privacy niet gewaarborgd. Hoop dat hier iets gebeurd of dat ik hier reactie op krijg
Bij binnenkomst geen receptioniste aanwezig. Slordig. Wachtkamer verre van aangenaam.
Heb er wel een goed gevoel over maar de behandeling is nog niet helemaal voltooid
Maar....heb een half uur moeten wachten. Totdat de mondhygiëniste mij ophaalde. Tusse de behandeling door kwam de tandarts langs. Helaas waren er 2 afspraken op 1 tijdstip gepland. Excuses van de tandarts en de mondhygiëniste aanvaardt;)
Eerst mondhygiëniste, vind ik wat vreemd. Maar prima. Ondertussen kwam de tandarts kijken wat er nodig was om mijn kies te repareren. Dat was fijn, de kies werd meteen gevuld. En hoefde ik daar niet een apparte afspraak maken. Dus snel klaar.
Duidelijke afspraken, goed voorgelicht
vriendelijke en deskundige benadering/behandeling
Nou gewoon top !!! Ga er soms gespannen naar toe, maar sta met een glimlach weer buiten!!! (Ik leef met een beperking en fantoompijn) Kanjers zijn jullie !!! Blijf gewoon lekker je zelf (Marynthe Tijink -Danielle zijn kanjers !!!!)
Zo ga je graag naar de tandarts
Duidelijke uitleg over te volgen behandeling . Gedurende behandeling wordt verteld hoe en wat er gaat gebeuren . Vriendelijk t.a.v. patienten .
Prima. Misschien een naambordje van de specialisten zodat men de naam kan zien en eventueel onthouden.
Ik ben zeer tevreden over de hele behandeling bij het trekken van mijn tanden en kiezen, en het maken en plaatsen van mijn nieuwe prothese Wel nog een opmerking: Na de behandeling krijg je papieren mee over de hele procedure enz enz, Het zou mooi zijn om er een papier bij te doen met tips voor de eerste 10 dagen voor wat betreft, wat wel en niet te eten en te drinken. Welke klachten je kunt verwachten en wat je vooral wel en niet moet doen. Gewoon de dagelijkse dingen die je in het eerste begin tegen kunt komen. Nu moest ik dit van het internet halen, Geen probleem, maar ik denk waardevolle aanvulling voor jullie goede dienstverlening.
Ik kon me digitaal aanmelden en had snel een afspraak en een vervolgafspraak. Ik kreeg wel erg veel mailtjes ter bevestiging en in eerste instantie kon ik de ingevulde vragenlijst niet digitaal verzenden, pas uren later. In de praktijk leek het er later op dat de lijst, ondanks een bevestiging, niet was aangekomen of in mijn dossier zat.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam