Ze staan je netjes te woord, en proberen zo duidelijk mogelijk te zijn
Vriendelijk personeel. Een aanrader voor een ieder die moeite heft m naar de tandarts te gaan Doen er alles aan om je op je gemak te stellen.
Vriendelijk
Na een trauma aan het gebit zeer spoedig en kundig geholpen. Veel begrip gevoeld vanuit het team, integer en respectvol met mij en mijn persoonlijke situatie omgegaan. Helaas weet ik niet (meer) hoe de behandelend tandarts heet.
Fijne tandartspraktijk
We worden altijd netjes behandeld en goeie uitleg is voor mijn zoontje heel belangrijk. Zeer tevreden
Fijne tandartsen, fijne assistentes, zeer fijne mondhygiëniste!
Super aardig en deskundig. Mijn angst voor de tandarts is verdwenen door de goede zorg van de tandarts en haar assistentes.
Wordt altijd keurig behandeld door Sabine en Roelof.
prettige behandeling
Vriendelijk en zorgzaam geholpen. vulling op de zelfde dag ook nog geplaatst.
Controles waren zoals weer eerder goed en het bezoek was prettig. We vonden het erg leuk hoe er met de kinderen om gegaan werd, zo wordt een bezoekje aan de tandarts leuker! En er werd echt even tijd genomen voor de kinderen, ook al liep het daardoor iets uit, de tijd werd voor ze genomen! Heel fijn!
Half jaar controle naar tevredenheid uitgevoerd.
Zeer prettig ervaren
Omdat ik bang ben voor de tandarts, hebben zij goed behandeld. Maar ik heb een vraag waar blijf mij verwijzing na MHz. Voor een beugel.
Prima verzorgd Goed behandeld
Alle tijd en geduld.
Vriendelijk ontvangst en zorgvuldige behandeling
Lastig invullen. Eerst mondhygiëne en daarna tandarts'
goed geholpen ze geeft duidelijk aan wat ze doet en waarom.
Spoorbaan 1
9901 DD Appingedam