Ik voelde me niet welkom
Niet erg om heen te gaan Tandarts niet mijn favoriete plek maar de dames maken er een ontspannende ervaring van
Zijn zeer patiënt gericht en staan open voor jouw problemen m.b.t. het gebit. Gaan vriendelijk en geduldig te werk. Nemen de tijd voor je ook al is de wachtkamer goed gevuld. Overleggen over te nemen handelingen m.b.t. je gebit. Stralen deskundigheid uit en komen over plezier in hun werk te hebben.
ik zie er altijd tegenop en het valt altijd mee.
Ben zeer goed te spreken over de behandeling.
Ga niet graag naar de tandarts, maar ben wel altijd dankbaar dat je geholpen wordt
Zowel de tandarts als de mondhygiëniste hebben weer keurig de verzorging van mijn gebit gedaan.
N.V.T.
N.v..t
Collega Marinthe Tijink is een zeer goede en uiterst toegewijde tandarts.
zie boven
Super goed
Goede verzorging!!
Ik ben sinds kort bij spoor, daarvoor bij mijn oude tandarts, wegens pensioen is deze gestopt en spoor zou dezelfde manier van werken hebben. Dat idee heb ik niet. Er is een foute gemaakt omdat de oude foto al van lang geleden is. Wat is lang geleden vroeg ik: nou ons beleid is om iedere 2 jaar een foto te maken. Dat is niet wat er tijdens mijn eerste consult is afgesproken. Vond ik niet fijn…
De behandeling door Sabine en de continue vriendelijkheid van alle personeelsleden!
Zorgvuldige behandeling van deskundig personeel.
Goede zorgverlener
Leuk contact met behandelaars, vakkundige uitleg en goede indruk van wijze van behandelen.
nvt top geholpen .
Ik ben helemaal tevreden
Mondhygiënist was vriendelijk en…deskundig.
Na vriendelijke uitleg dat ik mezelf kon aanmelden, heel even gewacht, vervolgens uitstekende controle/behandeling, zo weer buiten, tot over een half jaar! Misschien is een zoek/ kijk poster of afbeelding aan het plafond leuk, we hebben gespreksstof genoeg maar tja ik moet in de stoel even niet in de babbel-modus staan...
Secuur, gefocust en duidelijk in uitleg
Ik ben heel erg tevreden en positief over de behandeling..Een fijne sfeer..Aardige mensen..
Spoorbaan 1
9901DD Appingedam